Üdvözlöm honlapomon!

 

A nevem Szalay Gábor, iskoláimat Pécsen végeztem (fényképész, valamint reklám-marketing szakon). Jelenleg is itt élek.
Mindennapjaimat azzal töltöm, hogy az ismereteimet bővítem a fényképészet és grafika területén, mert a maximumot szeretném kihozni minden alkotásomból.

A tervező nem akkor tudja, hogy tökéleteset alkotott, ha már nincs mit hozzátenni, hanem ha nincs mit elvenni. / Antoine de Saint-Exupéry/

Már gyerekkoromban vonzott a művészet világa, rajzolással, zenéléssel és versírással töltöttem időm legnagyobb részét. Jelenleg mégis a fotózás és tervezőgrafika áll szívemhez a legközelebb. Célom, valami újat alkotni, munkáimon keresztül kifejezni a művészet szépségét, érdekességét.

Van egy másik valóság - a tükörkép, amit a világ mutat benned, ha művész vagy. S egy idő múlva, ha sejted mesterségedet, már csak ez a másik valóság érdekel. /Márai Sándor/

Jelenleg fotózással, arculattervezéssel, kiadványok készítésével, borító tervezéssel, valamint reklám grafikával foglalkozom. De egyedi elképzelések szerint, bármilyen grafikai munkát szívesen vállalok (határidőnapló, naptár, fotóalbum, címke/matrica/csomagolás stb.).

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, tekintse meg munkáimat, melyhez kellemes időtöltést kívánok!