sziszipresszo@atw.hu


   

Product of Lacibetyár

 

 

 

Kedves látogató!!!

 

 

   Köszöntünk a Sziszi Presszó honlapján, mely törzsvendégeitől méltán nyerte el a "földkerekség legjobb kocsmája" címet.

 

 

A kocsma Kistarcsán található.

Az épület jellegzetes belső udvaros, erősen családi házra emlékeztető. A homlokzaton található kissé rusztikus sörgyári reklám megpillantása után, viszont rögtön rájön az utazó, hogy vendéglátóipari egységgel áll szemben.  A belső kialakítás szecessziós jegyeket hordozott, de a 2005. évben történt felújítása után posztmodern jelleget nyert. Az első helyiség hangulatos faburkolata szemet gyönyörködtető, melybe színvilágában abszolút beleilleszkedik egy amerikai cukros vizet gyártó cég üvegajtós hűtőszekrénye. A bárpult dísztéglái gondos kézimunkát feltételez, melyet a pult mögött látható finn típusú nyersfa és üveg kombinációjú polcrendszer tesz egységessé.

A helyiségek közötti boltíves kialakítás hangulatos borpince jelleget kölcsönöz, melyet a kézzel készített nyersfa bútorok még jobban kihangsúlyoznak.

A belső terem a kultúrált szórakozásra vágyóknak és a szerencsejáték szerelmeseinek nyújt felejthetetlen élményeket.

Alkalmanként a jókedvű törzsvendégek dalos estek keretében összegyűlnek és vagy a "Ments meg engem Uram az örök haláltól", vagy a "Istenem örök atyám, kezedbe adom lelkem" kezdetű vidám nótákkal mulatják az estéket. Az énekek hangfoszlányai a királykékre mázolt ablakok résein keresztül, sejtelmesen vesznek bele a kistarcsai éjszakába.

Virtuális sétánk utolsó állomása a belső udvar és kerthelyiség, mely ősfáival, gondosan nevelt aljnövényzetével botanikus kertnek is alkalmas lenne.

 

További jó böngészést!