Styaszni Gitta
1995.01.10

Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Kar - Műszaki menedzser


Bemutatkozás
A kedvenc zeném
Érdekes képStyaszni Gittának hívnak, másodéves műszaki menedzser hallgató. 1995. január10-én születtem Nógrád megye egy kis városában Balassagyarmaton. Születésem óta Drégelypalánkon élek szüleimmel és testvéremmel. Itt végeztem az általános iskolát, majd a középiskolát a balassagyarmati Balassi Bálint Gimnázium Arany János Tehetséggondozó Programjában teljesítettem. Ezt követően kerültem az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Karára.
Mindig fontosnak éreztem, hogy minél színesebb és változatosabb életen legyen. Szívesen próbálok ki új dolgokat és szeretek sok mindenben rész venni. Általános iskolai éveim alatt néptáncoltam, zongoráztam, majd későbbiekben a gitárt is kipróbáltam. Gyerekkorom óta érdekelnek a logikai játékok, ezek közül is a sakkozás vált nagy kedvencemmé, melyet versenyszerűen is folytattam.
Az egyetemi éveket is próbálom emlékezetessé tenni: a tanulás és az iskola mellett szívesen veszek részt közösségi programokon, rendezvényeken. Szerencsére számos remek emberrel megismerkedhettem, remélem maradandó kapcsolatok lesznek. Terveim között szerepel külföldi szakmai gyakorlat végzése, majd a diploma megszerzése. Ezt követően is szeretném folytatni a tanulást, mivel fontosnak érzem a folyamatos fejlődést.