|
StrongDC++ Magyar StrongDC++ fórum
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
ThomAce
|
Elküldve: Pént. Feb. 17, 2006 10:23 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Kinga írta: | Ja igen és még egy rejtély: mi az a szegmens, és ott mit kell beállítani?
K. |
Igen, jó a baállítás...
A szegmens pedig azt jelenti, hogy hány darabra szabdalja a fájlt. Mikor szabdalja, akkor a szegmensenként új kapcsolatokat nyit a beállításnak megfelelően, (no meg persze ha talál slotot hozzá...) és több szálon szedi ugyanazt a fájlt. Ezálltal gyorsabb lesz a letöltés.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kinga Vendég
|
Elküldve: Csüt. Feb. 16, 2006 12:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ja igen és még egy rejtély: mi az a szegmens, és ott mit kell beállítani?
K. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kinga Vendég
|
Elküldve: Csüt. Feb. 16, 2006 12:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Eddig DC+ + volt, de most kisérlketezem a Stronggal...pár dolog nem megy a beállításban. Nem tudom hogyan kell beállítani a slotokat, most pillanatnyilag 4 töltenek rólam. Így van most beállítva:
slotok:3 slot arány:0
extra slotot nyit ha.....: 0
slot kisfájloknak:3 kisfájlok:256k
Így oks a dolog?
Köszi
Kinga |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ThomAce
|
Elküldve: Vas. Jan. 15, 2006 3:15 pm Hozzászólás témája: Re: segmentek |
|
|
| Ákos írta: | Hello!
Nekem megy a Strong Dc++ bár nem minden hubra megy fel de nem ez a nyagobb hiba. Hanem hogy ha letöltök valamit akkor nem szedi segmentekre. Így meg hát ugyanolyan mint a Bcdc++. Segítenétek? Köszi előre is!!!
Ákos  |
Ez a hibás szegmens beállításnak tudható be. Állítsd be jól a szegmenseket. Apró fájlokat meg ne is próbálj több szegmensen leszedni, mert rosszabb lesz mint szegmens nélkül. 50MB-ra állíts 2 - 3 szegmenst 100MB fölött meg 3 - 4-et. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Ákos Vendég
|
Elküldve: Hétf. Jan. 09, 2006 9:32 pm Hozzászólás témája: segmentek |
|
|
Hello!
Nekem megy a Strong Dc++ bár nem minden hubra megy fel de nem ez a nyagobb hiba. Hanem hogy ha letöltök valamit akkor nem szedi segmentekre. Így meg hát ugyanolyan mint a Bcdc++. Segítenétek? Köszi előre is!!!
Ákos  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ThomAce
|
Elküldve: Pént. Jan. 06, 2006 4:36 pm Hozzászólás témája: Re: aktív módban nem megy a letöltés |
|
|
| papa írta: | Sziasztok!nekem Strong Dc-m van,és ha aktívra állítom,nem tölt le,azt hiszem nincs routerem(bár nem tom mi az),csak a külső modem,és a gép!vki adja meg légyszi a heles beállításokat,hogy legyek már végre aktív!!!  |
Milyen tűzfalat használsz, az itt a kérdés... Ugyanis a windows beépített tűzfala meglehetősen silány, mert könyörögni kell neki, hogy két irányba engedjen kommunikációt egy adott porton. Namármost, ha a windóz tűzfalat kilövöd, akkor elvileg jónak kell lennie. Ami megintcsak trükkös, az a Norton Internet security, és a Panda. Ez utóbbival nekem még nem sikerült DC-zni.
A DC-dbe meg a beállításokban az IP címhez megadod azt az IP-t, amit a szolgáltatód kioszt neked, ezt a legtöbb DC-s weboldalon meg tudod nézni, de a hubok operátorai is tudnak segíteni neked. A porthoz beírsz egy olyan portot, amit biztosan nem használ más program. Mondjuk a 1412 vagy 5412-t.
Ha ezek utánsem megy, akkor valszínűleg a szolgáltatód Proxy mögé rakott, és így nem is fog menni sehogysem. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
papa Vendég
|
Elküldve: Vas. Jan. 01, 2006 6:34 pm Hozzászólás témája: aktív módban nem megy a letöltés |
|
|
Sziasztok!nekem Strong Dc-m van,és ha aktívra állítom,nem tölt le,azt hiszem nincs routerem(bár nem tom mi az),csak a külső modem,és a gép!vki adja meg légyszi a heles beállításokat,hogy legyek már végre aktív!!!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ThomAce
|
Elküldve: Vas. Okt. 30, 2005 10:01 am Hozzászólás témája: |
|
|
Router mögül csak egy esetben lehetünk aktívak.
Ezt pedig úgy érhetjük el, hogy belépünk a router adminisztrációjába, megkeressük a NAT részleget (szinte minden routerben így van feltüntetve.), majd megkeressük a gépünk IP címét. (ami a hálókarinak a címe.) Beírjuk a megfelelő rublikába. megadjuk a külső, illetve a belső port számát, majd engedélyezzük a forwardot (egy kis jelölő négyzet szokott lenni oldalt.) elmentjük a router beállításait, majd újraindítjuk, és ezzel készen is volnánk.
Mindezek után, a DC-be beírjuk a "külső" (szolgáltatótol kapott IP címet.) IP címet, és a routernél megadott portot.
Úgy vettem észre, hogy némely esetben nem árt újraindítani a DC-t az IP cím és port megadása után.
Egy példa a router beállítására:
| Kód: |
Gép IP címe: 10.0.0.3
DC++ portja: 1412
"Internet" IP címe: xxx.xxx.xxx.xxx <- cenzúra :D
Router:
IP: 10.0.0.3, public port: 1412, private port: 1412.
DC++:
IP cím: xxx.xxx.xxx.xxx <- szintén cenzúra :D
port: 1412
|
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
[HUN]Jaffa Vendég
|
Elküldve: Szer. Okt. 19, 2005 8:38 am Hozzászólás témája: u.a. |
|
|
Sziasztok!
Nekem is hasonló a gondom, ráadásul noob vok a dc témában, úgyh kérlek segítsetek!!!
Beállítottam mindent (remélem), és amikor 1 hubon rákeresnék vmire, nem történik semmi. (??? ) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ricsee
|
Elküldve: Csüt. Okt. 06, 2005 10:13 am Hozzászólás témája: Beállítás! |
|
|
Sziasztok!
Segítségeteket kérném a beállításokhoz mert nem tudok keresni, sem letölteni semmit aktív módban.Router mögül vagyok.Ugyanúgy állítottam be mint a rendes dc++-t de nem akar működni.Segítségeteket előre is köszönöm! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|