Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Jelentkezés
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, ... 14, 15, 16  Következő

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Jelentkezés
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
SäSi
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Máj. 28, 2006 7:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

sziasztok! szeretnék be jutni akadémiába... mit tegyek? Razz
Vissza az elejére
SäSi
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Máj. 28, 2006 8:50 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

MSN = steetkid13@msn.com Email = rocky576@citromail.hu remélem értesítetek Smile
Vissza az elejére
mOnk
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Máj. 29, 2006 4:36 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!

Nevem: mOnk

MSN:fulopke05@hotmail.com

Használt nevek : mOnk , MoNky

A GMC servere fogok járni hogy bejussak az academyara.

Nagyon szeretnék oda bejutni hgoy erös és fegyelmes jedi legyek.

És az akadémiaba majd egyszer én is tudjak tanitani.

Mélységes tisztelettel: mOnk Very Happy
Vissza az elejére
mOnk
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Máj. 29, 2006 4:42 pm    Hozzászólás témája: A nagy ''JELENTKEZÉS'' :D:D:D Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!

mOnk vagyok.

A játékba használt nevek: mOnk, MonkY

MSN:fulopke05@hotmail.com

Szeretnék az academyara bejutni , hogy erös kitartó nemes ember legyek .. Very Happy . És hogy ha már nicns mit rajtam tanitani, GMC nevezetű klánba is beszeretnék jutni. Very Happy

Mélységes tisztelettel : mOnk , Monky Very Happy[/b]
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Máj. 29, 2006 7:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok
Szeretnék jelentkezni az akadémiára Wink
msn/e-mail: revan@dynamicweb.hu
a nevem:Virtues Smile
Vissza az elejére
An!cen!t
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 30, 2006 4:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jujj mOnk őő jófej Surprised Very Happy
meséletlenekben...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 30, 2006 9:16 pm    Hozzászólás témája: Jelentkezés Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sorry srácok, lehet béna vok, de nemtudom, hogy hol is kell jelentkezni, szal gondoltam, hogy itt tennék egy kísérletet, regeltem, a válaszban az van, hogy majd legfeljebb jóvá hagyjátok:P
Nemtudom mit hogy merre meddig ha tudtok segíteni köcce...
Bye
Vissza az elejére
<Caleido>
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 30, 2006 11:37 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Aloha. Beadnám jelentkezésemet az akadémiára. nem cifrázom tul. a lényeg :
Név : Caleido
Elérhetöség : Caleido06@msn.com
Megfigyelésemet ha lehet a GMC-n végezzétek Smile Thx. ByeZ
Vissza az elejére
/sith/MCKILLER SM

HozzászólásElküldve: Szer. Máj. 31, 2006 7:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Már jelentkeztem de e-mail-t nem írtam!!!!!
Címem:mcqukac14@citromail.hu
A nevem simán MCKILLER
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 01, 2006 5:14 pm    Hozzászólás témája: Jelentkezés Hozzászólás, az előzmény idézésével

hi!!!
Nagyon nem megy nekem ez a honlaposdi, nem túlságosan értek ehhez, viszont ha jkban nem is, de az academyben kezdő vagyok, és szeretnék hozzátok csapódni!!
szal Nickname: Destiny
msn azonosítóm: lordenkidu@hotmail.com
Ezenkívűl csak azt tudom leírni, hogy 22éves srác vagyok akit érdekel ez a társulat!!!
Hobbi minden ami sport és minden ami nő...
na köcce bye
Vissza az elejére
Galdech

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 02, 2006 6:55 am    Hozzászólás témája: Jelentkezni szeretnék Hozzászólás, az előzmény idézésével

Üdvözlet mindenkinek !!

Szeretnék jelentkezni az akadémiára tanárnak. Nem tudom készen-e állok, de azt tudom, hogy szeretném. Jelenleg a JR Klán tagja vagyok, pontosabban Jedi Council, azaz egy átlagosnál nagyobb mester (rang szerint).

E-mail címem: galdech@vipmail.hu
Msn címem: galdech@freemail.hu
Lincoln

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 02, 2006 12:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én is szeretnék jelentkezni, a nevem Lincoln lesz, majd az ajánlott szervereken fogok lógni.

Msn-em : vanyir@hotmail.com
e-mail : vanyi.ruben@gmail.com

AELV Very Happy

kösz előre is
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 02, 2006 12:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hi uj nevem van!
JLR{Anakin} szoval nem áni
Vissza az elejére
Merovil

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 02, 2006 5:21 pm    Hozzászólás témája: Jelentkezés Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok! a Nevem Merovil. A tatooine-ról jöttem el idáig. Szeretnék végre egy lámamentes helyen élni.
Talán ha bejutok akkor meglelem!

MSN: merovilian@hotmail.com
Nevem: Merovil
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 02, 2006 5:27 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Akkor az állatkerteket messziről kerüld Razz
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Jelentkezés Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, ... 14, 15, 16  Következő
2 / 16 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban