Tartalomjegyzék StrongDC++
Magyar StrongDC++ fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Csak nyíltan!!!

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> StrongDC++ oldal, és fórum
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
KorisBalazs
Site Admin

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 19, 2007 2:54 pm    Hozzászólás témája: Re: HELP! Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szia!

A help fórumban megválaszoltam. Remélem rendben lesz a dolog, ha nem akkor írj és kitalálunk valamit.

Balázs

Bea_21 írta:
Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki, hogy miért nem tudok letölteni egyetlen publikus hublistát sem?
Előre is köszi a segítséget! Smile

Bea_21

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 19, 2007 2:47 pm    Hozzászólás témája: HELP! Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki, hogy miért nem tudok letölteni egyetlen publikus hublistát sem?
Előre is köszi a segítséget! Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
KorisBalazs
Site Admin

HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 01, 2007 8:28 pm    Hozzászólás témája: Re: Sziasztok! Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szia!

Kijött az új StrongDC
Ő a 2.05 megnevezésre hallgat. A letöltések menüben meglelitek. XML kezelésre figyeljetek! RC9 és korábbi strongok XML-jeit nem "eszi" meg!
Peti, te is próbáld ki ezt, ha a hiba továbbra is fenn áll kérlek jelezd!

PetiSzgd írta:
Sziasztok! valaki nem tudja véletlen h. mért nem működik a Strong Dc 2.03 SSe változat? legalábbis nálam nem jön be egy hub sem!! Sad ezt írja ki:" Nem hozható létre kapcsolat, mert a célszámítógép már visszautasította a kapcsolatot." és nem értem ill. tudom h. miért..!? mi lehet a gond..!?

PetiSzgd

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 17, 2007 12:35 am    Hozzászólás témája: Sziasztok! Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok! valaki nem tudja véletlen h. mért nem működik a Strong Dc 2.03 SSe változat? legalábbis nálam nem jön be egy hub sem!! Sad ezt írja ki:" Nem hozható létre kapcsolat, mert a célszámítógép már visszautasította a kapcsolatot." és nem értem ill. tudom h. miért..!? mi lehet a gond..!?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Z

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 29, 2007 2:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hali
Azt hogyan lehet elérni, hogy a StrongDC v2.0 NE induljon el magától a Windows indulásakor?
Csak mert elég sokáig tart, és ha nem vagyok netközelben, akkor teljesen felesleges ugye elindulnia...
Előre is kösz
Z
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
RiGoOo
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Máj. 06, 2006 7:47 am    Hozzászólás témája: FaQ Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jó lenne ha lenne FaQ mert így a fórumba neéhéz az egészet elmagyarázni...ÉS a FaQ sokat segítene azoknak akik most kezdenek dc-zni!!
Ja és bocsi ha Rossz helyre írtam...
Előre is kössz
Razz
Vissza az elejére
Miceye
Site Admin

HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 04, 2006 7:15 pm    Hozzászólás témája: Re: Csak nyíltan!!! Hozzászólás, az előzmény idézésével

Mr.Poke írta:
Itt megírhatjátok, hogy mivel bővüljön az oldal vagy a fórum.
Bármilyen kritikát és javaslatot megfontolunk.
Csak hajrá!!!!!
Bad Grin

Mondjuk több válasszal... persze, tudom... nem ér rá mindenki mindenre... Sad
Vissza az elejére
DEX
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 15, 2006 1:54 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hali! Szeretnék feltelepíteni a faterom gépére a DC++ nál jobb DC-t ,csak 1 próblémám van, meg lehet -e azt csinálni az újjabb verziókkal,hogy leteszem a windows tálcára és eltünik, nekem a DC++ mindig ezt csinálta és ez tök atom mert igy faterom nem látja ha éppen dc-zek az ő gépéről.

segítséged előre is köszönöm: dex@partymail.hu
Vissza az elejére
Mr.Poke

HozzászólásElküldve: Pént. Máj. 13, 2005 8:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Anonymous írta:
Például jó lenne ha le lehetne szedni régebbi verziójú Strongokat, mert például nekem ezzel az RC9-essel gondjaim voltak és úgy tűnik, h csak a 7-es megy simán. Confused

Kívánságod számomra parancs. Bad Grin

Már le is lehet tölteni az RC7-et Bad Grin
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Máj. 12, 2005 8:46 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Például jó lenne ha le lehetne szedni régebbi verziójú Strongokat, mert például nekem ezzel az RC9-essel gondjaim voltak és úgy tűnik, h csak a 7-es megy simán. Confused
Vissza az elejére
Mr.Poke

HozzászólásElküldve: Hétf. Ápr. 04, 2005 9:17 pm    Hozzászólás témája: Csak nyíltan!!! Hozzászólás, az előzmény idézésével

Itt megírhatjátok, hogy mivel bővüljön az oldal vagy a fórum.
Bármilyen kritikát és javaslatot megfontolunk.
Csak hajrá!!!!!
Bad Grin
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> StrongDC++ oldal, és fórum Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban