Legutóbbi hozzászólások:
Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. |Telebasszák a picsámat gecivel


- Adj belőle! - mormolta a számba, és megragadta a fejemet. - Adj belőle!

A díványon Tamás már arra készült, hogy Kriszti éhes, izmos puncijába lője magját. Nem bírta már, a látvány, ahogy Krisz telespriccelte a pocimat, és Kriszti szűk puncija megtette a hatását. Nem láttam jól az arcát, de egész jól el tudtam képzelni, milyen képet vághat, miközben Kriszti szűk kis barlangocskáját készül teletömni.

Kriszti nagyon lelassított, vadul nyalta-szopta Tamás fülét, és kislányos hangon nyávogott. Szűk puncijában Tamás farkából csak pár centi volt benn, az aranyos kis ribanc meg csak mozgatta körbe-körbe a csípőjét a pasas ölében. Tamás végül egy hatalmas nyögéssel tövig beledöfte a farkát Kriszti-be. A lány egyáltalán nem mozdult, csak a pasi fülét kezelte tovább, Tamás pedig teletöltötte a lány szűk kis lyukát a spermájával. Egy kis idő múlva Kriszti előredőlt, fejét Tamás mellkasára engedte, és hagyta, hogy a pasi kipihenje magát az orgazmus után.

Miután végignéztem, hogy Tamás telenyomja Kriszti punciját, a saját puncim is égett, és kényeztetésre vágyott. Meg akartam kérni Nikolett-et, hogy nyaljon ki, de legnagyobb örömömre Krisz meglepő dolgot művelt. Maga elé húzott, oldalra fordított, hogy háttal legyek neki. Megragadta vastag, kemény farkának tövét, és puncim bejáratához nyomta. Felnyögtem a vágytól, alig vártam, hogy szerszáma csöpögő puncimba csússzon.

- Kemény maradtál! - nyögtem neki meglepetten. - Leszoptalak, és ez a nagy fasz kemény maradt!

- Ahhoz elég kemény, hogy megbasszam a puncidat - mormolta Krisz. - Annyira felizgattál azzal a kis testeddel és a száddal; egész éjjel kemény maradok neked.

A fejem lehanyatlott Krisz szavai hallatán, és beleremegtem az érzésbe. De azért úgy tettem, mintha csak a fogadás miatt engedném, hogy megbasszon.

- Bassz meg jól, szivi! Ez lesz az egyetlen esélyed, úgyhogy használd ki jól.

- Az egyetlen? - kérdezte Krisz. Könnyedén átlátott rajtam. - Nem hinném. Szerintem ezentúl nagyon is kívánni fogod ezt a faszt. Talán ha szépen kéred, időnként megbaszlak majd vele, mikor a férjed elfoglalt. Átjövök, és nem hagyom, hogy magányosan töltsd az estéidet.

\"Hogy ez mennyire öntelt!\" gondoltam magamban. \"Egy kibaszott...\"

De mielőtt befejeztem volna, Krisz vastag farka elkezdett becsúszni szűk kis puncimba.

- Unnngggg! - nyögtem fel hangosan, ahogy lüktető barlangocskám befogadta Krisz szerszámát. - Bassz meg! Ohhhh! Igennn!

Krisz lágyan nyögött a fülembe, és teljesen belenyomta a puncimba a farkát. Néhány hosszú perc elteltével úgy kitágultam, mint még soha.

A hangon remegett, de el kellett mondanom Krisznek, milyen érzés.

- Ooolyan jóóóó! Nyomd jól belém! Baszd szét a puncimat! Annyira szűk vagyok, a farkad meg olyan nagy!

Krisz azonnal suttogni kezdett:

- Vastag, mi? A puncid teljesen ezé a faroké lesz még éjfél előtt!

Krisz mocskos szavaira a puncim még jobban folydogált, és gyorsan elképzeltem, milyen lenne, ha az összes lyukamat megdugná azzal a csodás farkával.

Krisz egyik kezével duzzadt csiklómhoz nyúlt, közben ki-be húzogatta a szerszámát a csöpögő puncimban. A csiklóm már égett a vágytól, Krisz kísérletezgetett vele, úgy simogatta. Lágy nyögésekkel és sóhajokkal keményen a vastag, lüktető péniszre süllyedtem, hagytam, hogy jól kitöltsön.

