Falugyűlés volt Június 5.-én az Iskola tornatermében.

A vihar ellenére szép számban összegyűltünk az Általános iskola tornatermében megtartott falugyűlésen. A polgármester röviden vázolta a település helyzetét, majd kérdések zápora hangzott el a lakosság részéről, miközben odakint valódi zápor vonult el Kerepes felett. Persze bent a tornaterem adottságaiból eredő, rossz kihangosítás mellett is eldörrent egy - egy villámló kérdés.
Oláh János jegyző, Franka Tibor polgármesterrel közösen válaszolt a kérdésekre . Leginkább mindenkit a közművek helyzete érdekelt. A válaszadókat viszont a "miből" foglakoztatta. Felmerült a Templom utca térkövezésének kérdése is Simoncsik úr arra volt kíváncsi, hogy miért lehet, hogy ilyen olcsó és Pályáztattak e Kerepesi vállalkozót is. És hova lett a Temetőnél a fakivágás után a fa? Franka úr elmondta, hogy a Vállalkozó árajánlatával nem tudott senki lépést tartani. De hát már az is gyanús, ha valamit jó olcsón elvégeznek? Ami igaz az igaz, olcsóbb a térkő, mint az aszfalt. Ezt már Bók is megmondta nekem. De ha Kerepesi vállalkozó például tízszer olcsóbban festi ki a polgármesteri hivatalt, biztos övé lesz a megbízás. A fakivágást pedig a kivágott fából finanszírozták.
Nem kis vihart kavart a foci pálya körüli kérdés sem, még be is mutatott a Polgármesteri hivatal vezetésének egy focis rajongó. (Recipe ferrum! Bár azt a kedves szurkoló csak mutatni tudja, de érteni nem biztos, hogy meg is értené)

Ugró János

pic1 pic3

 

A hanganyag itt: www.kerepesradio.hu