|
StrongDC++ Magyar StrongDC++ fórum
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
ThomAce
|
Elküldve: Kedd. Márc. 27, 2007 11:24 am Hozzászólás témája: Re: 3,5 Gb letöltött adatnál aszonta: OFF! |
|
|
| bigigabor írta: | Sziasztok! Nálamnál profibb userek segítségét kérném! Mivel prohacker level 8 szinten vágom a dc-t (tehát kb. 1 hónapja), nekiálltam az 512-mel egy 3.9 Gb-os fájlnak, valami Carbonnak (NFS10). 90%-nál csinált egy resetet a letöltés, aszonta: OFF. Na innen sehova! Előröl elkezdte tölteni 0%-ról. Ne kérdezzétek mennyi időt szántam rá! Szóval, mit tegyek? Kb 3.5 GB vinyón, izébe isoba. Menjek el átkereszteltetni magam Fácánnak, vagy Verébnek?[/b] |
Szerintem FAT32-t használsz, és ez okozza a problémát. A FAT32 egy fájlban nem képes 2GB-nál nagyobb állományokat kezelni, így újra és újra letölti amíg tudja. Célszerű NTFS-t használni  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bigigabor
|
Elküldve: Kedd. Dec. 12, 2006 8:49 pm Hozzászólás témája: 3,5 Gb letöltött adatnál aszonta: OFF! |
|
|
Sziasztok! Nálamnál profibb userek segítségét kérném! Mivel prohacker level 8 szinten vágom a dc-t (tehát kb. 1 hónapja), nekiálltam az 512-mel egy 3.9 Gb-os fájlnak, valami Carbonnak (NFS10). 90%-nál csinált egy resetet a letöltés, aszonta: OFF. Na innen sehova! Előröl elkezdte tölteni 0%-ról. Ne kérdezzétek mennyi időt szántam rá! Szóval, mit tegyek? Kb 3.5 GB vinyón, izébe isoba. Menjek el átkereszteltetni magam Fácánnak, vagy Verébnek?[/b] |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|