Üdvözlöm Honlapomon!

Engedje meg, hogy pár sorban bemutatkozzam.

Szabó Zsuzska énekesnő vagyok.

Több, mint 10 éve vállalok fellépéseket szólóban, illetve zenésztársaimmal együtt különböző formációkban.
Elsősorban világslágerek, örökzöldek, népszerű magyar dalok és musicalek teszik ki repertoárom nagy részét.
Szóló énekesként jellemzően klubokban és rendezvényeken lépek fel, zenész kollégáimmal pedig esküvőkön, koncerteken is.
Évek óta rendszeresen fellépek Budapest egyik nagy múltú, külföldi vendégek által is frekventált vendéglátó egységében.
Ezen kívül rendszeres résztvevője vagyok esküvőknek, különböző báloknak, partiknak, kiállításoknak, családi- és céges rendezvényeknek.

Szabó Zsuzska - Tell him a Youtube-on.

A repertoáromban szereplő egyéb dalok a demó felvételeimmel együtt a honlapom további oldalain megtalálhatók. Külön daligényeket is szívesen fogadok.

Ha az Ön tetszését is elnyerte bemutatkozásom, szívesen meghallgatna élőben is, akkor itt a remek alkalom, hogy megkeressen és összehozzuk azt a rendezvényt, ami az Ön igényeinek tökéletesen megfelel, és ahol a vendégei garantáltan jól érzik magukat.
Keressen meg az elérhetőségeim egyikén!

Megegyezés szerint fél-playback vagy zenekari kísérettel, fellépők száma és hangosítás biztosítása igény szerint.

Zenésztársaim, akikkel különböző felállásokban vállalunk fellépéseket:
A Vento Lento latin duoból Kovács Attila gitáros, a KEP zenekar oszlopos tagjai Ferenczy András ének és Szász Ferenc gitár, ének. Szász Ferenc Jr. gitár, ének, a Moon River Band zenészei, Horvát Péter ének, zongora és Horváth Zoltán dob. Gáspár Gyula basszusgitár, ének valamint Győrvári Leslie ének.
Emellett állandó vokalista tagja vagyok a Főnix együttesnek, mely Máté Péter eredeti kísérőzenekara volt. A zenekarral mint szólóénekes is fellépek Cserháti Zsuzsa legszebb dalaival.

Tevékenység kategória:
előadóművész, ének-zene

Tevékenység keresőszavak:
ének, ének-zene, zene, énekes, énekesnő, énekes nő, énekesek, zenész, rendezvényénekes, rendezvény énekes, buliénekes, buli énekes, esküvőénekes, esküvő énekes, esküvői énekes, szülinapiénekes, szülinapi énekes, születésnapiénekes, születésnapi énekes, rendezvényzenekar, rendezvény zenekar, bulizenekar, buli zenekar, esküvőzenekar, esküvő zenekar, fellép, fellépés, esküvő, esküvői, esküvőn, szülinapi, szülinap, születésnap, születésnapi, esküvő, házasság, lakodalom, lagzi