beta verzió

 

Mivel kétségessé vált a prahlad.hu megléte (ill. meg is szünt), ezért igény jelentkezett egy újabb internetes tudásforrás létrehozására.

 

Ezennel megkérek mindenkit arra, hogy ha olyan jegyzete van ami kirakható erre az oldalra, és ezt meg is kívánja tenni, azt a kapcsolat alatt található e-mail címre küldje. (szotejegyzet@atw.hu) Köszönöm. Minden, az oldallal kapcsolatos észrevételt és megjegyzést is erre a címre várok, és hálás leszek érte. Az e-mail-re küldött leveleket megint el tudom olvasni, szóval csak nyugodtan.

Az oldal mostantól iexplorer alatt is helyesen müködik, azonban ez alatt a program alatt a hibák nem kizárhatóak, kérem minden hiba jelentését, hogy az oldal továbbra is zavartalanul és hibátlanul müködhessen. Köszönöm!

 

Kijelentem ezennel, hogy a fent lévő anyagokért felelősséget nem vállalok, amennyiben "jogi" probléma merülne fel, annyiban az anyag azonnali eltávolításra kerül.

Romer

 

 

 

A helyesírási hibák az alkalmazott font hibáiból adódnak és nem szerény tudásomnak köszönhetőek ;) Az oldal megtekintéséhez Google Chrome, vagy Mozilla Firefox böngészö ajánlott, de megy Explorer alatt is. 1024*768-as felbontás ajánlott.

Frissítve: 2010-05-31