|
StrongDC++ Magyar StrongDC++ fórum
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
ThomAce
|
Elküldve: Vas. Okt. 30, 2005 10:08 am Hozzászólás témája: Re: Lehet hogy nem is hiba!? |
|
|
| Vendég írta: | Csatok!
A problémám csak annyi, hogy nem vagyok biztos benne, hogy activ vagyok, mert az uj RC10-es más mint a jol megszokott régi és itt nincs automatikus ip keresés, sőőt még ipt se adtam meg, ugyhogy most totál bizonytala vagyok. Lennétek olyan rendesek, hogy leírtok egy helyes beállitást,mert habár igyis tudok tölteni, de nem biztos, hogy így az igazi. Előre is köszi |
Ha tudsz a passzívokról is tölteni, akkor nincs mit megadni, jó ahogy van.
Ha nem tudsz, akkor írd be az IP címed a DC-be, válassz egy szabad portot, és kész  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Vendég Vendég
|
Elküldve: Szer. Aug. 31, 2005 4:34 pm Hozzászólás témája: Lehet hogy nem is hiba!? |
|
|
Csatok!
A problémám csak annyi, hogy nem vagyok biztos benne, hogy activ vagyok, mert az uj RC10-es más mint a jol megszokott régi és itt nincs automatikus ip keresés, sőőt még ipt se adtam meg, ugyhogy most totál bizonytala vagyok. Lennétek olyan rendesek, hogy leírtok egy helyes beállitást,mert habár igyis tudok tölteni, de nem biztos, hogy így az igazi. Előre is köszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|