Tartalomjegyzék StrongDC++
Magyar StrongDC++ fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Lehet hogy nem is hiba!?

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> HELP! ! !
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
ThomAce

HozzászólásElküldve: Vas. Okt. 30, 2005 10:08 am    Hozzászólás témája: Re: Lehet hogy nem is hiba!? Hozzászólás, az előzmény idézésével

Vendég írta:
Csatok!

A problémám csak annyi, hogy nem vagyok biztos benne, hogy activ vagyok, mert az uj RC10-es más mint a jol megszokott régi és itt nincs automatikus ip keresés, sőőt még ipt se adtam meg, ugyhogy most totál bizonytala vagyok. Lennétek olyan rendesek, hogy leírtok egy helyes beállitást,mert habár igyis tudok tölteni, de nem biztos, hogy így az igazi. Előre is köszi

Ha tudsz a passzívokról is tölteni, akkor nincs mit megadni, jó ahogy van.
Ha nem tudsz, akkor írd be az IP címed a DC-be, válassz egy szabad portot, és kész Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Vendég
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 31, 2005 4:34 pm    Hozzászólás témája: Lehet hogy nem is hiba!? Hozzászólás, az előzmény idézésével

Csatok!

A problémám csak annyi, hogy nem vagyok biztos benne, hogy activ vagyok, mert az uj RC10-es más mint a jol megszokott régi és itt nincs automatikus ip keresés, sőőt még ipt se adtam meg, ugyhogy most totál bizonytala vagyok. Lennétek olyan rendesek, hogy leírtok egy helyes beállitást,mert habár igyis tudok tölteni, de nem biztos, hogy így az igazi. Előre is köszi
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> HELP! ! ! Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban