Commandos Strike Force


A tartalomhoz

Commandos a nagy név melyről mindenki hallott már.. A Pyro Studios által fejlesztett játék sorozat sokakat szögezett oda a monitorok elé! A sorozattal letettek valamit az asztalra az tény. és megváltoztatták a játékok világát! Ki ne emlékezne a jó öreg " zöld sapkásra" akivel másodpercre kiszámított akciókkal küldhettük a pokolra a fricceket. Vagy a kémre akivel álruhát öltve élveztük az őrők kijátszását! Hát igen 3 részen keresztül küzdhettünk 2D nézetben és akkor megjelent a Strike Force immáron a 3 dimenzió világában...

Az oldal a Strike Force játékról szól, amolyan rajongói site! Sokaknak cseng ismerősen a Commandos név, amely mindannyiunk kedvence, jómagam is fanatikus rajongója vagyok a sorozatnak és ez adott ihletett egy átfogó rajongói oldal létrehozására!

Nos lássuk az elődőket, a Commandos korábbi epizódait:

Commandos Behind Enemy LinesCommandos Behind Enemy Lines new missionsCommandos 2: Men of CourageCommandos 3: Destination Berlin

Néhány szó az oldalról:

  • Az oldalon található információkat az interneten fellelhető oldalakról szedtem helyenként a forrás megjelölésével, és mindegyik infó, elem, kép vagy bármi, szabad felhasználású, így ezekkel semmilyen jogot, és érdeket nem sértek, kérlek ha olyannal találkozol amit már más oldalon is láttál, akkor ne jelezd, mert úgysem érdekel!


  • Az oldal ajánlott felbontása 1024X768 és az ajánlott bőngésző a Mozilla Firefox! Ezekkel nekem ment, ha nálad nem akkor a hiba az Ön készülékében van!


  • Az oldal szövegeit előzőleg a Microsoft Office program helyesírás ellenőrzőjével átvizsgáltam az esetleges hibákért elnézést kérek!

Ha kiváncsi lennél a honlap szerkesztőjére akkor katt a magamról menüre!

1942-ben járunk, ezúttal háromfős csapattal kell legyőznünk a német hadsereget, a korábbi részek állandósult szereplői közül a zöldsapkás izomember, a sasszemű mesterlövész és a német egyenruhákba előszeretettel bújó kém maradt meg de épp elég lesz egyszerre irányítani ezt a három embert is a Strike Force belsőnézetes játékmódjában... Egyetlen gombnyomással ugorhatunk át társunk testébe (egy küldetés alatt csak kettő közül választhatunk), amihez jelentős koncentráció, tervezés és időzítés szükséges. Ez lenne pár mondatban a Strike Force főbb tulajdonságai!

Látogass el más általam szerkesztett honlapra is:

http://familyguyfan.iweb.hu/

http://anarchy-zone.atw.hu/

Köszönöm, hogy itt jártál és kellemes böngészést!


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe