Üdvözlöm a "Stradus HTML" oldalán!

Ugrás a nyitóoldalra! (Használja ezt a gombot, ha a Google-ről navigált ide!)

Új:

    Az oldal elköltözött a http://www.stradus.comeze.com címre!
    Pár másodpercen belül át lesz irányítva! Kis türelmet!
    Ha az átirányítás nem menne végbe, használja EZT a linket!

Visszajelzés/Rendelés

Szolgáltatások (doc - 46 KB)

Elvállalandó munkák száma: 1

 

Bevezető:

A HTML kód egyszerűségével és pontosságával rendkívül tetszetős, és információban gazdag oldalakat lehet létrehozni. Ha ezt még megfűszerezük PhotoShop-hoz hasonló képszerkesztők profizmusával, akkor a látványelemekben gazdag html oldal lekörözheti a konkurens oldalak kezelehetőségét és kinézetét. Az elkészített statikus oldalak kiegészülnek az egyszerű, de prkatikus PHP scriptekkel és így lesz egy teljes egész a weblapja. A Stradus HTML folyamatosan fejlődik. Egyre-egyre újabb ötletek és webtechnikai megoldások árasztják el repertoárunkat, amelyek már egyből elérhetővé válhatnak az Ön számára.
A Stradus HTML kisvállalkozásoknak, együtteseknek, pc-s játék klánoknak (stb.) készít weblapokat, de persze akárki rendelhet, szinte bármilyen célra (A tiltólista
ITT olvasható).

Hogy miért válassza a Stradus HTML-t? Gondoljon csak bele, hogy az elkészített oldal egy plusz elérhetőségi pont az Ön számára. Olcsóbb mint az üzletének a reklámtáblája, olcsóbb szinte mint bármilyen reklámkampány. Amíg az üzletének a kirakatára csak az néz rá akit érdekel, addig az interneten véletlenül is rábukkanhatnak az oldalára. Mindenki 2-3 kattintással elérhet magáról és vállalkozásáról bármilyen információt. Ezek mellett egy webcím még jól is mutat a reklámtábláján vagy a névjegykártyáján.
Önnek nem kell semmit se tennie, csak mondja meg mit szeretne és hogyan. A Stradus HTML már elvégzi a többit. Maximum 2 hét után már nézheti otthon a böngészőjével a saját weboldalát és várhatja a látogatókat/érdeklődőket.

Kérem olvassa el részletesen a "Módszerem" és a "Szabályzat" menüpontot. Ha elnyerte a Stradus HTML a tetszését, akkor vegye fel a kapcsolatot velem az "Elérhetőségek" menüponton kínált valamelyik alternatíván keresztül.

Sárfi Benjámin - webadminisztrátor

Hirdetés:
Dávid Uszodatechnika