Bemutatkozás

én Szabó Sándor Péter vagyok. Három évtizede foglalkozom szórakoztató zenei tevékenységgel önállóan és zenekarommal is.

Egy rendezvény igényes lebonyolításához az egyik legfontosabb a hangulatos és színvonalas zeneszolgáltatás. Vállaljuk társadalmi és családi rendezvények zeneszolgáltatását, nóta- és operetténekesek hangszeres kíséretét, zenei alapok elkészítését.

Műsorunkat a rendezvény jellege szerint és a résztvevők korosztályának figyelembe vételével állítjuk össze. Folyamatosan frissülő repertoárunk igen széles skálán mozog, így a fiatalabb és idősebb korosztály zenei igényeinek is eleget tudunk tenni. Programunkban megtalálhatók a magyar és külföldi előadók slágerei a 60-as évek stílusától egészen a mai kor zenei stílusáig. Énekelünk angol, német, orosz és olasz nyelven is. Igény esetén halk, hangulatos szalonzenét is szolgáltatunk akusztikus hangszerekkel, erősítők nélkül/unplugged/.

Formációnk 3 tagú; három előadóművész/zenetanár alkotja (zongora/szintetizátor/ének - szaxofon/klarinét/ének - hegedű/ének), de szükség esetén további hangszeres, énekes előadóművészekkel bővíthető.

A zene iránti szeretetünkből adódóan előadásmódunkra jellemző a dinamizmus és a közönséggel való folyamatos kontaktus tartása, hogy a vendégek végigtáncolva az éjszakát szép és maradandó emlékkel szívesen gondoljanak ránk.

Rendszeresen zenélünk hazai és nemzetközi bálokban, felléptünk már többször Amerikában, Kanadában, Svédországban, Németországban, Ausztriában, Lengyelországban, és Kárpátalján is. Itthon koncerteken, utcabálokon, esküvőkön, családi-baráti összejöveteleken, grill partikon, megnyitókon, vállalati rendezvényeken, fesztiválokon, városi ünnepségeken, falu-napokon, szalagavatókon, jótékonysági bálokon és számtalan egyéb bel- és szabadtéri eseményen.

2008 március 23 by OP