blocks

Menü


blocks

Látogatók

Jelenleg 2 vendég és 0 regisztrált felhasználó olvas minket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!


blocks

Keresés
blocks

Tabella

Felnőtt bajnokság állása
Felsőház állása
01. BITT KNRC. 50
02. Agria BC. Eger 41
03. SZRK - Főiskola 28
04. Tatabánya 25
Alsóház állása
01. MÁV Előre SC. 30
02. Veszprém 28
03. Kalocsa 26
04. Angyalföld 0
Részletes tabella >>>


Ifjúsági bajnokság állása
Felsőház állása
01. BITT KNRC. 39
02. Agria BC. Eger 27
03. Kalocsa 24
04. SZRK - Főiskola 23
Alsóház állása
01. Tatabánya 19
02. Angyalföld 18
03. Veszprém 18
04. MÁV Előre SC. 0
Részletes tabella >>>


blocks

Beállítások


blocks

Látogatottság


story
        Győzelem, és bronz érem!
2006.05.05. Utolsó bajnoki meccsükön az ezüst érmes egri csapatot győzték le a lányok. Habár az első játszmában a nyitásfogadás nem igazán működött, a jó támadásokkal azonban mégis gyorsan pörgött a játék (25:16). A második szett valamivel kiegyenlítettebb volt, de 9:9 és 22:22 után ezt is megnyerték a szombathelyiek (25:23). A harmadik játékrészre figyelmetlenné váltak a hazaiak, az egriek hálót érő nyitásai többször megtréfálták őket (19:25). A következő szettre viszont újra összeálltak Merklinnéék, és nem ismertek kegyelmet. A mérkőzés után kiosztották az érmeket is mindkét csapatnak.

(Megjegyzés?
        Értékelés: 0) 


story
        Nem sikerült a tatabánya elleni meccs.
2006.05.01. Az SZRK-F már korábban bebetonozta magát a harmadik helyre, így tétje már nem volt a két csapat e bajnokságban utolsó, hatodik találkozójának. A szombathelyiek keretéből négyen - Héger, Nimsz, Király, Somogyi - is hiányoztak. Már a kezdés után megszerezte azt a két-hárompontos előnyt a Tatabánya, amit végig meg tudott őrizni (25:23). Az iszonyúan hideg teremben a második játszmára sikerült bemelegedniük a vasiaknak, és némi kis kapkodással ugyan, de nagyon jó védekezéssel és támadásokkal könnyen egalizáltak (18:25). A harmadik szett nagyon kiélezett küzdelmet hozott. Már 24:22-re is vezettek Székelyék, de ezután is több játszmalabdát szalasztottak el. Végül a jobban koncentráló hazaiak nyertek (30:28). Fordított előjelű volt a következő játékrész. A tatabányaiak szereztek nyolcpontos előnyt (16:8), s a remekül játszó Merklinné vezérletével felzárkóztak és fordítottak a vendégek (22:25). A döntő szettben pályacserénél még a szombathelyiek vezettek (7:8), de ezután megtorpantak. Mire újra beindult volna a gépezet, vége lett a meccsnek (15:13).

(Megjegyzés?
        Értékelés: 0) 


story
        Nem ment az éllovas ellen!
20006.04.28. Az SZRK-F kezdett jobban, de hamar rendezte a sorait az éllovas, és kiegyenlítetté vált a játék. 10:12-nél rossz talajra érkezés következtében Nimsz Katalin keresztszalag-szakadást szenvedett. Nem tudtak kellően koncentrálni a hazaiak, el is ment a játszma (23:25). Nagyon sok hiba és könnyebb vendégsiker jellemezte a következő szettet (18:25). A kaposvári irányító, Pálfy a kispadra ült, fiatalka helyettesével hamar elpunnyadt a Kaposvár. A lehetőséget megérezve lábra kaptak a vasiak (12:6), de a visszatérő játékos-edző vezérletével felzárkóztak a somogyiak. 21:21-nél egyenlítettek, de ezúttal Merklinnéék voltak a magabiztosabbak (25:22). A kaposvári kezdőcsapat jelezte, már döntésre vinnék ezt a meccset. Egy rövid ideig úgy tűnt, hogy nem lesz könnyű dolguk. Végre kemények és lendületesek voltak a szombathelyi támadások, betonfalszerűek a blokkok - 6:1-ig. Aztán összeszedte magát a Kaposvár, a kedvét vesztett hazaiak pedig megadták magukat (21:25).

(Megjegyzés?
        Értékelés: 0) 


story
        Vereség Egerben!
2006.04.22. Nyomott hangulatban, bizonytalanul kezdte a meccset a szombathelyi gárda; 11:7-es hazai vezetés után feladót cserélt Bodzer Attila. Sákovics jobban fel tudta pörgetni a csapatot, Simon és Székely jó nyitássorozatával pedig a vezetést is átvette az SZRK-F (16:18). Ám ezután már a figyelmetlenség és a kapkodás jellemezte a vendégek játékát (25:20). A második játszmában sokkal nagyobb fokozatra kapcsoltak Merklinnéék, s pillanatok alatt felülkerekedtek ellenfelükön (15:25). A könnyű szettgyőzelem elkényelmesítette a vasiakat, ismét dekoncentrálttá váltak. A mezőnyben sorra potyogtak le a labdák, de a sánc és a támadás sem működött. (25: 19). A centerposzton tartalékos szombathelyiek a negyedik játszmát gyakorlatilag feladták. S a hazai ütők éltek is a lehetőséggel (25:17).

(Megjegyzés?
        Értékelés: 0) 


story
        Junior rájátszás
2006.04.15. A hétvégén volt a junior rájátszás utolsó fordulója Tatabányán. A lányok először az extraligás kecskemét ellen játszottak, akiket 3:0-ra legyőztek. Ezután az Angyalföldiek ellen szoros 3:2-es győzelmet arattak. Végül sajnos a hazaiaktól kikaptak.

(Megjegyzés?
        Értékelés: 0) 


story
        Győzelem Tatabánya ellen!
2006.04.08. Gyenge játékkal, de könnyedén verte a Tatabánya együttesét az SZRK-F csapata. (-19; -20; -15) Az első játszma elején a hazaiak nem koncentráltak eléggé a játékra, így elhúzott az ellenfél, amit a jó nyitásokkal behoztak, sőt könnyedén meg is nyerték a játszmát. A második szettben is elég lelketlenül játszottak a csapatok, és a vendégek sok nyitásrontásával ezt a szettet is sikerült megnyernie az SZRK-F csapatának. A harmadik szettben mindkét csapat nagyon sokat hibázott, de a hazaiak jobban játszottak, és gyorsan megnyerték a játszmát.

(Megjegyzés?
        Értékelés: 0) 


story
        Vereség a listavezetőtől!
2006.04.02. A szombathelyiek kezdték jobban a mérkőzést, de 6:2-es vezetésük után kezdett kicsúszni kezükből az irányítás. Hamarosan utolérték (11:11), majd állva is hagyták Pálfyék a vendégcsapatot (25:16). A második szettben már csak 1:3-ig tartott a vasiak lendülete, aztán udvariasan teret engedtek a Kaposvárnak, amely élt is a lehetőséggel, s megint igen könnyen kerekedett felül (25:13). Csupán a harmadik játszmában késztették nagyobb küzdelemre Merklinnéék a hazaiakat. Előbb fej fej mellett haladt a két csapat, majd a somogyiak elléptek négy ponttal (13:9). Innen egy pillanatra még fordítani is tudott az SZRK-F (15:16), ám 20:20 után végleg - összesen 49 percnyi játék után - megadta magát a csoport legjobbjának (25:21).

