Tartalomjegyzék Megálló Csoport
Megálló Csoport Alapítvány Szenvedélybetegekért

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Érdekes betegség.

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Szólj hozzá/nk! :-)
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Anikó

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 13, 2006 9:29 pm    Hozzászólás témája: Érdekes betegség. Hozzászólás az előzmény idézésével

Question Sziasztok! A Recept nélkül c. újságban olvastam 1 nagyon érdekes cikket. Eü. és szociális végzettségem ellenére is teljesen új volt. A neve Borderline szindróma. Magyar fordítás szerint határeseti személyiségzavar.Valahol a skizofrénia és a konfliktusneurózisok között létező betegség, és sokan válnak közülük alkoholistákká, drogosokká,furcsa viselkedésű személyekké. Ha valakit érdekel szivesen írok nektek részleteket ebből a 2 oldalas cikkből. Sokan nem is gondolják mennyire motiválja ez a dolog az életüket.
Kitartást mindenkinek a jó dolgokhoz! Üdv.Anikó.
ghighiu
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 14, 2006 10:39 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Aniko en fuggosegemrol tudnek irni, de igy nem szeretek beszelni rola.
Ha mar egyszer fuggo lettem, de a masik utat valasztottam es sikerult ezt megtartanom, akkor szivesebben beszelek rola.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Szólj hozzá/nk! :-) Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.