| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
ghighiu Vendég
|
Elküldve: Vas. Jan. 07, 2007 2:20 pm Hozzászólás témája: lehetosegek az eletben |
|
|
| arra gondolok hogy annyi lehetoseg van az eletben es mi mindig a legrosszabb vagy a legjobb utat valasztjuk |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
pepsy
Csatlakozott: 2006.09.18. Hétfő 11:08 Hozzászólások: 34 Tartózkodási hely: A föld nevű bolygó.....
|
Elküldve: Vas. Jan. 07, 2007 4:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Mire gondolsz kicsi lány??? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zsolt
|
Elküldve: Vas. Jan. 07, 2007 7:48 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| szerintem arra, hogy annyi lehetoseg van az eletben es mi mindig a legrosszabb vagy a legjobb utat valasztjuk |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
olaszy
|
Elküldve: Hétf. Jan. 08, 2007 9:56 am Hozzászólás témája: |
|
|
| De Zsolt, az is lehet, hogy arra gondolt, hogy annyi lehetőség van az életben, és mi mindig a legjobb vagy a legrosszabb utat választjuk. Vagy nem? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ghighiu Vendég
|
Elküldve: Szer. Jan. 10, 2007 9:14 pm Hozzászólás témája: Szia |
|
|
| most pont arra gondoltam hogy ma mondtad nekem hogy miert nem csinalok v.mit miert csak lopom a napomat es igazad van kosz hogy megerted azt hogy hogy reaglok minden nap es holnap megkerdezem hogy milyen feladatot kaphatnek holnap amin gondolkozhatok vagy nem gondolkozom koszi Pepsynek |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Szakonyi Gabriella
Csatlakozott: 2006.09.18. Hétfő 10:03 Hozzászólások: 27 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Jan. 12, 2007 12:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kedves Joszinesz!
Ez a szlogen mit takar? Az én szlogenem "easy", ami arra emlékeztet (általán mindig későn...), hogy nem kell önmagamat és az életet olyan véresen komolyan vennem.
A feladatokat, felelősséget (pl megetetni otthon a teknőst) és a munkát, ilyesmit kell komolyan vennem. Itt a Megállóban is van egy csomó, mindenkinek más. Senki sem teljesít tökéletesen, de sokan próbálkoznak/próbálkozunk.
Neked is lehet itt egy csomó feladatod, amivel hozzátehetsz a közösség jólétéhez és amitől te is jobban leszel. Ez szörnyen hangzik, ugye? Hát, pedig ez az egyik nagy titok.
Gabi _________________ easy |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ghighiu Vendég
|
Elküldve: Szomb. Jan. 13, 2007 4:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
amikor kitalaltam ezt a szlogent, akkor ugy gondoltam magamrol hogy nem kell mindent komolyan vennem,talan emoge a szo moge bujtam hogy kesobb emlekezzek hogy nem vagyok jo szinesz megis ezt a nevet adtam magamnak  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ghighiu Vendég
|
Elküldve: Vas. Jan. 21, 2007 7:33 pm Hozzászólás témája: Nehezsegek az eletben |
|
|
Azon gondolkoztam hogy miert akar a vilagon egy ember aki csaladtagom es ilyen termeszetfolotti kepessegei vannak es minden nap szemet ezek miatt de visszatud valtozni es olyan mintha misem tortent volna de minden nap azt elem at hogy elvette az eletem es ket evig masoknak az eletet is elvette es minden nap velem van azota befolyasolja a gondolataimat es masoket is szornyusegeivel.
Lehet hogy ez hihetetlen de ez az igazsag.
Kurva nehez ez igy nekem,miden nap arra gondolni hogy mas ember lettem minden nap arra emlekeztet hogy anyagozzak es ez igy nehez hogy fuggo vagyok nem akarok anyagozni.Mindent a fejemben akrok tudni nem kikerulni ebbol az allapotbol es nem minden nap ezert szenvedni. Erosebb nalam es egy masodperc alatt legyoz.
Azon gondolkozom hogy mi lesz ket ev mulva ha elerem celjaimat kurvara kell kuzdenem ! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|