Olyan közel voltam már. A szopás, és hogy végignéztem ezt a sok kemény menetet, megtette hatását. Most, hogy Krisz húsos farka keményen pakolta a pinámat, ujjával pedig a csiklómat simogatta, a testem beleremegett a gyönyörbe. Sóhajaim egyre mélyebbek lettek.

Magamban csak szidtam magamat, amiért hagytam, hogy Krisz ilyen gyorsan felizgasson. Mindig is gyorsan felizgultam, és miután már két faszt leszoptam, és végignéztem, hogy Tamás telebassza Kriszti kis punciját, kegyetlenül vágytam már az élvezésre. De nem akartam, hogy Krisz azt higgye, hogy az ő farka tett rám ilyen hatást, úgyhogy megpróbáltam visszafogni magam.

Hiába volt minden: Krisz nagyon is jól tudta, hogy hogyan kell megbaszni egy ribancot. Rájött, hogy mindjárt elélvezek, és tudta, hogy mit kell mondania, hogy ne tudjam visszatartani.

Keményen dörzsölgette remegő csiklómat, ki-be húzogatta vastag farkát csöpögő puncimban, és a fülembe sziszegett:

- Élvezz, te kis kurva. - Te hülye kis férjes ribanc, élvezz egy vadidegen farkán. Semmi sem olajozza be jobban az új faszt, igaz, Kathy? Élvezz! Élvezz, te kis kurva!

Próbáltam visszatartani, de a puncim szinte rárobbant Krisz szerszámára. Azonban elhatároztam, hogy nem engedem neki, hogy hallja a sikolyaimat; összeszorított foggal nyögtem-nyöszörögtem, a puncim ritmikusan összehúzódott a belészúrt húsrúd körül. Kétségbeesetten próbáltam visszanyerni az irányítást, olyan mélyen ráhúztam magam Krisz farkára, amennyire csak bírtam. Ez a vadállat olyan gyorsan elélveztetett, de mindjárt én is kicsavarom belőle a spermát.

De Krisz tartotta a lépést. Egészen tövig lökte belém a faszát, és közben izgatóan suttogott:

- Szorítsd össze, ahogy csak bírod, cicám, úgysem fogok elélvezni. Az aranyos kis puncid kevés lesz ahhoz.

- Uuuaaahhhh! - nyögtem tehetetlenül, a puncim egyre keményebben húzódott össze Krisz fáradhatatlan szerszáma körül. Kétségbeesetten próbáltam visszafogni sikolyaimat, de a testem vadul remegett. Nem akartam, hogy Krisz tudja, mekkorát élveztem; attól csak még kiállhatatlanabb lenne. Sajnos szegény kis puncim elárult mindent.

- Ez az, Kathy, te kis kurva! Csináld csak! Élvezz a farkamon! - sürgetett Krisz.

Szenvedő testemen hatalmas remegés futott végig, és megint elélveztem. Ahogy ott feküdtem, Nikolett a tövénél fogva megragadta Krisz farkát, és kihúzta törődött puncimból. Szélesre tátott szájába süllyesztette, és élénken szopni kezdte a puncim nedveit róla. Persze nem tudta olyan mélyen bekapni, ahogy én, de azért nem adta fel.

- Unnghnnn! Unhghgg! Unhggghh! - nyögte, és megpróbálta az egészet a szájába tömni, nagy barna szemeivel közben a pasi szemébe nézett.

- Igennnnn - nyögött Krisz elégedetten. - Szopj le, szivi! Szopd le a faszomat Tomi kedvéért. Mutasd meg neki, mit tudsz. Mutasd meg Tominak, hogy milyen jól tudsz szopni.

Krisz szavai megint felpörgettek! Jó nagy seggfej volt, de jól állt neki.

- Nyomd le a torkán, Krisz. Nyomjad a szájába. Nyelesd le vele! Nyelesd le vele a spermádat! - sürgettem, és Tamásra néztem. Éppen Kriszti egyik mellét simogatta. A lány a pasi ölében ült, de Tamás feszülten figyelte, hogy barátnője hogy szopja Krisz hatalmas farkát. Az arca rezzenéstelen volt, szemei nagyra nyíltak; nem tudtam kitalálni, hogy büszke volt-e Nikolett-re, vagy kibukott-e rá, amiért egy másik srácot szopik az orra előtt.

Felkeltem a díványról, és nagymellű, faszszopó barátnőm mellett letérdeltem a padlóra. Egy ördögi mosollyal úgy döntöttem, Krisz spermája nem lesz jó helyen Nikolett szájában.

- Kúrd meg, Krisz! Kúrd szét a kurva kis punciját! Magában akarja érezni a faszodat, nem igaz, Nikoletty?

Nikolett megpróbált bólogatni, amennyire a fasz a szájában engedte. Gyorsan felemelkedett, előremászott, rá Krisz izmos combjaira. Egyik kezében a toronyszerű szerszámot tartotta, és egyetlen mozdulattal ráült.

- Unghgh! - nyögött, ahogy Krisz farka kitöltötte forró barlangocskáját.

- Mondd el neki! - sziszegtem Krisz fülébe. - Mondd el Tamásnak, milyen jó érzés.

Krisz gyorsan kapcsolt.

- Hé, öreg - szólt oda Tamásnak, miközben Nikolett lassan fel-le mozgott lüktető péniszén, szoktatta magát a lenyűgöző mérethez. - Nem volt igazad. Van annál jobb, mint valaki más barátnőjét szopatni. Mégpedig megdugni a szűk kis punciját!

Elégedett voltam - Krisz jobban csinálta, mint reméltem!

- Gyerünk, Nikolett! - folytatta a pasi. - Mutasd meg Tomnak, mennyire szereted a faszt! Hadd lássa, mekkora kis kurva vagy!

Összecsippentettem kőkemény bimbóimat, és én is beszálltam. Hangosan kiabáltam Krisznek:

- Baszd meg! Kúrd szét a punciját! Baszd szét teljesen! Nyomd bele az egészet! Nyomd bele a nagy faszod! Ez az, szivi! Baszd meg azt a kurvát!

Nikolett szüntelenül nyöszörgött, Krisz ki-be nyomogatta a farkát a nedves barlangocskában, könyörtelenül baszta a lány csúszós punciját. Forrón suttogtam Krisz fülébe, halk sziszegéssel könyörögtem:

- Szakítsd szét! Baszd szét teljesen! Mutasd meg a haverodnak, hogy kell puncit baszni, Krisz! Mutasd meg, hogy kell csinálni! Csináld!

A pasi összezárta karjait Nikolett háta mögött, és pontosan így is tett. A farka villámgyorsan mozgott ki-be Nikolett szegény kis puncijában. Nikolett lágy, dús keblei vadul hullámoztak, ahogy a nyöszörgő, izgatott szőkeség teljesen magába fogadta Krisz erőteljes ostromát.

A díványon Tamás ösztönösen ökölbe szorította a kezét, ahogy Krisz-t figyelte, aki épp a barátnője punciját tömte. Mindent megtettem, hogy leplezhessem elégedettségemet, és odamásztam Tamáshoz. Megragadtam félig merev farkát, kemény melleim közé nyomtam, és sürgetni kezdtem:

- Baszd meg a melleimet, Tomi. Kúrd meg a mellem, és élvezz rá!

Bár Tamás dühös volt, amiért barátnője úgy viselkedett, mintha Krisz saját kis kurvája lenne, éppen úgy tett, ahogy vártam. Összenyomta a melleimet, és keményedő szerszámával előre-hátra kezdett mozogni köztük.

- Jó fiú! - bátorítottam a szenvedő pasast. - Baszd meg Kathy melleit. Baszd meg keményen! Úgy, ahogy Krisz dugja most Nikolett-et... keményen!

Ahogy fel-le emelgettem a mellemet Tamás kemény farka körül, tovább kínoztam:

- Hallgasd csak, Tom! Hallgasd, hogy basszák meg azt a kis puncit! Akkor is ilyen hangosan nyög, amikor te baszod? Amikor egy jó nagy fasszal kúrják, mindig ilyen hangos. Hallgasd csak, hogy sikoltozik!

Visszanéztem: Krisz négykézláb állította Nikolett-et, és hátulról baszta a punciját. Nikolett nyögdécselt, Krisz belemarkolt a lány hosszú, barna hajba, és keményen hátrahúzta. Ránézett Tamásra, aztán rám, elégedetten elvigyorodott, és megpaskolta szabad kezével Nikolett seggét.

- Ez az! - kiáltottam szenvedélyesen. - Verd el a seggét! Fenekeld el azt a rossz kurvát!

Nikolett felnyögött Krisz csapásaitól, a hangok betöltötték a szobát.

Miközben Tamás a melleimet kúrta, odasziszegtem neki:

- Mondd neki, hogy verje el a seggét! Verje el azt a nagy, kövér segget! Mondd neki, hogy verje pirosra!

Kezdeti ellenérzései ellenére Tamás egyre jobban felizgult.

- Verd el a kurva seggét! - kiáltott Krisznek. - Csapkodd keményen, hadd fájjon neki!

Krisz szót fogadott, mire Nikolett hangosan nyöszörgött. A pasi minden lökésnél, amit a lány puncijába nyomott, rá is csapott a fenekére. Nikolett nagy mellei gyorsan mozogtak előre-hátra, Krisz combjai össze-összeértek a lány kerek fenekével. A pasi szorosan a lány hajába markolt, hátrahúzta a fejét, ő meg előrehajolt, és megcsókolta. Nikolett élénk reakciójából úgy éreztem, Tamás épp elveszítette a barátnőjét.

- Bassz meg! - nyögött Nikolett hangosan két csók között. - Bassz meg keményen, szivi! Baszd meg keményen a puncimat! Kérlek! Csak baszd meg!

Kriszti Tamás mellől Kriszhez mászott, letérdelt mellé, és \"segített\" neki, hogy megbaszhassa Nikolett-et.

- Baszd meg! - nyögött izgatón a kis szőkeség. - Baszd meg keményen! Keményen és gyorsan! Szereti! Élveztesd el, hogy én is sorra kerülhessek!

Tamás kemény farka sima, lágy melleim között remegett, miközben a pasi a barátnőjét figyelte, akit Krisz baszott. Emlékezetessé akartam tenni Tamásnak ezt az éjszakát, hogy utána mindig rám vágyakozzon, de sose kaphasson meg.

- Meg akarod baszni a seggem, Tomi fiú? Be akarod dugni a vastag farkadat Kathy kis popsijába?

Tamás ajkán határozott mosoly jelent meg. Tudta, hogy nem kedvelem, és egész este csak bosszantottam őt, ráadásul Kriszt is csak bátorítottam, hogy bassza meg a barátnőjét. Itt a csodás lehetőség, hogy egyenlítsen.

- Gyerünk, Tomi, baszd meg a szűk kis seggemet - bátorítottam. - Hadd sikoltozzak. Mutasd meg, hogy kell megbaszni egy kis kurva seggét! Gyerünk, szivi! Baszd meg a seggem, szivi, mielőtt Krisz idejönne, és megtenné előtted. Pakold tele a seggem... ha bírod.

A dühös, kidobás előtt álló pasi kézenfogott, és a dívány végéhez vezetett. Rádöntött a dívány karfájára, így a fejem leereszkedett az ülésre, a seggem pedig az égbemeredt. Gyorsan mögémkerült, remegő, kemény farkát csöpögő, nedves puncimba nyomta.

- Ne oda, te hülye fasz! - kiáltottam tettetett mérgelődéssel. - Bassz seggbe! Verd a seggembe! Nem érted, miről beszélek? Azonnal bassz seggbe, te állat!

Biztos vagyok benne, hogy Krisz és Tamás megrökönyödtek szavaim hallatán, de Nikolett és Kriszti jól tudták, mit csinálok: minél jobban fel van bosszantva a pasi, annál keményebb lesz a dugás!

Tamás megremegett, kihúzta a farkát csöpögő puncimból és megpróbálta benyomni reszkető seggembe. Elsőre nem ment neki, mire idegesen felnyögött, pénisze ártalmatlanul csúszott fel a popsim félgömbjei között. Újra nekilátott, de megint félrement.

- Gyerünk, te baszógép! - kiáltottam rá, mostmár sürgetve. - Dugd be a seggembe! Bassz seggbe a faszoddal! Csináld!

Harmadjára már sikerült neki, és mindketten felnyögtünk, ahogy a makkja áttört szűk popsim nyílásán.

- Nesze, itt van, te kurva! - sziszegte Tamás győzedelmesen a fülembe, és teljesen a seggembe nyomta a farkát. - Szét fogom kúrni a seggedet!

A teste rámborult, és durván a dívány ülésébe nyomta az arcomat, a farkát pedig a fenekembe lökdöste.

- Unhghg! Unghggh! Unmhfffg! - nyögtem hangosan, de hangomat tompította a lágy párna. Tamás egyre csak baszta a seggemet remegő farkával.

- Na most szívózz, te picsa! - kiáltotta, megragadta a hajamat, és hátrarántotta a fejem. - Mostmár nem vagy olyan beszédes, mi? Mostmár nem, hogy a seggedben van a faszom. Most mondd, te faszszopó kurva! Hadd halljam!

Noha Tamás nem került volna fel életem legjobb 100 baszásának listájára, újdonsült agresszivitása nagyon is izgatott, és miközben szűk seggemet pakolta, őrült módjára játszottam a csiklómmal.

- Mijáuuu... mijáuuu... - nyávogtam finoman. - Baszd meg a seggem. Baszd meg a kiscica seggét!

Tamás bizonyára rossz néven vette, hogy Krisz ma éjjel, a neki szánt bulin lepipálta. Szerintem engem vádolt miatta, mert most nagyon nekiállt, hogy kitöltse dühét szegény ártatlan kis seggemen!

- Fogd be, te kurva! - kiáltotta zihálva. - Kussolj be!

Megint erősen a díványba nyomta az arcom, és az égnek meredő seggemet kúrta. Ujjaim gyorsan jártak a csiklómon - el akartam élvezni, mielőtt Tamás a seggembe engedné a spermáját. Tamás közben hangosan paskolta nedves seggemet, mégis meghallottam, hogy Nikolett félreérthetetlenül elélvez Krisz vastag szerszámán. Tamás is felismerte az ismerős hangokat, és még gyorsabban vágta seggembe a farkát.

Kezdtem szédülni a kevés levegő miatt, na meg a seggemen és a csiklómon átfutó érzések miatt. A tudat, hogy Tamás végighallgatta, ahogy a barátnője elélvez valaki más farkán, miközben ő az éhes kis seggemet bassza, már túl sok volt. A csiklóm mindenféle jelzés nélkül remegett meg, és testem beleremegett a kemény orgazmusba.

Oldalra fordítottam fejem, kiszabadultam Tamás keze alól, és hangosan hörögtem:

- Ohhh bassz! Bassz! Bassz meg, te állat! Baszd meg, bassz, bassz, bassz!

Remegő, lüktető seggem rázárult Tamás farkára, úgyhogy nem tudott mást tenni, mint folytatni a menetet.

Ahogy ott szenvedtem, Tamás is célhoz ért, nagyot kiáltott, és éreztem, hogy lüktető farka a seggembe önti forró tartalmát.

A vállam fölött Nikolett hamarosan kirúgott barátján éreztem, és megsürgettem:

- Nyomd tele, szivi! Nyomd bele mind! Lődd belém mindet!

Pár pillanat alatt vége is volt. A testem még mindig remegett és lüktetett, mikor Tamás kihúzta félkemény farkát a szétkúrt seggemből, én pedig arra gondoltam, újra keményre szopom, de aztán elvetettem az ötletet. Túl jó lenne ennek a faszfejnek.

Elveszítettem a többiek fonalát, de most láttam, hogy Krisz telenyomta Nikolett punciját egy szép adag gecivel, Kriszti pedig hason feküdt, és Nikolett síkos barlangocskájából nyalta ki a spermát, közben meg Nikolett és Krisz lágyan csókolóztak.

Nem is törődtem Tamás-szal, a kifáradt szeretőkhöz mentem, és Kriszt és Nikolett-et is megcsókoltam.

- Még mindig azt hiszed, hogy felvágós vagyok? - kérdeztem Krisztől, és a füle körül játszottam a nyelvemmel.

- Nem. Egyáltalán nem - felelte Krisz mosolyogva. - Még mindig azt hiszed, hogy egy arrogáns fasz vagyok?

- Nos, tulajdonképpen igen - válaszoltam őszintén. - De mostmár nem hiszem, hogy ez nagy baj lenne. Inkább az a kár, hogy eddig nem voltál kedvesebb hozzám; jól elszórakozhattunk volna már korábban is.

Krisz lágyan és őszintén válaszolt:

- Még sokat szórakozunk együtt, hadnagy. Csak várd ki a végét.

Pár órával később az ágyamban feküdtem a lakásomon, és azon gondolkodtam, milyen arrogáns és öntelt volt Krisz, és hogy milyen jól megbaszta szűk kis puncimat.

- Hát igen - gondoltam -, egy ekkora fasszal és állóképességgel minden joga megvan hozzá. Jó lenne, ha újra megkúrna....

Megfordultam, és gyengéden felébresztettem.

- Krisz? Nem csináljuk még egyszer, szívem? Gyere, baszd meg megint a seggem. Kérlek...
További Szextörténetek


Tetszik : 141 | Nem tetszik : 166
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like

2021-07-14 12:49:04
Spermabank
Szívesen bevállalnék ilyen akciót

_________________________