Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Mab duel verseny
Ugrás az oldalra 1, 2, 3, 4  Következő

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Események
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
mommika
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Máj. 22, 2006 11:11 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

én szeretnék jelentkezni!
A versenyen használt nevem: GMC~MoMmi~P alias pici gmc-s momedli! Very Happy

na jó nem! Csak simán GMC~MoMmi~P!
Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Fekete Mamba
Site Admin

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 23, 2006 1:52 pm    Hozzászólás témája: Változás! Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sajnos az időponton változtatnom kell,esemény van ugyanis nálunk.
Vasárnapra gondoltam ugyanugy 4 óra.Aki nem tud jelen lenni,ne csüggedjen lesz következő héten is verseny.Arra gondoltam,kicsit komolyabbá téve ezt az egész versenyt, nem egy nap fog eldőlni ki nyer, hanem selejtezőket játszunk 2 héten vagyis Május 28.-án és Június 3.-án.
Aki innen továbbjut, az megy a középdöntőbe. Ez pedig Június 10.-én lenne. A mindent eldöntő döntő Very Happy pedig Június 18.-án lenne.
Várom a jelentkezéseket.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
mommika
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 23, 2006 1:55 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ihhhhhh lehet hogy nekem a vasárnap 4 nem jó, szal még nem igérem emg, hogy jövök! De a jelentkezésemet azért beadom!
Vissza az elejére
G3cc0
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 23, 2006 3:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ahaaaaaa!!!!!!!

Én szívesen jelentkezem és örömmel hallom hogy ezek szerint van már szerveretek is. GRATULÁLOK. Szóval akkor én szívesen megvívok majd bárkivel. Bár az tuti, ha Ceremony is indul akkor szörnyű defenzív ugyanakkor hatásos technikájával nyerni fog. Na de, nem a győzelem a részvét, hanem a fontos! Smile
Koppány
Tanár

HozzászólásElküldve: Pént. Máj. 26, 2006 8:12 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Döntöttem én is jelentkeznék.
HARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
best

HozzászólásElküldve: Szomb. Máj. 27, 2006 11:50 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én is szeretnék jelentkezni a bajnokságra! Nevem |RGT|Best Smile
Vissza az elejére
Convict
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Máj. 27, 2006 3:11 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én is jelentkeznék.. (Remélem valamelyik selejtezőn én is ott tudok lenni)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Osamis
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Máj. 27, 2006 7:25 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

én is jelentkeznék ha lenne netem...Sad
HARRRRRRRRRRRR
Fekete Mamba
Site Admin

HozzászólásElküldve: Vas. Máj. 28, 2006 7:50 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Osi ha visszatértél a te tiszteletedre rendez egyet a mab!!!!
Örülök,hogy látlak ha csak itt a fórumban,de akkoris. Várunk vissza tudod...hiányolunk...jó légy és vigyázz magadra ....ja meg siess vissza!
/amkneel a mielőbbi viszont látásra ifju Jedi
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
InSAMinator
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Máj. 28, 2006 10:08 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Üdv Mindenkinek!
Hmm.
A fórumban persze szokásom szerint már megint késve jelentkezek.Smile
De reszkesseteeeek!
A VeszettKutya megérkezeeeeett!

Váááúúúúúú!
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Máj. 28, 2006 4:50 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Későn érkeztem a map se volt meg de amugy is mindeg mert fél perc alatt kiestem volna és lassan azon gondolkozom h abbahagyom a JK-t mert oan r*hatt b*na sz*r vok...
Sajnálom ez van több ember segített ezeknek nagyon köszönöm, főleg Obi-vannak és ceremonynak meg még vannak páran de ők nem olvassák ezt a fórumot...
Nem tudom mi lesz ennek az egésznek a vége lehet h csak pillanatnyi szomoruságom de... Ez van.
Télleg nagyon rosszul ment 0/38-al...
Nemtom mi lesz... (ha nem javulok nincs értelme csak magamat lombozom le... Persze tudom nem hagyhatlak így itt titeket de akkor is reménytelen vagyok...Télleg Nem Tudom Mi Lesz Ennek A Vége...)
bandaror
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Máj. 28, 2006 5:36 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Engem két hónapon keresztül mindenki agyonvert, mégse adtam fel...sztem te se tedd! Csak adj még időt magadnak, elemezd amit csinálsz, és találd ki mi lehet a rossz. Nekem ez bejött, most már nyerdegélek (ejjj de szép szó) is néha...
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Máj. 28, 2006 6:40 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

band mikor találkoztunk először?
ugy nagyjából 3-4 hónapja... és azota javultam? NEM a sok tanácsra, mesterre tekintve ez szánalmas.
Vissza az elejére
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Máj. 28, 2006 6:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Terros voltam csak nem műxik az automatám (még ez is...)
Convict
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Máj. 28, 2006 8:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Probáld ki a stafftot és a standart.. hátha.. meg hidd el legalább rájössz a hibáikra és azokat ellene tudod fordítani.. de feladni nem szabad.. Probálkozz van akinek lassabban van akinek könnyebben de a befektetett munka hidd el idővel látszani fog!!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Események Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra 1, 2, 3, 4  Következő
1 / 4 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban