AKTUALITÁSOK 2011/2012 TANÉV LEGFONTOSABB TÖRTÉNÉSEI KEDVEZMÉNYES GYERMEKÉTKEZTETÉS, SZOCIÁLIS JUTTATÁS
ISKOLATÖRTÉNET NÉVADÓNK BEMUTATKOZUNK ISKOLA ÉPÜLETÉBEN DIÁKÖNKORMÁNYZAT
TÁMOP 3.1.5.-09/A-2010-0454 TÁMOP 3.3.7.-09/1-2009-0008
VERSENYEREDMÉNYEK 2009/2010 VERSENYEREDMÉNYEK 2010/2011 NÁLUNK VÉGZETT TANULÓK AKIKRE BÜSZKÉK VAGYUNK
KOMPETENCIAMÉRÉS EREDMÉNYEI KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA ISKOLA ALAPDOKUMENTUMAI

Üdvözöljük a Battonyai Szent István Általános Iskola honlapján!

Szeretettel köszöntjük honlapunkon!Az iskola nevében köszönettel tartozunk a Tisztelt Szülőknek azért, hogy gyermekük oktatásának, nevelésének megtisztelő feladatára minket kértek fel. Iskolánk fontos célja, hogy boldog gyermekekkel találkozzunk nap mint nap, hiszen tudjuk, hogy csak boldog gyermekekből lehetnek kiegyensúlyozott felnőttek.
Ezért az iskolai élet középpontjába a gyermekeket, az őket nevelő felnőtt közösséget, a folyamatos fejlődés iránti elkötelezettséget és a pedagógiai minőséget állítjuk.
Hiszünk abban, ha a gyermek örömteli, játékos légkörben, jó hangulatban tanul akkor az nemcsak a teljesítményben hoz eredményt, hanem a személyiségfejlődést, a nevelést is a lehető legjobban szolgálja. E cél érdekében végezzük a napi munkánkat, alakítjuk kapcsolatainkat.
Mindennapjainkhoz abból a meggyőződésből merítünk erőt, hogy az iskolánkban kapott személyes törődés, a megszerzett tapasztalatok és műveltség olyan értékeket képviseljenek, melyeknek birtokában tanulóink az élet minden területén megállják helyüket.
Olyan gyerekeket szeretnénk útjukra bocsátani, akikre igaz Széchenyi István gondolata:
" Egy nemzet ereje a kiművelt emberfők sokaságában rejlik..."Iskolavezetés