(Megjegyzés?
        Értékelés: 0) 


story
        Bravúros győzelem!
2006.03.25. A négy játékosát is nélkülöző hazaiak magabiztos játékkal gyűjtötték be a három pontot, mellyel még jobban megerősítették harmadik helyüket. Az egriek eleinte még igyekeztek erőteljesen támadni, de olyannyira statikusak voltak, hogy sem sáncban, sem mezőnyben nem tudták állni a hazaiak rohamait. Amik pedig záporoztak rendesen. Néhány hiba okán még 10:11-re fordítottak a vendégek, de a hazaiak hamar visszavették az irányítást, és nem egészen negyed óra alatt lesöpörte a vendégeket (25:16). A második szettben sem változott a játék képe, a nagyon nagy elánnal és remekül is játszó SZRK-F a játék minden elemében felülmúlta vendégét (25:15). Végre igazi csapatként működtek a szombathelyiek, minden egyes röplabdásuk pörgött, együtt élt a játékkal. Meg is lett ennek megint az eredménye (25:13).

(Megjegyzés?
        Értékelés: 0) 


story
        Győzelem Tatabányán!
2006.03.18. Rögvest magához ragadta a kezdeményezést a vendég csapat, és az elején megszerzett két-három pontos előnyét megtartotta a szett végéig (22:25). Nagy és fordulatos csatát hozott a második játszma. Először a Tatabánya szerzett vezetést, de a négypontos hátrányát egyre csökkentette a vendégcsapat (11:12). Innen azonban megint a hazaiak percei következtek, s meg sem álltak 24:18-ig. A játszmalabdák sora azonban mindvégig csak kihasználatlan lehetőség maradt számukra, mert a vasiak jól koncentráltak. A nyitópozícióban lévő Sákovics Virágnak egyszer sem remegett meg a keze, a mezőnyvédekezésben lehetetlennek tűnő labdákat is megmentettek a szombathelyiek, s a hálónál lévők is maximumot nyújtottak (24:26). Míg a hazaiak végleg összeomlottak, Székelyék nagy lendülete nem lankadt a harmadik játszmára sem, tetszés szerint érték el pontjaikat - még néhány nyitásrontás is belefért (16:25).

(Tovább...
        1 megjegyzés | Értékelés: 0) 


story
        Vereség a listavezetőtől
2006.03.11. Komótos játékkal kezdett a szombathelyi csapat, csak 4:7 után kezdett magához térni. A jó ütésekkel, sáncokkal, biztos nyitásokkal át is vették a vezetést, sőt, jól el is léptek ellenfelüktől (17:11). Ám a kaposváriakban jócskán voltak tartalékok, amint felerősödtek a támadásaik, a vasiak megzavarodtak, s el is bukták a játszmát (22:25). Támadóbb szellemben kezdték a második játszmát a hazaiak (5:2), de a hangulat nélküli játék során most a szett feléig sem tudták ugyanazon a szinten tartani magukat (12:13), a végét pedig már fel is adták (19:25). A harmadik szettben szinte lesöpörte az SZRK-F a szokottnál halványabb kaposváriakat, köszönhetően főként a hálónál elemében lévő Hégernek és a végig magabiztos Székelynek (25:14). Most már bajnoki pontért folytathatták a helyiek. Kiegyenlített volt a negyedik szett, 16:16-nál még együtt állt a két csapat. De ahogy közeledett a végjáték, úgy vált egyre tudatosabbá és magabiztosabbá az éllovas, s a szombathelyiekben nem volt már elég erő.

(Megjegyzés?
        Értékelés: 0) 


blocks

Nyelv

Kezelőfelület nyelve:


blocks

Szavazás

Ön szerint dobógós lesz a SZRK-F nagycsapata?

Igen, aranyérmes lesz a csapat
Igen, ezüstérmes lesz a csapat
Igen, bronzérmes lesz a csapat
NemEredmények
Szavazások

Szavazat: 149
Megjegyzés: 0


blocks

Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó

Még nem vagy a felhasználónk? Regisztrálj, ingyenes!


blocks

Partnereink


blocks

Murphy törvények

Legjobb bor a legrégibb, legjobb víz a legfrissebb. (Blake)


Untitled-2