Tartalomjegyzék StrongDC++
Magyar StrongDC++ fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Minden ami DC++
Ugrás az oldalra: 1, 2, 3, 4  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> StrongDC++
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Daelon

HozzászólásElküldve: Csüt. Nov. 29, 2007 7:05 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

dszkn írta:
sziasztok, van nekem egy routerem, alap sDC portot megnyitottam rajta, tüzfalon is nyitottam portot, ip cim is stimmel, de mégsem vagyok aktiv... valaki pls help mert már megörülök

hoi!

dettó ugyanez a gondom. egy hete még gond nélkül tudtam keresni, nem állítottam át semmit, most meg sosem talál semmilyen keresésre semmit.

port kinyitva a router tűzfalán, és hub userlistájában is aktívnak jelöl, mégse találok semmit...

ötlet ?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
KorisBalazs
Site Admin

HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 01, 2007 7:58 pm    Hozzászólás témája: újra! Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!

Újra várjuk a kéréseket ide a fórumba, ezentúl, naponta, de legalább két naponta ellenőrizve lesz a fórum, és válaszok is lesznek. Remélem sikerül mindenkinek kielégítő válaszokat adnom!
Tehát kérdezzetek!

A fórumcsapat
danny004

HozzászólásElküldve: Szomb. Júl. 14, 2007 9:07 pm    Hozzászólás témája: segítsééééég Hozzászólás, az előzmény idézésével

Helló
nem tudom jó helyen érdeklődök-e de teljesen kezdő vagyok a programmal és egy kis kezdő gyorstalpalót szeretnék kérni. Úgy az elejétől.
Előre is köszi.
Vissza az elejére
PetiSzgd

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 09, 2007 8:20 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

De jó h. ide senki nem ír ill. nem válaszol...! nézi egyáltalnál valaki ezt a fórumot..???
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
PetiSzgd

HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 06, 2007 12:02 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok! valaki nem tudja véletlen h. mért nem működik a Strong Dc 2.03 SSe változat? legalábbis nálam nem jön be egy hub sem!! ezt írja ki:" Nem hozható létre kapcsolat, mert a célszámítógép már visszautasította a kapcsolatot." és nem értem ill. tudom h. miért..!? mi lehet a gond..!?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Tenor

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 29, 2006 7:39 pm    Hozzászólás témája: sdc 202 Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!
Strong 2.02-es verzióval zúzok.Két problémám van,amiben segítséget remélek:a hubokhoz tudok kapcsolódni és keresni is.De egy idő múlva hibaüzenettel ledob,így a letöltések megszakadnak,és csak mérgelődök!Azt írja,h:"a működő kapcsolatot a távoli számítógép kényszerítetten bezárta".Mitől van ez?
A másik:a dctmp fájlokból adatokat tölt vissza a hub felé,pedig nincs felvéve a megosztásba a letöltési sor!Roppant kellemetlen,hiszen adatkorlátos netem van,amibe a feltöltés is beleszámít!Gyakorlatilag a díjcsomagban foglalt GB adatmennyiség töredékét tudom letölteni,a többit a feltöltés viszi el!Kvázi én fizetek azért,hogy mások tölthessenek tőlem!!!
Hol tudom ezt a funkciót letiltani?
Előre is nagyon köszönöm a hozzászólásokat!
BUÉK!
BeNe

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 15, 2006 2:37 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Csáó! Nekem olyan gondom van hogy nem tok keresni SEMMIT, de HUB-okba benne vok.Aki tudja a megoldást az irjon.Előre si THX
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
kpeter75

HozzászólásElküldve: Hétf. Nov. 13, 2006 10:36 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Helló.
Ki tudja, miért van az, hogy ha a publikus HUB-okra kattintok, akkor nem listáz ki egyet sem? Valamit be kell állítani a programban? Sad Sad Sad
Vissza az elejére
tsam16

HozzászólásElküldve: Szer. Nov. 01, 2006 5:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Azt szeretném meg kérdezni hogy a strong DC++-hoz magyarosítás vagy vmi hasonlót honnan lehet leszedni vagy csak be kell állítani
Előre is köszi Sam
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
ThomAce

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 16, 2006 5:56 pm    Hozzászólás témája: Re: kereséssel kapcsolatban Hozzászólás, az előzmény idézésével

5zzzzz írta:
Sziasztok!

Csak akkor van keresés, ha készítek az éppen aktuális portokkal a tűzfalban (xp saját tűzfala) két portot.
Ha újraindítom a klienst, akkor nem műxik a keresés. Sad
Mi a megoldás?

A segítséget előre is köszönöm!

Töltsd le a Sygate tűzfalat, tíltsd le a windows beépített tűzfalát, és engedélyezd a DC kliens kommunikációját a net felé, és kész. Wink
Vissza az elejére
5zzzzz
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Ápr. 12, 2006 8:04 pm    Hozzászólás témája: kereséssel kapcsolatban Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!

Csak akkor van keresés, ha készítek az éppen aktuális portokkal a tűzfalban (xp saját tűzfala) két portot.
Ha újraindítom a klienst, akkor nem műxik a keresés. Sad
Mi a megoldás?

A segítséget előre is köszönöm!
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Ápr. 12, 2006 1:23 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ThomAce írta:
64326 írta:
Hello!

Azt szeretném meg kérdezni hogy legális ez a Strong DC? Mert nem szeretnék semmi bajt, abból hogy letöltök. A S. DC-t csak Albumok letöltésére használnám. Nem lesz semmi gond abból ha töltök? Vagy az már gyanús ha minden nap töltök?
Léccy segíts!
Előre is THX! Confused Confused Confused Confused

Mivel a serverem trükközik kicsit most, így nem tudok levélben válaszolni, remélem itt is jó lesz Wink

Nos. A DC önmagában nem illegális. Mint GNU GPL lisence alá tartozó software (szabad szoftver) legális, legálisan használható, tovább adható mindaddíg, amíg megjelölöd az eredeti forrást. A használata során merülnek fel bizonyos kérdések. Ezekben a kérdésekben is megoszlanak a vélemények, mert az NHH (Nemzeti Hírközlési Hatóság) , a ProArt (Szerzői Jogokat védő cég...) szerint a magáncélú, lefelé irányuló töltés nem jogellenes. Az ASVA szerint viszont az. Tehát, nem tudnék pontos megfogalmazást adni ezügyben.

Személy szerint semmi másra nem használom a DC-t, mint csevegésre. Azért jó, mert saját hubomon nem fognak engem flamelni úgy mint mondjuk egy IRC csatin. Kicsit nagyobb szabadságot biztosít a felhasználóknak. Rolling Eyes

Az, hogy minden nap töltesz, az nem gyanúsabb szerintem, mint ha csak "simán" letőltesz. Az a helyzet, hogy a jogvédő szervezetek nem igazán készségesek a témával kapcsolatban. Legtöbbjük szerint minden jogellenes, és illegális. Rolling Eyes

Dombon ülő fűcsomó legyek, ha értem. Rolling Eyes

De akkor nem lehet semmi bajom abból h ha töltök?
Vissza az elejére
ThomAce

HozzászólásElküldve: Kedd. Ápr. 11, 2006 5:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

64326 írta:
Hello!

Azt szeretném meg kérdezni hogy legális ez a Strong DC? Mert nem szeretnék semmi bajt, abból hogy letöltök. A S. DC-t csak Albumok letöltésére használnám. Nem lesz semmi gond abból ha töltök? Vagy az már gyanús ha minden nap töltök?
Léccy segíts!

Mivel a serverem trükközik kicsit most, így nem tudok levélben válaszolni, remélem itt is jó lesz Wink

Nos. A DC önmagában nem illegális. Mint GNU GPL lisence alá tartozó software (szabad szoftver) legális, legálisan használható, tovább adható mindaddíg, amíg megjelölöd az eredeti forrást. A használata során merülnek fel bizonyos kérdések. Ezekben a kérdésekben is megoszlanak a vélemények, mert az NHH (Nemzeti Hírközlési Hatóság) , a ProArt (Szerzői Jogokat védő cég...) szerint a magáncélú, lefelé irányuló töltés nem jogellenes. Az ASVA szerint viszont az. Tehát, nem tudnék pontos megfogalmazást adni ezügyben.

Személy szerint semmi másra nem használom a DC-t, mint csevegésre. Azért jó, mert saját hubomon nem fognak engem flamelni úgy mint mondjuk egy IRC csatin. Kicsit nagyobb szabadságot biztosít a felhasználóknak. Rolling Eyes

Az, hogy minden nap töltesz, az nem gyanúsabb szerintem, mint ha csak "simán" letőltesz. Az a helyzet, hogy a jogvédő szervezetek nem igazán készségesek a témával kapcsolatban. Legtöbbjük szerint minden jogellenes, és illegális. Rolling Eyes

Dombon ülő fűcsomó legyek, ha értem. Rolling Eyes
Vissza az elejére
64326
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Ápr. 10, 2006 3:09 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hello!

Léccy segíts!
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Ápr. 06, 2006 9:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Letöltöttem a magyar verziót, de nem tudom hol állítsam be a magyarnyelvet. Elöre is köszönöm
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> StrongDC++ Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: 1, 2, 3, 4  Következő
1 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban