Tevékenységek

Alapvetően a pedagógia és a sport köré csoportosítható tevékenységek.
Versenyek szervezése, rendezése! Elsősorban: triatlon, duatlon, tömegfutó és MTB versenyek rendezése.

Duatlon

A kezdetek óta veszek részt az ország triatlon és duatlon versenyeinek szervezésében, rendezésében. A vállalkozás fõ rendezvényei a

Terep duatlon
Terep duatlon OB Hollókőben,

Cserhátsurányi Duatlon Diákolimpia
a Cserhátsurányi Duatlon Diákolimpia

Utcai futóverseny
utcai futó MTB és terep verseny
a kétbodonyi Tereptriatlon OB, MTB és terep verseny, a nógrád megyei Triatlon Diákolimpia, és jelentős részt vállalunk a balassagyarmati Palóc Triatlon rendezésében. A Mozdulj–gyarmat, a Szilveszteri futás, a Városi Szuperbajnok és a Diákjuniális nagyvetélkedőjének rendezése is jelentos feladata a vállalkozásnak.
Pedagógiai szaktevékenységek, fejlesztések, korrepetálások, szakértések, pedagógiai és egyéb konferenciák rendezése, szervezése. Tanórai és tanórán kívüli pedagógiai foglalkozások szervezése bonyolítása. Ilyen például a minden korosztályra kiterjedő úszásoktatás. Ennek keretén belül a vonzás körzetben több százan vannak akik tõlünk tanulták meg az úszás alapjait. Igény szerint egész éven át indítjuk úszó csoportjainkat az oktatás helyszíne tiz év óta a nagykürtösi uszoda, ahová mikróbusszal szállítjuk az úszni vágyókat.

Talán leg egyedibb része vállalkozásomnak a faszobrászat,
illetve egyedi fa megmunkálás. Jó néhány kiállításon volt és remélem lesz még látható fa szobrom, mintahogyan számos lakást, közintézményt díszítenek alkotásaim.

© Kincsõ Humán Szolgáltató . Minden jog fenntartva.

Közreadva: 2010-02-02 (842 olvasás)

[ Vissza ]
Oldalkészítés: 0.29 másodperc