Üdvözlöm az oldalon!

Sztancsik József vagyok, közismert becenevem Dodó. E lapon, tevékenységeimről láthat egyszerű metszetet. Pedagógusként, egy oktatási, nevelési többcélú intézményt irányítok Cserhátsurány, Herencsény, Mohora, településeken. Szabadidőmben, szívesen faragok, „csavargok” barátaimmal, edzem Balassagyarmat triatlonosait, bicósait és ultra futóit. Számos szobrom található magánlakásokban, közintézményekben és közterületen is. Tanítványaim országos szinten, de, egyre gyakrabban Európa és Világ versenyeken is jó eredményekkel, többször, dobogón, sőt, bajnokként szerepelnek. Versenyeket szervezek, rendezek Pl.: Terep duatlon, triatlon OB, Cserháti Csillagok, duatlon, MTB és utcai futóverseny, vagy a Palóc Triatlon..
Ha időm és energiám engedi egy-egy ilyen versenyen, indulok is.
Ilyen pl. az IRONMAN, félmarathon és marathon versenyek, de duatlon és triatlon versenyek is. Ahogyan öregszem egyre inkább kedvelem a hosszabb távú versenyeket, mint a Bécs-Pozsony-Budapest, az ultra triatlonokat, pl.: Honfoglaló 2482 km, vagy a Gyarmatok Találkozója Triatlon  3864 km, vagy az idénre tervezett  8605 km es Európa kör, mindez nonstop. Gyermekek százait tanítottam és remélem, tanítom ezek után is, úszni.
Pedagógiai munkámban kedvenc témaköröm a magatartás zavarok korrekciójának lehetőségei, de ezek mellet szívesen foglalkozom a halmozottan hátrányos helyzetűek problémáival. Cserhátsurányi „paraszt házamban” örömmel látok vendégeket, kérésre szívesen biztosítok programot is. A ténykedéseimből nyújtok egy kis ízelítőt a teljesség igénye nélkül.
Kedves látogató, amennyiben esetleg bővebb információra van szüksége, kérem, keressen a elérhetőségek menüpontban adott elérhetési címeken. Köszönöm a látogatást és kellemes időtöltést az oldalon, barátsággal:
Sztancsik József Dodó


     Tartalom

· Főoldal
· Tevékenységek
· Rendezvények
· Publikációk
· Kirándulások
· Szálláslehetőség
· Közéleti
· Sport
· Ötpróba
· Évi Rendezvények
· Elérhetőségek


     Társoldal

Palóc Triatlon
www.paloctriatlon.hu


     Információ

Bármilyen kérdése van bátran forduljon hozzám
Tel.:: 06-30/7474-031
Bővebben az Elérhetőségekben.


     Látogatók
****Free Hit Counter****
Oldalkészítés: 0.20 másodperc