Az infraszaunás kezelés és a SPA méregtelenítő berendezés gyógyhatásai

  Infraszaunás kezelés

A fekvő infraszauna gyógyhatásai:
--javítja a vérkeringést
--hozzásegít a súlyfelesleg ledolgozásához
--erősíti az immunrendszert

 Hatásmechanizmus
A készülék belső köpenye infravörös sugarakat bocsát ki, amelyek áthatolnak a bőrön, ezeket a testünkben lévő víz és zsír elnyeli és köztük rezonancia alakul ki.
A hagyományos szaunához hasonlóan segít a szervezetben lévő felesleges anyagok, mérgek eltávolításában.
A hagyományos szauna a körülöttünk lévő levegőt melegíti. Ahhoz, hogy hatásos legyen, a levegőnek forró hőmérsékletűnek kell lennie. Sok ember ezt a magas hőmérsékletet nem bírja elviselni, így túl hamar elhagyja a szaunát, a gyógyhatás nem tud kialakulni.
Az infravörös sugárázás közvetlenül a testfelületet melegíti, a testbe 4-6 cm mélyen behatol, ezzel lehetővé téve, hogy a nemkívánatos anyagok a mélyebben fekvő szövetekből is eltávozzanak.

 SPA tisztító kezelés

A kezelés során a kezelendő személy lábát egy lavór langyos vízbe teszi, ahol a víz elektrolízisén alapulva a berendezés mikrohullámokat generál, negatív ionokat áramoltat a vízben, amelyek behatolnak a testbe a lábfej bőrrétegén át.
A kezelés elején még tiszta vízbewn megjelenő különféle színű, olykor habos elszíneződést főként a kioldott mérgek és salakanyagok okozzák.
A negatív ionok megtisztítják a testet, ellenállnak a káros oxidációs folyamatoknak, segítenek megszabadulni a szabad gyököktől, segítik a vegetatív idegrendszer egyensúlyát.
A kezelés elsősorban betegségek megelőzésére ajánlott, de (más kezelésekkel társítva) enyhítheti is a már meglévő betegségek tüneteit.

Amennyiben további kérdése van vagy szeretné a fent említett kezeléseket a gyakorlatban is kipróbálni, jöjjön el hozzánk!

Elérhetőség, cím:
Márti Szalon (Virág utca 2.): (99) 313-637