Sziasztok! Nagyon szépen kérek mindenkit...
Ha bugot akartok jelenteni tartsátok be ezeket a pontokat:
1. Érthetően írd le, hogy mi a problémád.
2. Nem kell türelmetlenkedni, a GM-ek javítják a problémát, mihelyst jut rá idejük!
3. Ne jelents olyan bugot, amit már jelentett valaki!
4. GM szidást nem tűrünk!
5. Így adj neki topic nevet: [...] - BUG
Amm, nem tudom, ez mennyire bug vagy nem, lenne egy olyan problémám, hogy a karim basic info-jában a kis kék csík nem mutatja, hogy állok base ill job szint ügyileg, valamint %-nak is ilyen 128, 150, 180%-okat mutat ahelyett, hogy szintet lépne.
Lehet, hogy a pet miatt van? Mert korábban ilyen probléma nem volt.
Nos, magyarázni alapból nem tudok, és a problémámat se biztos, hogy érthetően fogom tudni vázolni, ezt látni kéne :S
Na tehát, van az a bizonyos pillanat, amikor a mobot kivagdaltat az elők soraiból és a karid mozog amíg tovább nem lépteted.
Eme mozgás folyamán a karim haja változik. Eredetiszín(türkiz) - vörös - eredeti - vöröd - eredeti - vörös. A mozgással koordináltan. Plusz nemcsak hogy vörös, de más a hajstilus is.
Mivel egyedül téblecolok a mapokon, fogalmam sincs, hogy csak én látom e ilyennek, vagy más is :S azon is gyaltam hogy az iszonyatos lagggg mellékhatása vagy a mai napon pocsék neté... de ez baromság, mi baja lenne ettől?
Ui.: józan is vagyok, ez sem lehet gond
@Kira
a következő lehet a gondod... Vagy más exé-t használsz mint a mi kliensünk exe-je, vagy amit az exe olvas a grfekben, az nincs bent valamelyik grfedben. ez lehet sakray, ragnarok vagy a mi kliensünk nem palette hanem a fő grf-je. a mi grfünkkel alapból nincs gond, akkor fordulhat elő vele probléma, ha átírtad, vagy valaki havertól kaptad meg a grfet, aki átírta előtte(ez mind tilos)... ha tényleg ne követtél el szabályzat elleni kihágást(amit nem hiszek ) és nem oldódik meg magától a probléma, probáld meg újratenni a takaro klienst, amit innen a honlapról szedj le. ha ezzel nem oldódik meg a probléma, tedd újra a ragsakot, szintén innét a honlapról leszedve... ha ezek után is "buggol" kérlek vegyél fel msn-re, és megpróbálom megoldani a problémádat! Kösz hogy szóltál!
@Renai
próbáld ki más színnel és stílussal.. ha ugyanaz a helyzet szintén ugyanúgy tudod megoldani a problémát, ahogyan Kira, nem írom le még egyszer annyiban különbözik, ha a mi kliensünkkel van gond, a palette grfben van a hiba! ha nem oldódik meg a probléma, akkor felpatchelek egy új palette grf-et hozzád.
Lagg nem valószínű, mert ha folyamatos lagg történne a szolgáltató küldene email-t hogy ekkor és ekkor lagg várható, elnézést kérünk, blabla... szóval szerintem a te neteddel van a gond, vagy valaki vagy valami szoftver eszi a netedet. Kösz hogy leírtad a problémádat!
@Mindenki
ha valami bug-ot találtok írjátok ide légyszi! ha esetlegesen nem bug, hanem félreértettétek a helyzetet, válaszolunk rá, aztán idővel töröljük az üzenetet!
Távol álljon tőlem bármiféle szabálysértés! Nem vagyok én se más, se a magam ellensége Mindent előírás szerint szedtem le és telepítettem fel a gépre. És igazából mostanában nem is jött elő ez a probléma megint. Akkor csinálta ezt, mikor úgy logoltam ki, hogy szabadon volt a pet, nem pedig tojásban. (de ezt azóta nem is próbáltam újra)
Mindenesetre köszi a helpet Ha megint előkerül ez a rendellenesség, kiabálok ^^
Splendide field 01 warp-ja bugos. Amint rá mentem ledobott a szerverről és nem enged vissza ^^"
A probléma Chasca nevű karakteremnél jelentkezett (ha ez fontos)
Szerkesztette: Chasca - 09-08-2010 11:02
Rengeteg npc egymásra van rakva. Prtben összevissza van minden, gondolok itt arra hogy a falban van egy-két npc, a guild alapito 3empért minek? ha már 1el is lehet csinálni paranccsal?!, endless tower npc..(ami tökre nem müködik), tábla npc-k pld a bolti ház előtt kivan irva hogy pvp szoba. Sok helyesirási hiba npckben(3rdmaster, friss hirek). Személy szerint nem találtam az "arany sisak" elkészitöjét prtben(lehet hogy bentvan, de ennyi hiba mellett már elgondolkodom azon is hogy elfelejtettétek prtbe berakni.) Név váltó npc nem jó, átváltja neved de nem dob ki hanem be bugol. Jó dolog ez a razzia, de ha egy olyan player karijával lép be a kedves gm, aki éppen autotradel elad, akkor a tulaj nem nagyon fog örülni. És ha már van bent olyan npc , ami a rogue és stalkernak ad skillt, akkor szerintem alap hogy bekéne rakni a shadow chasernek is ilyen dolgot. Még egy észrevétel..: Én nem lehurrogni szeretném a kedves GMeket, csak ha már most volt a reset, akkor nem egyből player karikat kell tápolni az egekbe, hanem az "észrevehető" hibákat orvosolni, hogy ha valaki feljön ne azt gondolja hogy "megint egy igénytelen szerver"... Egyenlőre ennyi jutott az eszembe.