Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Akadémiára jelentkeznék
Ugrás az oldalra 1, 2, 3  Következő

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Jelentkezés
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Razor
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Máj. 31, 2006 5:25 pm    Hozzászólás témája: Akadémiára jelentkeznék Hozzászólás, az előzmény idézésével

Üdvözletem!Szeretnék jelentkezni az akadémiára
elérhetöségem:razor.93@freemail.hu
Köszönöm R@ZoR
Vissza az elejére
t0x!c
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Máj. 31, 2006 5:46 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én én is.Név:t0X!c
MSN: harylmu@freemail.hu
email: player93@freemail.hu
Srácik már naon sokan írtak jó lenne ha reagálnátok is!!!
Vissza az elejére
KZS
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Máj. 31, 2006 6:33 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Üdv. Nem értem miért kell mindig új topicot nyitni, mikor ott van a jelentkezés topic... Confused
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Máj. 31, 2006 6:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát hja...
Slave
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Máj. 31, 2006 8:50 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szeretnék jelentkezni de bannolva vok a szerveren:D(ez most komoly)
Koppánynak megvan msn-je szval enm adom meg:D!!!!
Vissza az elejére
Fekete Mamba
Site Admin

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 01, 2006 5:01 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Egyszer már kibanoltunk?Nahát..... elmeséled milyen néven voltál és miért banoltunk?
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hair
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 01, 2006 6:25 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Cejjasztok! Itt is leírom azt mit már elöbb megtettem. Igaz most éppen számtechen vagyok csak a témának mivoltját tudatnám! Ma próbám lesz, de déltuán lenni! Kérek minden akadémiás tagot, lesse meg a Krónikás c. rovat, Jawa&Ródian szótár nevű témáját! Elöre is megköszönöm nektek Smile na cejjasztok! Bumcsapak! Nie empowé itane dryn! AELVeletek!
by: Hair
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése AIM Yahoo Messenger MSN Messenger
Anakin
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 01, 2006 6:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hi anakin vagyok jelentkezni szereták aksira
h.tamas01@vivamail.hu
gameboj@msn.com
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 02, 2006 11:16 am    Hozzászólás témája: jelentkezés Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hi all!!!

Destiny néven nyomom, csak valamiért nemtudom beírni nicknambe szal itt írtam bele. Academybem még nem vok ismert, de egy régi jk2es vagyok, szal nem lenne nekem új a game, de mégis most kezdem, és úgytudom ez a társaság a legalkalmasabb abba, hogy vezessék az utamat:PVery Happy
Nemtudom pontosan, hogy is kell jelentkezni, meg mi az a négy kérdés amire válaszolni kell, hogyha valakit érdekel a jelentkezésem, akkor pls help!!!
msn címem: lordenkidu@hotmail.com
Köcce bye...
Vissza az elejére
Fekete Mamba
Site Admin

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 02, 2006 6:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szioka Destiny!
Az a négy kérdés a regisztrációban van.pl e-mail elérhetőség.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
EmiX
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 02, 2006 6:45 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Tiszteletem Akadémiára jelentkeznék
MSN:faqanalka@hotmail.com

AELV!!!
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 03, 2006 10:47 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

császtok Windu jelentkezni szeretne az Akadémiára,nem tudom kell -e a msn címem de meg adom kicsiandor@citroamil.hu remélem fel vesztek

üdvözlettel Windu
Vissza az elejére
mommika
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 03, 2006 1:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztk!
Na most megnéztem a taglistát a megfigyelteket is és egy ifju jk-t akarok hogy megfigyeljetek! Matthew! Aszem igy irja a nevét de majd még tárgyalok vele! Valami van áma neve elött! Nem sürün van és msn je sincs még neki! Egyenlőre ennyi!
Majd még irok, ja és bocsi, hogy én irtam!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
moontar

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 03, 2006 3:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ide is beírom akkor a kommentemet!

Én szeretnék jelentkezni! kevesebb mint 1 hete kezdtem és nézegettem a többi játékost spectator-ból és hát ellestem 1-2 dolgot... de hallottam aerről az akadémiáról és szeretnék én is ide járni mert azért még indenki megver , de a játéknak van 1 kis feelingje és teccik csak úgy meg nemjó hogy mindenki megver tehát: jelentkeznék! nevem : moontar

és e-m@il címem:moontar@freemail.hu és MSn címem is ez...

remélem hamar kapok választ és felvesztek Smile
Razor
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 04, 2006 12:37 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Most nem tok felmenni mert vmi baj van a monitorommal Confused
Addigis üdv!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Jelentkezés Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra 1, 2, 3  Következő
1 / 3 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban