Tartalomjegyzék Megálló Csoport
Megálló Csoport Alapítvány Szenvedélybetegekért

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Félutas ház

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Szólj hozzá/nk! :-)
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Osi

HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 16, 2007 12:48 pm    Hozzászólás témája: Félutas ház Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Gondoltam,ha már élhetek egy ilyen lehetőséggel,akkor nyitok egy ilyen témát.Ez azért lehet hogy ebből a szempontból hasznos lesz.Félutasház!Király!Amilyen király annyira tartok is tőle,de ez természetes...ilyen rendezett körülmények közt soha nem hagytam el szülőházamat huzamosabb időre.Majd meglátjuk.Legalább megtanulom kezelni a mosógépet.Júúúújjj Rolling Eyes Na mindenkinek helló!

Bocsánat ha egy kicsit csapongó az üzenetem Embarassed

Osi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
kircsi

HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 16, 2007 6:15 pm    Hozzászólás témája: :-) Hozzászólás az előzmény idézésével

Meg van bocsátva.
Wink
ghighiu
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 18, 2007 2:53 pm    Hozzászólás témája: Felutas Haz Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Osi,ez jo hir ! Nekem is jo lenne ha ott lakhatnek konnyebb lenne de nem biztos hogy megoldana a problemam meg lehet hogy mar nem is mehetnek ezert szurkolj nekem a "szivem "miatt hogy nekem is sikeruljon sokig jozannak maradnom. Ez nagyon jo hir. Hogy lesz?
Vissza az elejére
ghighiu
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 21, 2007 5:38 pm    Hozzászólás témája: Szisztok Hozzászólás az előzmény idézésével

Tok jo hogy naponkent szinte uj emberek vannak itt fent csak v.miert nincsenek uj temak miert ?Sad
Vissza az elejére
Osi

HozzászólásElküldve: Pént. Márc. 02, 2007 9:12 am    Hozzászólás témája: hogy lesz! Hozzászólás az előzmény idézésével

szai Joszinesz!

Hogy,hogyan alakul a sorsunk a félutasba...nos...nem lennék megsértődve ha ezt személyesen kérdeznéd meg tőlem a Megállóban...nagyon szívesen mesélek Wink A másik meg,hogy neked sikerülni fog e józannak maradnod,az merőben rajtad áll.Úgy gondolom,hogy a Megállóban az erre irányuló segítséget 100% megkapod Very Happy Az,hogy te mikor kerülsz a félutasba,azt nem tudom,de addíg biztos nem amíg fiúk laknak ott...legalább is én addíg nem tartanám tanácsosnak.Sok félreértésre adna okot.

Ölel: Osi
Vissza az elejére
ghighiu
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 08, 2007 9:11 am    Hozzászólás témája: Szia,sziasztok fiuk Hozzászólás az előzmény idézésével

csak mert senki nem irt semmit 1 honapja , csak annyit akartam irni hogy a tobbiek is irhatnanak a Felutasbol
Vissza az elejére
kircsi

HozzászólásElküldve: Hétf. Ápr. 09, 2007 11:18 pm    Hozzászólás témája: ... Hozzászólás az előzmény idézésével

BIZONY, KINGA!!!
Cool
Gery

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 05, 2009 6:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni.Hogyan lehet bekerülni ebbe a félutasházba és hol van ez helyileg? Terápián voltam Ráckeresztúron csak el lettem küldve mert volt egy hetes mélyrepülésem anyagoztam...Most a bánya utcában vagyok a baptistáknál.Múlt hét péntek óta.Ami tök jó hogy van hol aludnom csak ott elég sok az aktív anyagos és én nem akarok túl sokáig ott lenni.Valami megoldást keresek.

Előre is köszi.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
olaszy

HozzászólásElküldve: Hétf. Máj. 18, 2009 6:53 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Gery!

Gyere be a Megállóba, hogy megbeszéljük a részleteket. Azért röviden ide is leírom...
A bekerüléshez az aktuálisan bent lakók jóváhagyása szükséges, a bentmaradáshoz teljes absztinencia -természetesen az alkoholra is vonatkozik, s a félre értések elkerülése végett: a fű drog, a sör alkohol - Very Happy
Ha bekerülsz, akkor hetente egyszer kell jönnöd csoportra (ez a minimum, de szeretjük, ha többször látunk), minden héten beszámolót kell írnod, valamint törekedned kell a legális munkavállalásra -ebben segítünk is.

Szóval gyere be...
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Szólj hozzá/nk! :-) Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.