Üdvözöllek a 12.B osztályhonlapján!
 Modulok
· Főoldal
· Ajánlj minket!
· Aranyköpések
· Cikk nyomtatása
· Fórum
· GYIK
· Hírek archívuma
· Hírküldés
· Kapcsolat
· Letöltések
· Linkek
· Naplók
· Shout_Box
· Statisztikák
· Személyes üzenetek
 Üzenőfal
Arhívum   
 
 Látogatók
Jelenleg 1 vendég és 0 regisztrált tag olvas minket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!
 Pontos idő
Nyílt levél Esztergom város polgármesteréhez

IskolaTisztelt Polgármester Úr!

Mostani megszólalásunk indokát az adja, hogy Polgármester úr berendelte igazgatónkat a hivatalába, felszólította közös megegyezéssel történő lemondásra. Indokai a következők voltak: bár személye ellen nincs kifogása, hibáztatja azért, amiért nem tudta „kordában tartani a tantestületet”, vagyis megakadályozni, hogy a kollégák és diákok – az iskola érdekében – szabadon nyilvánítsanak véleményt.
Tovább...


Azt gondoljuk, hogy egy vezető szakmai alkalmasságának elsődlegesen az az ismérve, hogy az adott intézményt az iskolahasználók megelégedésére tudja-e működtetni, nem pedig az, hogy milyen a kapcsolata a fenntartójával. Meg vagyunk győződve arról, hogy a szülők, diákok, szakmai fórumok és kollégák véleménye, az iskola tartósan jó eredményei minősítik egy igazgató munkáját.

Biztosak vagyunk abban, hogy igazgatónk, Sitku Pál a jövőben is nagyon jól fogja ellátni feladatát, amennyiben azt a fenntartó nem akadályozza, mint például legutóbb az igazgatóhelyettesi státus finanszírozásának megszüntetésével tette. Ez utóbbiba változatlanul nem vagyunk hajlandók belenyugodni, hiszen nem tudunk róla, hogy az országban bárhol is helyettes nélkül lenne kénytelen működni egy közel 400 fős középiskola.
Tantestületünk tagjai és a Szent István Gimnázium dolgozói a végsőkig kitartanak Sitku Pál igazgató mellett, s mindenben támogatni fogják vezetői munkáját 320 éves, nagy múltú intézményünk fennmaradása és nyugalma érdekében.

Nyomatékosan kérjük, hogy legyen vége az iskolánk ellen irányuló nemtelen támadásoknak, záros határidőn belül szülessen döntés arról, hogy a kertvárosi ideiglenes elhelyezés után hol lesz az István végleges helye és mikortól, hogy megszűnjön az Önök által fenntartott bizonytalanság, hogy elkezdhessünk végre – nyugodt körülmények között – dolgozni, tanítani.

A Szent István Gimnázium Tantestületének tagjai és dolgozói


Xelopolis.com
 
 Belépés
Felhasználónév

Jelszó

Még nem vagy tag? Regisztrálj, ingyenes!
 Kapcsolódó linkek
· Több hír: Iskola
· Több hír: SirGazsi


Legolvasottabb hír ebben a rovatban:
Iskola:

Királyválasztás - Zsu lett a királynő!

 Hír értékelése
Értékelés: 5
Szavazat: 1


Értékeld ezt a hírt:

Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

 Parancsok

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat

Kapcsolódó rovatok

HírekIskola

"Bejelentkezés" | Belépés/Regisztráció | 0 hozzászólás
A hozzászólások tartalmáért felelősséget nem vállalunk.
G@zsiWEB

A hozzászólások szerzőik tulajdonai, minden más tartalom: GW Portál © 2005-2009.

Weboldalunk hírei a backend.php RSS forrással is elérhetőek.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Oldalkészítés: 0.57 másodperc