Egészségkárosító sugárzások

Elsősorban az immunrendszert gyengítik azon a területen, ahol a sugárhatás a szervezetet éri.
Éjszaka, amikor alszunk az lenne a normális, hogy a regeneráló, öngyógyító folyamatok működjenek. A sugárzás alatt lévő területen az öngyógyítás kevésbé tud érvényesülni.
Ha az emberi test káros sugárzásba kerül, gyakori panasz az energiaszegény állapot: állandó kimerültség, levertség, élni nem akarás. Természetesen nem minden esetben ez okozza a fáradtságot, de jelentős mértékben hozzájárulhat ahhoz.
Ilyenkor általában konkrét, kimutatható szervi elváltozás nincs, energetikailag mégis zavar keletkezik, az életminőség romlik.
Ha hosszabb ideig fennáll, a negatív terheltség hozzájárulhat krónikus betegségek kialakulásához is.
Ezeknek a sugárzásoknak a többsége mára már műszeresen is mérhető (a mérőműszerek magas ára miatt hazánkban a műszeres mérés még kevéssé ismert).
Ha az orvosok maximális segítőkészsége és tudása után sem következik be az állapot javulása, felmerülhet a sugárterhelés gyanúja. Ha az ingersávból kikerül a beteg, az orvosi kezelések hatásfoka is javul.

Említés szintjén néhány gondolat a fontosabb sugárzásokról.

1. Hartmann-zónák (Hartmann-háló)
A Föld mélyéből feltörő, a Földet hálószerűen borító sugárzás. 2,5-3,5 méterenként ismétlődnek a Hartmann-vonalak észak-déli és kelet-nyugati irányban kb. 30-40 cm-es ingerzónákat képezve.
Ahol a sugárzónák keresztezik egymást, ott hatásuk felerősödik akár 4-5-szörösre is.
A kisgyermekek 5-6 éves korig nagyon érzékenyek a káros sugárzásokra. Később (kevés kivételtől eltekintve) elvesztik ezt a képességüket.

2. Földalatti vízerek, vízfolyások sugárzása
A felszín alatt áramló víz folyása, súrlódása elektromágneses sugárzást gerjeszt, ami függőleges irányban halad.
Ha vízérsugárzás találkozik Hartmann-zónával, akkor gyakran fordul elő daganatos megbetegedés. A sugárzás a rákos sejteknek nem árt, sőt segíti fejlődésüket.

3. Elektromos áram sugárzása (elektroszmog)
Az előző kettőhöz képest új sugárzás, amelyet a civilizáció hozott magával (mesterséges eredetű).
Árnyékolatlan, földeletlen villanyvezetékek, elektromos készülékek hasonló problémákat okozhatnak mint a természetes eredetű káros sugárzások.
Nem arról van szó, hogy le kell mondanunk a technika vívmányairól. Léteznek olyan módszerek, amelyekkel nagymértékben csökkenteni tudjuk a káros hatásokat.

Senki ne gondolja, hogy a természet törvényeinek sokáig ellen tud állni, és neki ilyen "apróságok" nem ártanak! A struccpolitika a legrosszabb!
Ha valamiben nem hiszünk, az nem bizonyítja azt, hogy az a dolog nem is létezik.
Természetesen az orvosi vizsgálat és kezelés szükséges, de mellette nem kell elvetnünk az alternatív terápiás megoldásokat sem. Az alternatív módszereknek az egészség megőrzésében, a betegségek megelőzésében van nagy szerepük.

Káros sugárzások mérése, tanácsadás:
0699/ 371-536
mail: peter513@vipmail.hu