|
StrongDC++ Magyar StrongDC++ fórum
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Daelon
|
Elküldve: Csüt. Nov. 29, 2007 7:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| dszkn írta: | | sziasztok, van nekem egy routerem, alap sDC portot megnyitottam rajta, tüzfalon is nyitottam portot, ip cim is stimmel, de mégsem vagyok aktiv... valaki pls help mert már megörülök |
hoi!
dettó ugyanez a gondom. egy hete még gond nélkül tudtam keresni, nem állítottam át semmit, most meg sosem talál semmilyen keresésre semmit.
port kinyitva a router tűzfalán, és hub userlistájában is aktívnak jelöl, mégse találok semmit...
ötlet ? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
KorisBalazs Site Admin
|
Elküldve: Hétf. Okt. 01, 2007 7:58 pm Hozzászólás témája: újra! |
|
|
Sziasztok!
Újra várjuk a kéréseket ide a fórumba, ezentúl, naponta, de legalább két naponta ellenőrizve lesz a fórum, és válaszok is lesznek. Remélem sikerül mindenkinek kielégítő válaszokat adnom!
Tehát kérdezzetek!
A fórumcsapat _________________ Koris Balázs |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
danny004
|
Elküldve: Szomb. Júl. 14, 2007 9:07 pm Hozzászólás témája: segítsééééég |
|
|
Helló
nem tudom jó helyen érdeklődök-e de teljesen kezdő vagyok a programmal és egy kis kezdő gyorstalpalót szeretnék kérni. Úgy az elejétől.
Előre is köszi. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
PetiSzgd
|
Elküldve: Hétf. Júl. 09, 2007 8:20 am Hozzászólás témája: |
|
|
| De jó h. ide senki nem ír ill. nem válaszol...! nézi egyáltalnál valaki ezt a fórumot..??? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
PetiSzgd
|
Elküldve: Pént. Júl. 06, 2007 12:02 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Sziasztok! valaki nem tudja véletlen h. mért nem működik a Strong Dc 2.03 SSe változat? legalábbis nálam nem jön be egy hub sem!! ezt írja ki:" Nem hozható létre kapcsolat, mert a célszámítógép már visszautasította a kapcsolatot." és nem értem ill. tudom h. miért..!? mi lehet a gond..!? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tenor
Csatlakozott: 2006.12.29., Péntek, 19:29 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Dec. 29, 2006 7:39 pm Hozzászólás témája: sdc 202 |
|
|
Sziasztok!
Strong 2.02-es verzióval zúzok.Két problémám van,amiben segítséget remélek:a hubokhoz tudok kapcsolódni és keresni is.De egy idő múlva hibaüzenettel ledob,így a letöltések megszakadnak,és csak mérgelődök!Azt írja,h:"a működő kapcsolatot a távoli számítógép kényszerítetten bezárta".Mitől van ez?
A másik:a dctmp fájlokból adatokat tölt vissza a hub felé,pedig nincs felvéve a megosztásba a letöltési sor!Roppant kellemetlen,hiszen adatkorlátos netem van,amibe a feltöltés is beleszámít!Gyakorlatilag a díjcsomagban foglalt GB adatmennyiség töredékét tudom letölteni,a többit a feltöltés viszi el!Kvázi én fizetek azért,hogy mások tölthessenek tőlem!!!
Hol tudom ezt a funkciót letiltani?
Előre is nagyon köszönöm a hozzászólásokat!
BUÉK! _________________ Nincs szükségem életbiztosításra. Azt akarom, hogy mindenki valóban szomorú legyen,amikor meghalok. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
BeNe
|
Elküldve: Pént. Dec. 15, 2006 2:37 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Csáó! Nekem olyan gondom van hogy nem tok keresni SEMMIT, de HUB-okba benne vok.Aki tudja a megoldást az irjon.Előre si THX |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kpeter75
|
Elküldve: Hétf. Nov. 13, 2006 10:36 am Hozzászólás témája: |
|
|
Helló.
Ki tudja, miért van az, hogy ha a publikus HUB-okra kattintok, akkor nem listáz ki egyet sem? Valamit be kell állítani a programban?  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tsam16
|
Elküldve: Szer. Nov. 01, 2006 5:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Azt szeretném meg kérdezni hogy a strong DC++-hoz magyarosítás vagy vmi hasonlót honnan lehet leszedni vagy csak be kell állítani
Előre is köszi Sam |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ThomAce
|
Elküldve: Vas. Ápr. 16, 2006 5:56 pm Hozzászólás témája: Re: kereséssel kapcsolatban |
|
|
| 5zzzzz írta: | Sziasztok!
Csak akkor van keresés, ha készítek az éppen aktuális portokkal a tűzfalban (xp saját tűzfala) két portot.
Ha újraindítom a klienst, akkor nem műxik a keresés.
Mi a megoldás?
A segítséget előre is köszönöm! |
Töltsd le a Sygate tűzfalat, tíltsd le a windows beépített tűzfalát, és engedélyezd a DC kliens kommunikációját a net felé, és kész.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
5zzzzz Vendég
|
Elküldve: Szer. Ápr. 12, 2006 8:04 pm Hozzászólás témája: kereséssel kapcsolatban |
|
|
Sziasztok!
Csak akkor van keresés, ha készítek az éppen aktuális portokkal a tűzfalban (xp saját tűzfala) két portot.
Ha újraindítom a klienst, akkor nem műxik a keresés.
Mi a megoldás?
A segítséget előre is köszönöm! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Szer. Ápr. 12, 2006 1:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| ThomAce írta: | | 64326 írta: | Hello!
Azt szeretném meg kérdezni hogy legális ez a Strong DC? Mert nem szeretnék semmi bajt, abból hogy letöltök. A S. DC-t csak Albumok letöltésére használnám. Nem lesz semmi gond abból ha töltök? Vagy az már gyanús ha minden nap töltök?
Léccy segíts!
Előre is THX!  |
Mivel a serverem trükközik kicsit most, így nem tudok levélben válaszolni, remélem itt is jó lesz
Nos. A DC önmagában nem illegális. Mint GNU GPL lisence alá tartozó software (szabad szoftver) legális, legálisan használható, tovább adható mindaddíg, amíg megjelölöd az eredeti forrást. A használata során merülnek fel bizonyos kérdések. Ezekben a kérdésekben is megoszlanak a vélemények, mert az NHH (Nemzeti Hírközlési Hatóság) , a ProArt (Szerzői Jogokat védő cég...) szerint a magáncélú, lefelé irányuló töltés nem jogellenes. Az ASVA szerint viszont az. Tehát, nem tudnék pontos megfogalmazást adni ezügyben.
Személy szerint semmi másra nem használom a DC-t, mint csevegésre. Azért jó, mert saját hubomon nem fognak engem flamelni úgy mint mondjuk egy IRC csatin. Kicsit nagyobb szabadságot biztosít a felhasználóknak.
Az, hogy minden nap töltesz, az nem gyanúsabb szerintem, mint ha csak "simán" letőltesz. Az a helyzet, hogy a jogvédő szervezetek nem igazán készségesek a témával kapcsolatban. Legtöbbjük szerint minden jogellenes, és illegális.
Dombon ülő fűcsomó legyek, ha értem.  |
De akkor nem lehet semmi bajom abból h ha töltök? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ThomAce
|
Elküldve: Kedd. Ápr. 11, 2006 5:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| 64326 írta: | Hello!
Azt szeretném meg kérdezni hogy legális ez a Strong DC? Mert nem szeretnék semmi bajt, abból hogy letöltök. A S. DC-t csak Albumok letöltésére használnám. Nem lesz semmi gond abból ha töltök? Vagy az már gyanús ha minden nap töltök?
Léccy segíts!
Előre is THX!  |
Mivel a serverem trükközik kicsit most, így nem tudok levélben válaszolni, remélem itt is jó lesz
Nos. A DC önmagában nem illegális. Mint GNU GPL lisence alá tartozó software (szabad szoftver) legális, legálisan használható, tovább adható mindaddíg, amíg megjelölöd az eredeti forrást. A használata során merülnek fel bizonyos kérdések. Ezekben a kérdésekben is megoszlanak a vélemények, mert az NHH (Nemzeti Hírközlési Hatóság) , a ProArt (Szerzői Jogokat védő cég...) szerint a magáncélú, lefelé irányuló töltés nem jogellenes. Az ASVA szerint viszont az. Tehát, nem tudnék pontos megfogalmazást adni ezügyben.
Személy szerint semmi másra nem használom a DC-t, mint csevegésre. Azért jó, mert saját hubomon nem fognak engem flamelni úgy mint mondjuk egy IRC csatin. Kicsit nagyobb szabadságot biztosít a felhasználóknak.
Az, hogy minden nap töltesz, az nem gyanúsabb szerintem, mint ha csak "simán" letőltesz. Az a helyzet, hogy a jogvédő szervezetek nem igazán készségesek a témával kapcsolatban. Legtöbbjük szerint minden jogellenes, és illegális.
Dombon ülő fűcsomó legyek, ha értem.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
64326 Vendég
|
Elküldve: Hétf. Ápr. 10, 2006 3:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hello!
Léccy segíts!
Előre is THX!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Csüt. Ápr. 06, 2006 9:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Letöltöttem a magyar verziót, de nem tudom hol állítsam be a magyarnyelvet. Elöre is köszönöm |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|