Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Jelentkezés
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, 4 ... 14, 15, 16  Következő

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Jelentkezés
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Lincoln

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 02, 2006 6:03 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hú Mamba lekéstem a listafrissítést, én nem keltem olyan korán mint te.Smile
Azér még ide írom, hogy a nevem nem simán fehér, hanem kék és fehér keverék, a biztonság kedvéért leírtam ezt is

kösz.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
moontar

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 02, 2006 6:15 pm    Hozzászólás témája: Re: Jelentkezés Hozzászólás, az előzmény idézésével

Fekete Mamba írta:
Nos amit várnak az egy játékban használt név/lehetőleg egy legyen/
És amit én várok,az egy email cím,hogy értesíteni tudjalak.Köszönöm.

Én szeretnék jelentkezni! kb. 1hete kezdtem aktívan jáccani és nézegettem a többi játékost spectator-ból és hát ellestem 1-2 dolgot , és szomszéd nagy JK-s volt és ő is tanítgatott... de hallottam erről az akadémiáról és csupa jó játékossal találkoztam azok közükl akinek láttm a nevét az oldalon, szeretnék én is ide járni, mert még majdnem mindenki megver , de a játéknak van 1 kis feelingje és nekem tetszik ,csak úgy meg nemjó a játék ,hogy mindenki megver , ezért szeretnék jelentkezni!JEdi vagyok türelmes...megvárom a válaszotok! játékbeli nevem: (^0)M(^7)oo(^0)nt(^7)a(^0)r <--> Moontar !!! leírtam a színeket is Smile

és e-m@il címem:moontar@freemail.hu és MSNcímem is ez...

tisztelettel:MOONTAR!!!

Legutóbb moontar szerkesztette (Szer. Jún. 07, 2006 5:51 pm), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 02, 2006 6:48 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Már korábban írtam le az elérhetőségeket.
Vissza az elejére
JEX

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 04, 2006 5:17 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hali!

jelentkezni szeretnék tanulónak!
név: {GOL}Jex
msn: jex005@hotmail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Đ3VIŁ
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 12:01 pm    Hozzászólás témája: jelentekzés Hozzászólás, az előzmény idézésével

üdv! jelentkezni szertnék az akadémiára. nem csak DEVIL néven vok hanem : [HGJ] DEVIL-en is
Vissza az elejére
Johnny Walker

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 12:10 pm    Hozzászólás témája: Jelentkezés Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok! (Csá mindenki!)
Nos az én JA-s nevem Johnny Walker és szeretnék Akadémiás lenni, mint sokan mások is, ahogy láttam. Sokakkal találkoztam már közületek és csak jó tapasztalataim vannak. Nyugodtan megfigyelhettek, vagy amit akartok a GMC-n szoktam általáan jáccani, vagy a MAB-on ha épp nem zárjátok le.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 12:13 pm    Hozzászólás témája: Re: jelentekzés Hozzászólás, az előzmény idézésével

[quote="Đ3VIŁ"]üdv! jelentkezni szertnék az akadémiára. nem csak DEVIL néven vok hanem : [HGJ] DEVIL-en is

Email:gindusz@freemail.hu
MSN:Tomakesz014@hotmail.com
Vissza az elejére
-=IND=-Vénusz(JM)
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 3:53 pm    Hozzászólás témája: Jelentkezés Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én is megpróbálnék föliratkozni erre a sűrűn látogatott népszerű ... öhhm ...cuccra :/ ha lehet.

Játék beli nevem: -=IND=-Vénusz(JM)
MSN: Ha kell megadom most nem
Vissza az elejére
Raisen
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 11:07 am    Hozzászólás témája: Válasz Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na hali ismét mindenkinek!

Tudomnehéz türelemmel lenni. De ha kibírod akkor sokkal jobb véleménnyel lesznek rólad. Rika mostanság a türelmes ember. Igaz Frozen? Very Happy Melesleg a JLR -re is jöhetek (Jedi Lovagok Rendje) Itt egyszerűen ellehetek de azért figyellek is teteket. Minden tisztességes becsüles és NORMÁLSI!! Jedit szívesen látunk. Sithek is jöhetnek de normálisan. Akárki aki lámul nem húzza it sokáig. Very Happy
Gondolom sokszor hallottátok már hogy még egy kis türelmet lécci és már unjátok. Meg hogy most tényleg még 1 kicsit még...
De én csak azt mondom ha kibírod akkor már nem ronthatod el. És vannak akik ritkában vannak fenn.

Az Erő legyen veletek!
De a Világos Oldal nem csbít el soha
A Jó küzd a gonosz ellen...
Míg a Rossz azért küzd, hogy több gonoszságot tegyen..
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 11:42 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hello all.
Engem is teszteltek vagy azt hol tudom megnézni?
Üdvözlettel: <|JA|>$p!d3r
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 12:05 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Téged tuti megfigyelnek!!!!!!!!!A megfigyeltek névsorában ott vagy.türelem!!!!!!!!!!Én is az vok.
Vissza az elejére
Razor
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 1:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Msn-em razor.93@freemail.hu
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 2:01 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

<|JA|>$p!d3r:
Ok kösz vendég.
Vissza az elejére
{BK}R@ZoR
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 07, 2006 8:38 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na meg van az msn-am: razor.93@freemail.hu Very Happy
Vissza az elejére
Shanaka-Zull

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 07, 2006 4:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

peace
jelentkezni szeretnék----->
Név:Shanaka-Zull
elérhetőség:tarpon1987@hotmail.com /msn/
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Jelentkezés Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, 4 ... 14, 15, 16  Következő
3 / 16 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban