Szexicsokolade

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

  ·                     Igényes élő zene
  ·                Saját fény- és hangtechnika
  ·              Több mint 1200 számból álló repertoár
  ·                  A 60-as évektől napjaink party- és buli zenéje
  ·                   Több száz esküvő és rendezvény
  ·                   Képzett zenészek, 25 éves színpadi rutin
  ·                   3-5 fős formáció
  ·                    Alkalomhoz illő megjelenés

Ha olyan zenekart keresel, aki nemcsak zenél, hanem buli hangulatot is csinál, akkor válassz bennünket!
A Szexi Csokoládé Dance Band  profi, képzett zenészekből áll. A zenekar tagjai számtalan helyen bizonyították már tökéletes szakmai felkészültségüket. Tengerjáró hajókon sztárfellépők kísérő zenekarában, csúcskategóriás szállodák exkluzív eseményein, valamint minden tag önálló fellépőként is különböző showműsorokban ill a mulatós műfajban több hazai ismert előadó produkciójában ill session zenészként több arany és platina lemezen közreműködött ill ma is közreműködik! Igényes vendégek szórakoztatásához a Szexi Csokoládé Dance Band  funky, latin, pop, tánczene, disco, blues, jazz, rock, műfajokon átívelő széles műsorával szolgáltatja a színvonalas élőzenét. A kiváló hangtechnikával rendelkező, professzionális hangminőségben megszólaló zenekar, minden korosztály szórakozási igényét kielégíti. Ismert nemzetközi és magyar slágerek, valamint ritka, igazi gyöngyszemek is megtalálhatóak a repertoárban, és igény szerint mulatós zenét is játszunk.


Szabó Viktória / ének -:
 A “dinamika”, aki pezsgő, energikus és vidám természetével minden rendezvényen megteremti az oda illő hangulatot. Óriási rutinnal a háta mögött és hatalmas műsorral a tarsolyában, lendületesen és fáradhatatlanul, táncolva énekel és vokálozik végig hosszú éjszakákat. Az angol, spanyol, német nyelv sem akadály!
 
Kotlár Tamás / Dob, percussionok – ének:
 A “showman”, aki tüzes temperamentumával, puszta kézzel csalogatja ki a legvérpezsdítőbb ritmusokat a hangszeréből.
 
Dudás Tamás / Szaxofon, billentyű, ének, vocal:
A "fenomén", aki puszta kézzel elhajlított kályhacsőből furmányos módon képes hangokat előcsalni, és a szabad akaratával képes a szintetizátor billentyűit táncra készetetni!

Ha igényes élőzene szolgáltatást keres, akkor az alábbiakban a Szexi Csokoládé Dance Band az amit szeretnénk szíves figyelmébe ajánlani. Fő profilunk: esküvők, bálok, party-k céges rendezvények, születésnapok, kiállítás megnyitók, évfordulók zeneszolgáltatása. A színvonalas elegáns háttérzenéléstől a fergeteges buli hangulatot igénylő szórakoztatásig minden igényt ki tudunk elégíteni.


 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz