Legutóbbi hozzászólások:
Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. |Danilali - öcséim felszabadítása Feleségemen élvezkednek eleinte


Még fiatal házas voltam amikor az egyik alkalommal észrevettem,hogy a két öcsém a 15 és a 17 éves megleste ahogy fürdik és közben mindketten rázzák egymás farkát- Erre odamentem és csendben megkérdeztem miért egymásét rázzátok. Nagyon meglepödtek és mikor mondtam nekik nem fogom elárulni az ösöknek mit csináltatok akkor elmondták unják már a saját farkuk simogatását.Megkérdeztem és milyen hosszú a farkatok a kisebbik közölte az enyém már 18 a bátyusé csak 15 cm. És a tied kérdezte a kisebbik mire mondtam nekik az enyém 24.Megmutatod? Jó. Majd odafordultam elöbb a nagyobbikét késöbb a kisebbikét kaptam be és szopogattam mint a cukrot.

erre mind a ketten be akarták kapni és addig szopogatták szívták amíg elsült és a szájukba élveztem.ha nem jár el a szátok felszabadítatlak benneteket valakivel, de utána sem mondhatjátok meg senkinek csak nekem,hogy milyen volt.Még aznap este amikor a feleségem bejött a hálószobánkba és levette az áttetszö fürdököpenyét és lefeküdt mellém közölte,hogy megfigyelte már sokszor, de most mást is észrevett még pedig azt,hogy a két öcséd nemcsak leselkedik amikor fürdök,hanem egymást le is szopják. Erre mondtam neki miért nem szabadítod fel öket én nem veszem ezt csalásnak söt igazán rendes feleségnek tartanálak az ilyen hozzáállásért.

Ezt most komolyan mondod.igen mert inkább a két öcsémet szabadítsad fel mint idegenekkel vagy a baráti körömbe szeretkezzél valakivel. erre lehajolt leszopta a farkamat majd felvette a köpenyét és bement hozzájuk. Persze ez csak olyan hülyeségböl mondtam nem azért.hogy megcsinálja, de ö valósnak gondolta. Pár perc múlva olyan csend lett a másik szobába,hogy csak ámultam. A kulcslyukon keresztül bámultam ahogy a két öcsém meglepödött attól amit a nejem csinált és a kisebbik találta fel elöször magát mert odament hozzá szájon csókolta elmarta az egyik mellét és élvezte ahogy a nejem a farkát megfogva magába helyezi.Pár perc múlva lehetett látni, hogy el kezd rángatózni a farka ezért kihúzta magából és bekapta majd tisztára nyalta. Akkor odahívta a másikat és vele is ugyanezt csinálta, Aztán mondott nekik valamit, de azt nem értettem. Utána a köpenyt fel sem vette csak átsétált a szobánkba.

Alig volt idöm visszabújni az ágyba. na mi van kérdeztem, nem bízol bennem, mert végignézted mit csináltam és azt ne mond,hogy nem igaz,mert hallottam a parketta recsegését ahogy odamentél és vissza. Akkor mond meg mit mondtál nekik.Azt,hogy ha legközelebb átjövök akkor te sem leszel itthon és lehet,hogy ti jösztök át és egész éjjel keféltek engem felváltva, de csak akkor ha a geciteket nem a pinámba hanem a számba engeditek bele,mert nekem is ízlik a farkak tartalma. Egyébként meg még biztosan nönek még a farkuk és milyen jó lesz ha valamelyikük majd késöbb nyugodtan felcsinálhat és örülhetsz neki,hogy nem kell engem basznod és megbaszhatod a barátod feleségét is. A barátod felesége eldicsekedett vele milyen jó volt veled baszni és én válaszul közöltem már régen tudom és a két fiát is felszabadítottam söt az apjukkal egy Pesti ut alkalmával három napig mást sem csináltunk mint basztunk mint a kutyák.

Holnap mégy Pestre igen mondtam. Az jó mert a keresztapád jönni fog ide fürödni és akkor megint tudok vele is baszni és amióta hazajöttünk a nászútról minden héten kétszer fürdünk és kefélünk a kádban.Az elmúlt héten amikor kijöttem töle az unokaöcséd itt várt meztelenül az ágyban és három órán keresztül kefélt két barátjával. A fönököm tegnap volt itt és délben azért voltam már itthon,hogy jót tudjak vele is baszni. ha cirkuszolsz vagy esetleg lebukok a szüleid elött majd úgy is azt mondom te küldtél be a két öcsédhez hogy keféljek velük és te csináltál belölem baszógépet.

teljesen ki voltam bukva amikor ezt elmondta a feleségem Reggel közölte légy szíves csendbe menjél el,mert én még aludni akarok mielött még átmegyek a szembelakó szomszédhoz,mert megígértem neki,hogy megbaszhat az apósát is beleértve.Mikor végzel a munkahelyeden én odamegyek és elmegyünk venni egy pár fehérnemüt, mert nagyon le van strapálva az enyémek. Persze arra gondoltam veszünk egy lila és egy vörös mellemelöt egy lila és vörös harisnyatartót és egy fekete bugyit,meg egy lilát és vöröset. A szomszéd asszony kupit csinál a lakásukból és én is ott akarok sokszor lenni,hogy másokkal is ismerkedjek és azok is meg tudjanak baszni és persze pénzért fogok baszni. Lehet hogy te ai akkor fogsz engem megbaszni ha külön fizetsz vagy csak kinyalod a gecis pinámat. Az ingyen van és ha valaki este találsz az ágyamba akkor miután megkefélt kinyalod a pinámat és a farkát is letisztítod. ezért kellett neked odaadni az öcséidnek engemet,mer így legalább lesz egy szétbaszott jó kúrva feleséged aki mindenki mással inkább baszik mint veled.
További Szextörténetek


Tetszik : 86 | Nem tetszik : 59
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like