Erzsébet Szálló Foglaljon most!
Erzsébet fejléc
Erzsébet Szálló Csongrád
kisfaludy

Kedvezményezett neve:
VIG-MOTOR Kereskedelmi és Szolgáltató
Korlátolt Felelősségű Társaság


A támogatott projekt címe:
Panzió felújítás a Vig-Motor Kft-nél


Pályázat azonosító száma:
TFC-1-1-1-2017- 2018-00678


A szerződött támogatás összege:
39.223.324,- Ft


A támogatás mértéke (%-ban):
70 %
A támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása:

A Csongrádi Erzsébet Panzió fejlesztése és bővítése valósult meg 2019.03.01. - 2020.08.31 között Csongrádon. (6640 Csongrád, Fő u. 3 . ).
A fejlesztés során az Erzsébet Panzió szolgáltatásfejlesztése, kapacitásbővítése valósult meg. A panzió tulajdonosainak célja a minőség és a szolgáltatási színvonal emelése, a turizmusban észlelhető kihívásoknak való megfeleltetése, a vendégek igényeinek magasabb szinten való kiszolgálása. Célunk volt új munkahelyek teremtése és nagyobb adóbevételek teljesítése. További cél, hogy a régióban a turisztikai szférában tevékenykedő szervezetek szoros együttműködéseket alakítsunk ki, ezáltal élénkítve a helyi turizmust és gazdaságot. A panzió 3 csillagos minősítésű.


A fejlesztéssel 3 új szoba (1 családi is) kialakítása és 9 szoba felújítása valósult meg, emellett számos energetikai újítást és új szolgáltatást vezettünk be. Napelemes rendszert telepítettünk, mosó és szárítógépet üzemeltünk be, és egyedi lépcsőnjáró gépet szereztünk be a mozgásukban korlátozott vendégek megsegítésére. Felújítottuk a tetőteraszt, egyedi látványt biztosítunk az egész városra. A felújított és bővített panzió így összesen 12 szobával, 25 férőhellyel rendelkezik. a támogatott projekt befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés),: 2020.08.31.


„A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg"