Legutóbbi hozzászólások:
Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. |Vad kefélés


Máté feleszmélt gondolataiból. Ránézett farmernadrágjára, s miután a látott után érezte is az erekciót, lassan felcsúszott székében, majd körülkémlelt, remélve, hogy senki más nem vette észre izgatottságát. A barátnője (mint olyan, barát, aki lányból van), aki mi tagadás, egészen jól néz ki ma, talán ezért is gondolt rá az előbb úgy. Pulcsiját vette fel és barátnőivel beszélgetett. A tanár már kiment. A háttérben elhangzott \"milyenóraleszúszás\" után Máté felállt, elpakolt asztaláról, az úszáscucca felé nyúlt, majd elindult lefelé, ám mielőtt kilépett volna a földszinti ajtón az udvarra, egy érces férfi hang megállította azzal a kérésével, hogy tudna-e segíteni neki lehordani néhány zsákot az alagsorba.

A zsákokban valami keményporszerű dolog volt, 3 levitt adag után kiszáradt kezét nadrágjának szárához dörzsölte. A gondnok megköszönte a segítséget, egy, a fiú kézfejét összenyomorító kézfogás után el is engedte Andrást, aki óráját nézve lépett ki a bejárati ajtón.
13:56A tanár általában 14:05-kor kezdi a tanórát, de egészkor már úszónadrágban kell toporogniuk az öltöző, medencék felé vezető ajtajánál. Rákapcsolt a tempóra, 58-kor már az uszoda bejárati kapuját közelítette meg. Mikor belépett a nagy épületbe, klór- és kávészag csapta meg az orrát, a védőnővel megíratott ál-felmentéssel rendelkező évfolyamtársai már ott beszélgettek az aulában. Máté rájuk köszönt, ők mormogtak valamit viszonzásképp. Végig ment a büfé és a vitrinben kiállított úszókupák hada előtt, majd befordult az öltözők felé. Egy ujjlenyomatokkal maszatos ablakon belátott az üres huszonöt méteres medencére, s mivel nem szeretett úszni, megsajdult a gyomra. Végig ment egy kis folyosón, majd befordult a férfiaknak fenntartott részleg felé, ahol 2 ajtó állt. Ösztönösen ment, a már megszokott jobb oldali ajtóhoz, majd benyitott.

Ekkor egy riadt jajkiáltást hallott; Dóri, az egyik évfolyamtársa volt bent, akin csupán egy fehér melltartó volt, bugyija szelíden lógott le az öltözőpad széléről. Máté még éppen végigfuthatta szemét a lány rémült arcától, egészen nőies csípőjéig, s így még láthatta, hogy hófehér, csupasz szeméremdobját nem takarja semmi, de ekkor Dóri sebesen maga elé kapott egy lila törülközőt. Máté egy gyengén kilehelt \"bocsánat\" után lendületből csukta be az ajtót, majd egy pillanatig állt az ajtó előtt tétovázva, nem tudta, de valamire várt, pár másodperc múlva viszont bement a szembelévő fiúöltözőbe, melyet szerencsére üresen talált.

Megilletődött, szeme előtt ott lebegett Dóri gyönyörű teste. Alsó tagozatban osztálytársak voltak, negyedik évükben fülig szerelmes volt belé, miután viszont felsőben két különböző osztályba kerültek, ez egyoldalú szerelem ily\' beteljesületlenül ért véget.

Hogy lehet valakinek ilyen szép teste?

Egyre inkább Dóri formás melleire és combjára gondolt, s hogy milyen jó lett volna végig simítani ujjaival combjainak belső részét, alulról felfele…Nadrágja kidudorodott. Máté letette cuccát a padra, levette pulcsiját, kigombolta nadrágját, majd lehúzta azt. És lassan becsúsztatta kezét alsóneműjébe. Hűvös kezének érintésére merev pénisze megfeszült, mutatóujjával végig simított makkján, ekkor nyögött egy kicsit. Igencsak felizgult, ez meg is látszott, hiszen nemi szerve kőkemény volt, a boxer meg egyre kényelmetlenebb. Ám eszébe jutott…úszás óra. Az időt se tudta megnézni, gyorsan levetkőzött, majd felvette fecske úszónadrágját és arra koncentrált, hogy férfiassága lekonyuljon, izgatottsága alább hagyjon és hogy minél előbb beérjen a tanórára, amelyről - mint akkor megnézte - már 5 perce késik.

Elől kicsit kiduzzadó (jajj csak remélem, hogy nem fog megint felállni) fürdőruhában ment ki a medencéhez, a tanár megintette neki rajtkövének számát (Máté közben látta, hogy előveszi zöldes tanári füzetét, a késés beírásához), majd mikor a fiú elindult, pillantása találkozott Dóriéval, aki kicsit kipirulva, de perverzen rámosolygott. És a szomszédos pályán volt.

Máté az 5-ös pályán óra végéig 200 métert úszott és a háromnegyedénél egy időben érkeztek be Dórival az ellenkező oldal rajtához, amikor is a fiú a víz alá ereszkedett és rálátott a lány szexi testére, amint a bugyija ráfeszül a két combja közti részre, s mellbimbója karcolja a melltartóját. Mikor feljött a klórszagú levegőre, újból összenézett Dórival, aki ekkor - talán megragadva a fiú figyelmét - két kezével - benyúlva a vízbe - húzta fel a bugyiját. Aztán biccentett egyet a fiúnak, majd elkezdte úszni a következő hosszát. Máté újfent elképedt. Érezte, hogy újra felállt neki (ha vízben vagyok, akkor csak nem látják, adja isten, mire kiérek, lankadjon le) és nem tudta hová tenni ezt az előbbi akciót.

(ugyan, csak felhúzta a bugyiját)

Ekkor a tanár figyelmeztette, hogy vagy mozgósítja magát, vagy maradhat plusz egy órát úszni. (Kisfiam!!).

14:40Sorakozó. Egészségükre. Annyira utálom ezt a tanárt.A sportolni szeretők futva, a sprtolni nem vagy talán csak néha-néha szeretők mélán kullogva mentek öltözőik felé. Utóbbiak mögött ment Dóri, leghátul mentem én, mi raktuk le a cuccainkat a rajtkövekhez legközelebb eső kijelölt helyre. Szemem le se tudtam venni Dóri fenekéről, annyira formás és feszes volt. Egyszerűen nem bírtam ki...az járt a fejemben, mikor beérek az öltözőmbe, könnyítek magamon; megint elkezdett kicsit merevedni, ezért - amit anno tanultam még a haverjaimtól - a szex dolgokra (ohmm papucs, bogarak, ilyesmi) próbáltam gondolni, de ez sem nagyon akart sikerülni.

A medencét és a 2 szomszédos férfiöltözőt egy nagy kékkeretes üvegajtó választotta el egymástól. Mivel udvarias szerettem volna lenni, előre mentem kinyitni az ajtót e csodálatos lánynak, aki egy lágy \"köszönöm\"-mel - annyira tündéri hangja van - libbent be a közös zuhannyal ellátott előtérbe, majd elindult bal oldal felé, rám mosolygott egyet, majd kinyitotta ruháit elraktározó termének ajtaját és belépett. Már csukta volna be, amikor egyet gondoltam, és jobb kezemmel gyorsan megtámasztottam az ajtót.
-Figyelj, szeretnék bocsánatot kérni azért, hogy rád nyitottam, nem tudtam, hogy bent vagy, nagyon röstellem a dolgot.- a hirtelenségem miatt kicsit megszeppent, utána felnevetett.
-Jajj, semmi baj, te ne haragudj, amiatt, hogy itt öltöztem, csak kicsit később érkeztem és a lány öltözők már mind tele voltak - mondta, kicsit elszégyellt arccal.
-Ohh, ugyan - nevettem.
Belenéztem a szemébe. Olyan szép csillogó szemei vannak. Lassan beszívta víztől csillogó alsóajkát, majd a jobb lábával előrelépett és egy lendülettel megcsókoltuk egymást. De nem az a végtelenül romantikus francia csók volt, hanem neki estünk egymás ajkának, kinyitottuk szánkat, nyelvünket kipréseltük belőle és a másikéba csúsztattuk, azzal játszadoztunk. Nem kellett több, jobb kezemmel megfogtam a fenekét, belemarkoltam, ő közelebb húzta a fejem, hogy még jobban egymáshoz forrjon a szánk.
Átkaroltam a derekát, a szemébe néztem és kicsit beljebb léptünk a parfüm illatú légtérbe, hogy magunkra tudjam csukni az ajtót. Közel mentünk a szekrényekhez, megfogtam a fenekét és folytattuk tovább a csókolózást, egyre szenvedélyesebben csináltuk, annyira finoman csókolt, egy kész álom volt.
Ekkor felállt nekem, ő megragadta nadrágon keresztül, simogatta, markolgatta, én a mutatóujjammal cirógattam a nyakát, utána lassan lementem a mellére, ekkor halkan felnyögött, itt a csóknál kis szünetet tartottunk, az ajkába harapott és hallottam apró lihegéseit, mely olyan csillapíthatatlan tűzzel és erővel ruházott fel, hogy még forróbban és erotikusabban csókoltam meg őt, körmöm hegyével végig mentem a melltartó vonalán, majd le a hasához, ott körözgettem, köldökének peremét csiklandoztam,
(öcsém, nem gondoltam volna, de a köldök egy hitetlenül erogén zóna a csajoknál)
végül teljes feltüzeltséggel mentem lejjebb a bugyijához, a szeméremdombját kicsit simítgattam, nyomkodtam az ujjbegyemmel, majd a tenyeremmel, a középső ujjam kíséretében végig dörzsöltem a combja közti részt, amire egy óriási nyögéssel és sóhajokkal reagált.
Nem bírtam tovább, egy utolsó puszit vágtam a szájára, majd kikapcsoltam a melltartóját és keblei csodálatosan omlottak rá a mellkasára, felemeltem Dórit, neki nyomtam a falnak, megcsókoltam melleit, nyelvem hegyével izgattam bimbóit, ő addig a hátamat simogatta, ami nagyon jól esett..
Leeresztettem, vadul csókolózni kezdtünk újra, ő lehúzta az úszónadrágomat és kezébe vette akkor már forró, lüktető farkam, elkezdte húzogatni a bőrt, nagyokat sóhajtoztam, megszakítottuk a csókot, ő lenézett és egyre gyorsabban csinálta, én homlokát puszilgattam.

Kicsivel később azonban figyelmeztettem, hogy nincs sok ahhoz, hogy elmenjek, úgyhogy kicsit abba kéne hagynia. Mikor levette rólam a kezét, hátulról becsúsztattam kezeimet a bugyijába fenekéhez és nemi szervem a két lába közé toltam, ahol elkezdtem dörzsölni a bugyijának alsó részét, éreztem, ahogy egyre jobban ázik át, melegebb és nedvesebb lesz. Dóri nyögött, csiklója kidudorodott és azt vettem célba, először makkommal izgattam kívülről, majd térdéig lehúztam a bugyiját és középső ujjammal körkörös mozdulatokkal dörzsöltem, ekkor már teljesen nedves volt neki az egész lábai közti rész, egyre lassabban izgattam a csiklóját, majd mutatóujjammat belecsúsztattam a hüvelyébe, ekkor már nyögni is alig bírt, belelehelt a fülembe, éreztem, ahogy hüvelye lüktet és húzódik össze, kicsit beljebb toltam az ujjam hegyét, megforgattam, ekkor nagyon hangosan kezdte venni a levegőt és nagy nyögések közepette, a puncija rászorult az ujjamra és elélvezett.
Az a pillanat, amikor lány miattad, a te kényeztetéseid miatt megy el, felülmúlhatatlan, orgazmus közben éreztem, hogy ujjamon végig folyik a forró nedv, hogy a teste megfeszül, hogy meleg leheletétől libabőrös leszek.
Kihúztam ujjam hüvelyéből, körmöm hegyével még egyszer megérintettem a csiklóját és ettől végigfutott testén a gyönyör utolsó futára is.

Boldogan, elaléltan csókolt meg engem, majd letérdelt elém, péniszemet szájába vette, nyelvével izgatta a makkom, s nem is kellett sok, én is feljutottam a csúcsra. Az ondó kispriccelt, ám előtte kivette szájából, így nagy része a földre vagy a mellére került. Visszahúzta nemi szervem végére a bőrt, majd felállt, erősen megmarkoltam a fenekét, ő megcsókolt engem és a kéjtől eltelve s remegve öltöztünk fel mindketten, még ruhában is váltottunk egy pár szájrapuszit, majd kiment az öltözőből, és nem sokára én is mentem utamra, hazafelé.
További Szextörténetek


Tetszik : 23 | Nem tetszik : 81
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like