Üdvözöllek a honlapomon!

Örülök, hogy rámtaláltál és remélem máskor is benézel hozzám.
Eredeti szakmám szg.programozó és szabadidőmben nagyon szeretek mindenféle kreatív dolgot kipróbálni. Miután első lányunk, majd a második és harmadik :) is felcseperedett és visszamentem dolgozni, jóval kevesebb időm jut a kreatívkodásra.

2004. szeptember közepén kezdtem el a kreatívkodást, először üvegmatricafestéssel, majd nem sokkal rá "megfertőzödtem" a decoupage-technikával.:)
Azóta már főként eladásra készítek szalvétatechnkával díszített használati és ajándéktárgyakat.

2005. nyarán megismerkedtem a kézi könyvkötéssel is, amit nagyon megkedveltem. Igaz csak ritkán adódik alkalmam könyvkötésre(esküvő, babaszületése, stb.), de annál szívesebben csinálom.
Ha időm engedi megrendelésre is készítek fotóalbumokat, könyveket.

2006. decemberében kipróbáltam a gyöngyfűzést is, karácsonyfát készítettem a szeretteimnek... hát nem kis időtöltés volt, az már biztos!;)

2007. januárjában pedig végre nekiugorhattam az első xszemes hímzésemnek is! Most ez a legújabb kedvencem, de azért a többi technikát is csinálgatom.:)M u n k á i m menüpont alatt témakörönként meg is nézheted eddigi próbálkozásaimat.

C s e r e b e r e Régebben sokat csereberéltem szalvikat, de mostanra elég kevés cserepartnerem maradt, így többnyire inkább eladom őket aukciós oldalakon. Persze szívesen cserélek szalvikat, főként az általam keresett szalvik és gipszkiöntők érdekelnek.

E l a d o m Ha van kedved nézz körül az aukcióim között, ahol kedvedre válogathatsz az eladásra szánt szalvéták, ajándéktárgyak között.
Ha valamelyik megtetszett licitálj vagy írhatsz a sztigris@freemail.hu címre.

Amennyiben most kezded a kreatívkodást vagy éppen kifogytál a kreatív ötletekből ajánlom figyelmedbe az Ötletkavalkád-ot és a További ötletek-et.

C s a l á d u n k Bár kimondottan kreatív oldal, de azért ha érdekel megnézheted a képeket családunk emlékezetes pillanatairól.

Jó nézelődést!