Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
An!cen!t Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.13., Csütörtök, 20:30 Hozzászólások: 51 Tartózkodási hely: Szentendre
|
Elküldve: Kedd. Ápr. 25, 2006 12:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én többször tffa-ztam mint ffa-z tam
és tudom hogy a kombó nem sokat ér ha pl
singleal vagy szal nem a legjobb
választás és nem is hatásos egy dfa ellen  _________________ "...hiszek a rendben
hiszek a mesékben
az elmeséltekben
meséletlenekben... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Maya

|
Elküldve: Szer. Ápr. 26, 2006 10:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
öhhm habár nem vagyok tag ( de ezen könnyen segíthettek )
de jelentkeznék a wartímbe...(is) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
akacsan Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.08., Szombat, 8:55 Hozzászólások: 12 Tartózkodási hely: Pécs
|
Elküldve: Csüt. Ápr. 27, 2006 12:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kössz a sok jelentkezést, majd szelektálni fogok! _________________ <[You were no match for the Imperial War Machine]> |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Fekete Mamba Site Admin

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 13:42 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Csüt. Ápr. 27, 2006 1:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Maya írta: | öhhm habár nem vagyok tag ( de ezen könnyen segíthettek )
AKADÉMIA TAGJAI RÉSZÉRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________ „Türelmes, az légy, míg az iszap leülepszik és kitisztul a víz.” Yoda
Szióka AELV és mindenkivel |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Pént. Ápr. 28, 2006 10:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ani, énis elég sokat waroztam klánom fénykorában, és bizony bizony a dfa is kombo, elrontja a wart. Amúgymeg egy dualos a komboival kikészíti az egykardosokat warban. Legalábbis, ha én azzal megyek, nincs értelme a játéknak. Azért kell csak egykarddal, kombomentesen. _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Kedd. Máj. 02, 2006 4:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Mint tag szívesen jelentkezek... bár még életemben TFFA-ztam de szeretnék: imádok tömeget ölni...  _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
An!cen!t Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.13., Csütörtök, 20:30 Hozzászólások: 51 Tartózkodási hely: Szentendre
|
Elküldve: Csüt. Máj. 04, 2006 1:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Maya írta: | öhhm habár nem vagyok tag ( de ezen könnyen segíthettek )
Mambának igazavan AZ AKADÉMIA TAGJAI RÉSZÉRE
és amúgyis szetem a múltkor eléggé leszerepeltél
de ezt nem én döntöm el
---------------------------------
Én is jelentkeznék a warteam be iszonyat sokat
TFFA-zom  _________________ "...hiszek a rendben
hiszek a mesékben
az elmeséltekben
meséletlenekben... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
G3cc0 Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 16:10 Hozzászólások: 46 Tartózkodási hely: Várdomb
|
Elküldve: Csüt. Máj. 04, 2006 3:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Tömegpusztításban én is jó vagyok ám van egy nagyobb kacataom is a garázsunk alatt. ilyen lyuk féleség. és egy nagy dart van benne. az van ráírva hogy: Warning! Nuclear Danger! do not open the top of the Missile! tök kira festés. Biztos valami tuning márka meg a szlogenje.
ennyi. nem jelentkeznék warteambe mert iszonyat béna vagyok warban. el sem hinnétek mennyire. _________________ böööööööööööööö |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Koppány Tanár

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 17:08 Hozzászólások: 111 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Csüt. Máj. 04, 2006 4:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Akacsan bejelentette egy ideig távol kell maradnia a jk tól de visszatértével beindul ez a rész is remélhetőleg. _________________ Jaja.... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Csüt. Máj. 04, 2006 4:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ilyen rémhirek után lehet h visszavonom...
Haverom apjának régi kocsija volt neonzöld ráfestettük a biohazardot mag a nuclear hazardot a legjobb az volt amikor lávalámpát szállított a tetőn költözéskor és tok ugy nézett ki mint egy rakéta
tekintettel zöldeskék színére.... nagyot röhögtünk _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Vas. Máj. 07, 2006 11:00 am Hozzászólás témája: |
|
|
Jelentkezni szeretnék a WarTeam-be!Nem vagyok pro de gyorsan tanulok  _________________
MSN: dg_messenger@hotmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
akacsan Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.08., Szombat, 8:55 Hozzászólások: 12 Tartózkodási hely: Pécs
|
Elküldve: Vas. Máj. 07, 2006 1:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hi!
Tegnap ballagtam holnap meg érettségi, de aztán megduma koppal, és tartunk egy felmérős napot. Addigis tessék készülni! _________________ <[You were no match for the Imperial War Machine]> |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Vas. Máj. 07, 2006 6:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Uncsitesom is holnap érettségizik, nah sok sikert hozzá Akacsan!  _________________
MSN: dg_messenger@hotmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Hétf. Máj. 08, 2006 12:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hol van már a jó kis érettségi... Szívesen cserélnék rá... _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
akacsan Ítélőszék

|
Elküldve: Hétf. Máj. 08, 2006 1:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Lehet hogy szívesen cserélnél, de elég szar érzés itthagyni az osztályt... _________________ <[You were no match for the Imperial War Machine]> |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|