Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Hétf. Máj. 01, 2006 7:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Érjetek má rá addig amíg bejutok az akadémiára... már nagyon várom a vezetőség döntését ügyemben... és szeretnék benne lenni a filmben bevallom...persze türelmesen várom az itéletet és nem nagy baj ha nem vok benne a filmbe... _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Szer. Máj. 03, 2006 2:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ne aggódj, sztem simán beleférsz  _________________
MSN: dg_messenger@hotmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Szer. Máj. 03, 2006 3:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
4C/DC írta: | ne aggódj, sztem simán beleférsz  | ű
Felvettek? Ja igen nekem is feltűnt... Figy Ac nincs msn-ed? _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Csüt. Máj. 04, 2006 1:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
van, skater375@msn.com ha felvesztek akkor vhogy jelezzétek mert ha nem ismerem fel a cimeteket vagy neveteket akkor gondolkodás nélkül törlöm a személyt.Vagy amint elérhető vagyok irjatok és akkor tudni fogom hogy ki vett fel. _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Hétf. Máj. 08, 2006 12:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
öööööööö..... izé nem kéne szervezkedni a filmmel kapcsolatban? összeszednia szereplőket a stábot meg hasonlók. forgatókönyv? vagy hogy gondoljuk?
Magyaránn: Javaslat:
Aki szeretne szerepelni a filmben vagy dolgozni benne az írja ide a nevét...!
Vagy minden aksis szerepel és dolgozik? Szerintem akkor meg kéne találni egy időpontot és ott össze kéne gyűlni _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

|
Elküldve: Kedd. Máj. 09, 2006 1:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ööö minden aksis szerepelhet...egy időpontban viszont meg kellene egyezni mert igy soha nem fog elkészülni...hmmm stáb?minek?a szereplök játszák a szerepüket én meg filmezek.Ez nek a következő trilógia lesz forgatókönyv?hát tod ez ugy megy hogy van egy alap ötlet és improvizálunk, olyankor jönnek a jó ötletek ne parázz a felét már felvettük, van még egy kocsma,egy swoop, és egy lovagi torna jelenet.És a swoop jelenetröl jut eszembe hogy lenne MINDENKIHEZ egy kérdésem: A jelenet alá jó lenne a Born to be Wild című dal?Ha vkinek ellenvetése van akkor irja ide!köszi _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Kedd. Máj. 09, 2006 7:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
4C/DC írta: | ööö minden aksis szerepelhet...egy időpontban viszont meg kellene egyezni mert igy soha nem fog elkészülni...hmmm stáb?minek?a szereplök játszák a szerepüket én meg filmezek.Ez nek a következő trilógia lesz forgatókönyv?hát tod ez ugy megy hogy van egy alap ötlet és improvizálunk, olyankor jönnek a jó ötletek ne parázz a felét már felvettük, van még egy kocsma,egy swoop, és egy lovagi torna jelenet.És a swoop jelenetröl jut eszembe hogy lenne MINDENKIHEZ egy kérdésem: A jelenet alá jó lenne a Born to be Wild című dal?Ha vkinek ellenvetése van akkor irja ide!köszi |
A Sean Paul feldolgozás? Hmmm igazából nem kedvelkem de a jelenetet nem láttam szal én így nem tudok dönteni _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Fekete Mamba Site Admin

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 13:42 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Kedd. Máj. 09, 2006 8:37 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát nekem igy nem ugrik be a szám ,de szerintem ezt a rendezőre kellene bízni... Ugyhogy Dee amit te odaillőnek érzel...csak azért ne legyen olyan vad hajat tépős metal  _________________ „Türelmes, az légy, míg az iszap leülepszik és kitisztul a víz.” Yoda
Szióka AELV és mindenkivel |
|
Vissza az elejére |
|
 |
G3cc0 Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 16:10 Hozzászólások: 46 Tartózkodási hely: Várdomb
|
Elküldve: Kedd. Máj. 09, 2006 9:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Urge - It's my turn to fly.....isteni rock zene. egyébként a TITAN időszámításunk után c. film betétdala. amikor az űrhajóval zúznak ilyen felhő között és valami fényes állatkák mennek körülöttük
Nem tom kinek ugrik be....de azt mindíg is szerettem volna egy másik film alá is.
Ez is egy javaslat. De azért ajánlom minden kedves zenerajongónak, hogy hallgassa meg, mert igencsak minőségi muzsika. Igényes.
Kéz csókom. _________________ böööööööööööööö |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Ajnácska
Csatlakozott: 2006.04.24., Hétfő, 13:47 Hozzászólások: 6 Tartózkodási hely: Bátaszék
|
Elküldve: Szer. Máj. 10, 2006 7:35 am Hozzászólás témája: |
|
|
Jó az a mese ...na meg a zenéje...valami álom...azt muszáj belerakjátok a filmbe !! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Szer. Máj. 10, 2006 9:44 am Hozzászólás témája: |
|
|
nyugi mamba nem metal majd megmutatom!G3cc0 majd letöltöm és meghallgatom.
AC voltam |
|
Vissza az elejére |
|
 |
G3cc0 Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 16:10 Hozzászólások: 46 Tartózkodási hely: Várdomb
|
Elküldve: Szer. Máj. 10, 2006 11:26 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nem fogod megbánni azt a kb 3 mega minuszt a szabad wincseszter kapacitásodból. _________________ böööööööööööööö |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Máj. 11, 2006 10:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Majd küldjétek át! Semmilyen jó zeneletöltő progi nem fut sa gépen:( _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mommika Ítélőszék

|
Elküldve: Szomb. Máj. 13, 2006 7:34 am Hozzászólás témája: |
|
|
Mikor lesz máááááár kééész! Már kiváncsi vagyok! NAGYON!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

|
Elküldve: Szomb. Máj. 13, 2006 9:03 am Hozzászólás témája: |
|
|
G3cc0 nem találom de ha van msned azon átküldhetnéd vagy az email címemre is jöhet mert nagyon kiváncsi vagyok.
Mommi csak türelem, azt a pár jelenetet még le kell forgatni.Ja és lehet hogy egy jelenetet ujra kell forgatni, mégpedig azt amikor mindenki fel van sorakozva és aztán egyenként oda mennek Mommihoz és meghajolnak.Sokat gondolkoztam rajta és rájöttem hogy jobb lenne ha látszodna hogy fel vannak sorakozva az emberek, nem pedig a semmiböl jönnek elő.Persze csak akkor kéne ha ez a jelenet nagyon fontos bele, de sztem nem okoz senkinek se gondot ha most 1el több jelenetet veszünk fel, csak ez majd Mommi pingjétöl is függeni fog  _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
|