|
StrongDC++ Magyar StrongDC++ fórum
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
ThomAce
|
Elküldve: Csüt. Feb. 23, 2006 11:02 am Hozzászólás témája: Re: segítség!! |
|
|
| Tomib55 írta: | Sziasztok. Egy olyan problémám lenne, hogy már egy idelye (hangsúlyozom, hogy kezdetben sokáig jó volt minden!) nagyon gyatrán mennek a letöltéseim, noha tőlem ezerrel töltenek le. Mostanában nap közben szinte nem is tudok letölteni, talán egy max. két letöltés megy.
Este aztán kissé változik a helyzet. Meg tudjátok nekem mondani, hogy miért van ez? Az ismerőseimnek (nem strongot használnak!) nincs ilyen gondja. Léci segítsetek, mert már mindent megpróbáltam: tűzfalat cseréltem, újratelepítettem a strongot, stb.
Előre is köszi. |
A szolgáltatód lehet a ludas esetleg. Más ötletem nincs. Milyen szolgáltatód van? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tomib55 Vendég
|
Elküldve: Szer. Feb. 22, 2006 2:39 pm Hozzászólás témája: segítség!! |
|
|
Sziasztok. Egy olyan problémám lenne, hogy már egy idelye (hangsúlyozom, hogy kezdetben sokáig jó volt minden!) nagyon gyatrán mennek a letöltéseim, noha tőlem ezerrel töltenek le. Mostanában nap közben szinte nem is tudok letölteni, talán egy max. két letöltés megy.
Este aztán kissé változik a helyzet. Meg tudjátok nekem mondani, hogy miért van ez? Az ismerőseimnek (nem strongot használnak!) nincs ilyen gondja. Léci segítsetek, mert már mindent megpróbáltam: tűzfalat cseréltem, újratelepítettem a strongot, stb.
Előre is köszi. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Miceye Site Admin
|
Elküldve: Kedd. Feb. 07, 2006 5:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Anonymous írta: | | ki tudj hogy kell letorteni a strongdc probramot?ha valiki tudja irjon nekem erre ferenc39@freemail.hu ra jo |
Most újdonságot fogok írni? http://strongdc.atw.hu ---> letöltés, strongDC és onnan már csak egy kattintás... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Hétf. Feb. 06, 2006 12:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| ki tudj hogy kell letorteni a strongdc probramot?ha valiki tudja irjon nekem erre ferenc39@freemail.hu ra jo |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Miceye Site Admin
|
Elküldve: Szomb. Feb. 04, 2006 7:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| ufica írta: | | Hi! Az a problémám hogy strong dc egyből visszaosztja amit tölt, hol lehet ezt kikapcsolni? |
Beállítások - haladó - Add finished files to share instantly (na onnan pipa ki)
Kicsit régimódi a nyelvi fájlom, bocsi  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Miceye Site Admin
|
Elküldve: Szomb. Feb. 04, 2006 7:28 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Anonymous írta: | Sziasztok!
Egy olyan gondom van, amit több DC klienseben tapasztaltam, de sosem sikerült megoldanom. Abban szeretnék tanácsot kérni, hogy hogyan lehet azt kiküszöbölni, hogy újraindítások utáni ip változást ill. az új ip-t ne kelljen manuálisan beírni, hanem a kliens egyből érzékelje az új ip-t?
A segítséget előre is köszönöm! |
A StrongDC megteszi ezt, ha a beállítások-általános részben az Auto Update IP on every startup - hoz teszel egy pipát... Persze csak a kliens indításakor frissíti az ip-t, tehát ha fut a dc-d, és közben valamiért ip-váltás volt, akkor manuálisan kell átállítanod. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Csüt. Jan. 26, 2006 9:41 am Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Egy olyan gondom van, amit több DC klienseben tapasztaltam, de sosem sikerült megoldanom. Abban szeretnék tanácsot kérni, hogy hogyan lehet azt kiküszöbölni, hogy újraindítások utáni ip változást ill. az új ip-t ne kelljen manuálisan beírni, hanem a kliens egyből érzékelje az új ip-t?
A segítséget előre is köszönöm! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ThomAce
|
Elküldve: Vas. Okt. 30, 2005 10:15 am Hozzászólás témája: |
|
|
| ufica írta: | | Hi! Az a problémám hogy strong dc egyből visszaosztja amit tölt, hol lehet ezt kikapcsolni? |
A beállításokban benne van, hogy a "letöltött fájloka azonnali megosztása".
Na ezt ottan kell kikapcsolni.
Fájl -> beállítások -> aztán ottan valahol.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ufica Vendég
|
Elküldve: Szer. Okt. 19, 2005 7:34 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Hi! Az a problémám hogy strong dc egyből visszaosztja amit tölt, hol lehet ezt kikapcsolni? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
dszkn Vendég
|
Elküldve: Hétf. Szept. 26, 2005 3:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| sziasztok, van nekem egy routerem, alap sDC portot megnyitottam rajta, tüzfalon is nyitottam portot, ip cim is stimmel, de mégsem vagyok aktiv... valaki pls help mert már megörülök |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Mr.Poke
|
Elküldve: Kedd. Szept. 20, 2005 3:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Vitona írta: | El tudja valaki magyarázni, hogy mi az a router, és honnan tudom, hogy van-e nekem?
A gépemet nem én telepítettem.
köszi  |
A router egy kis fekete doboz. Amin keresztül jön a neted.
Hogy megtudd neked van-e olyanod valahol a hálózatban végezd el a következő pár dolgot.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Figyelem Közérdekű !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Windows-ban start/futatásba be kell írni comman a megjelenő ablakba pedig hogy ipconfig
Akkor kapni kell 3 adatott abból megjegyzed az IP-d.
Ezután előveszed a kedvenc böngésződet és ellátogatsz a következő oldalra http://dcinfo.org/ ott a jobb felső sarokban lessz egy olyan hogy: Your IP is : az itt lévő számot vesd össze az előzővel.
Ha megegyezik akkor nincs routered, (NAT, egyébb címfordító) És alkalmas a neted megfelelő tűzfalprogram (Isten mencs XP beépített) mellet. DC aktív módban való használatára.
Hát remélem érthető  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Vitona
Csatlakozott: 2005.08.13., Szombat, 16:03 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Aug. 22, 2005 6:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
El tudja valaki magyarázni, hogy mi az a router, és honnan tudom, hogy van-e nekem?
A gépemet nem én telepítettem.
köszi  _________________ Üdv:
Vitona |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Vas. Aug. 21, 2005 5:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Miért nem tudom letölteni a legújabb (10-es)strongot?
azt írja ki, hogy a fájl nem található. Vagyis a keresett oldal. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Mr.Poke
|
Elküldve: Csüt. Máj. 12, 2005 9:16 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Xman írta: | | figyú, valami nem okás a magyarítással, mert elszáll a strong DC amikor bemutatom neki a nyelvifájlt! : / |
Szerintem hibás a SDC-d tölsd le újra!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Mr.Poke
|
Elküldve: Csüt. Máj. 12, 2005 8:27 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Fenistil írta: | Sziasztok!
Nem tudja vki, hogy el lehet-e érni azt sDC-vel, hogyha töltök mondjuk egy ................................................
újra feldarabolni a a file-t. Szóval ha valaki tud erre vmi ésszerű megoldást, akkor az írjon!
Thx |
Hát nekem így vín de így sem tökéletes.
Sajnos ez így megy a Strong DC++ ban. Nem hallotam még rá megoldást.
Az én max letöltési sávszélességem 32kb/s
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|