Bemutatkozás Prader-Willi-szindróma Gyógytorna Egyéni torna Csoportos torna Aktuális Árak
Elérhetőség
 
BEMUTATKOZÁS
 
 

Szórádi Linda vagyok. 2009 tavaszán végeztem a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar gyógytornász szakán.
Szeretném megkönnyíteni azoknak az embereknek az életét, akik különböző okok miatt mozgásukban korlátozottá váltak rövidebb, vagy hosszabb időre. Segítséget nyújtok a minél előbbi felgyógyulásban, a "normális" élethez való visszatéréshez.

Különösen foglalkoztatnak a gyerekek, nem csak a lúdtalppal és gerincferdüléssel küszködők, hanem a súlyos, születéskori rendellenességekkel születők, elsősorban a Prader-Willi-szindrómás gyermekbetegek, ezért is választottam szakdolgozatom kutatási témájául a Prader-Willi-szindrómás gyermekbetegek mozgásterápiáját.
Kutatásomat szeretném folytatni, ezért várom azokat a szülőket, akiknek gyermeke ebben a ritka betegségben szenved, keressenek meg, s javítsuk, segítsük életüket.

Szerencsére az élet nemcsak gondokról, betegségekről szól, hanem örömökről, s várakozásról. Várakozás egy csodálatos kis emberke világrajövetelére.
Tudjuk, hogy ez sem történik fájdalommentesen, ezért szeretném megkönnyíteni a terhes tornával a kismamák mindennapjait, majd a pici megérkezése után a közös baba-mama tornával az egymásra találás, az együttmozgás csodálatos élményével gazdagítani az édesanya, édesapa és a baba közös életét.

 

Szeretettel várok minden érdeklődőt.
MOZOGJON VELEM! GYÓGYULJON VELEM!

 

 

 

 
© 2009 KibOrg Bt.