|
StrongDC++ Magyar StrongDC++ fórum
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
KorisBalazs Site Admin
|
Elküldve: Hétf. Okt. 01, 2007 7:51 pm Hozzászólás témája: Re: Néhány kérdés |
|
|
Szia!
A színek beállítása elég egyszerű, bár nem úgy hangzik!
Megynitod a DC-ben a Settings menüpontot (file/).
Colors & Fonts ot megkeresed baloldalt a fa szerkezetben.
Other Colors legördűlőben kikeresed, ha nem az lenne ott, "&Window color".
Alatta: Select color.
Mostmár van háttered! (Fekete vagy sötétkék javallott.)
Feljebb két hasáb van. Bal oldalt kijelölöd az egyiket és a hasábok alatti gombokkal módosítod igény szerint.
Back color: kijelöl szöveg háttérszíne, annak beállítása.
Text Color: A kijelölt személy, bot, stb üzenetének színét állítja.
Teyt Style: a kijelölt üzenet betűtíp, méret, stb beállítása.
Default style: A kijelölt elem alapbeállításra történő visszaállítása.
Minden egyes a bal fenti hasábban szereplő elemet egyesével módosíthatod, testreszabhatod.
Milyen színü legyen az operáto, milyen színnel írjon.
Rendszerüzenetek is ugyanígy, magad is...
Ezeket a színeket csak te látod!!! Akárhogy állítod, én nem látok belőled mást csak az üzenetedet!
Remélem kimerítő válasz volt.
Szép napot!
| LorenaReep írta: | Hello!
mivel nem találtam megfelelő témát/topicot amibe írhattam volna, (persze valószínűleg csak nem voltam elég figyelmes) így ide írom.
nos, az első számú kérdésem:
próbáltam beállítani a sokfajta színű üzik helyett egy egységeset. ennek az lett az eredménye, h a kék háttérben az üzi sora fehér, a szöveg benne fekete. hát könnyfakasztó olvasni.
szóval érdekelne, hogy tudom megcsinálni, h a hubon, ill az egész programban a háttér egységesen fehér (vagy vmi szemet nem bántó pasztell szín) legyen és a szöveg egyszerű fekete?
érdekelne ez a letöltési/feltöltési sávra vonatkozóan is.
érdekelme továbbá, hogy a hubon a userek mellett lévő sokfajta és sokszínű jel micsoda?
a kedvenc userekben a piros virág gondolom az offline. a zöld és a kék mit jelentenek?
a válaszokat előre is köszönöm! |
_________________ Koris Balázs |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LorenaReep
Csatlakozott: 2007.09.23., Vasárnap, 19:02 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Otthon
|
Elküldve: Vas. Szept. 23, 2007 7:11 pm Hozzászólás témája: Néhány kérdés |
|
|
Hello!
mivel nem találtam megfelelő témát/topicot amibe írhattam volna, (persze valószínűleg csak nem voltam elég figyelmes) így ide írom.
nos, az első számú kérdésem:
próbáltam beállítani a sokfajta színű üzik helyett egy egységeset. ennek az lett az eredménye, h a kék háttérben az üzi sora fehér, a szöveg benne fekete. hát könnyfakasztó olvasni.
szóval érdekelne, hogy tudom megcsinálni, h a hubon, ill az egész programban a háttér egységesen fehér (vagy vmi szemet nem bántó pasztell szín) legyen és a szöveg egyszerű fekete?
érdekelne ez a letöltési/feltöltési sávra vonatkozóan is.
érdekelme továbbá, hogy a hubon a userek mellett lévő sokfajta és sokszínű jel micsoda?
a kedvenc userekben a piros virág gondolom az offline. a zöld és a kék mit jelentenek?
a válaszokat előre is köszönöm! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|