Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Adadémia tagjai részére
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> War csapat
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 02, 2006 11:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

De nem AC-ként voltál benne ugye?
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 04, 2006 1:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nem, már irtam hogy {M}deejay , az egész tavalyi évben ez volt

MSN: dg_messenger@hotmail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 04, 2006 1:30 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

de azért változtattam mer mindenki azt hitte hogy vmi diszkos gyerek vagyok Very Happy Very Happy

MSN: dg_messenger@hotmail.com
Vissza az elejére
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 8:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

hejeshejes:8
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 8:23 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

télleg zene végül eljutottál a gunsnrosesra? gondolom nem mi is csak szar ülőjegyet tuttunk venni de nem volt rossz még annak ellenére sem h AxL rose háta beszart és egy csomüt vártunk.. meg az elején volt egy gitárhangolás is de alapjábavéve jo volt...
mommika
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 4:53 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hmmmm! Erősen gondlkozok rajta, hogy jelentkezzk! Vagy még ne?! Very Happy
Multkor Conoval tök jók voltunk! Szegényt de sajnáltam, nagyon szidhatta a fejemet!
Aaaaaahh! Még gyakorlok rá, mert ha bekerülnék, akkor sztem Akacsan rövid időn belül megőrülne! Very Happy Minden war után egy fél óra mig az egész csapat kerget engem körbe az arénában, mert miattam veszítették el! Very Happy
Jujjj multkor Pierrt is kiakasztottam! A war negyedénél kiment nézelődöbe! Na mondom kész! Tök jó vagyok!
Valaki tanitson meg warozni! Plz! Köszi! Smile
Vissza az elejére
Fekete Mamba
Site Admin

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 7:05 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Mommi!
Túl sok mindent akarsz egyszerre!
Ez már elég ilyesztő..
Ha jól akarsz Warozni ,nem a wart kell megtanulnod..hanem az ütéseket.Szóval kapd össze magad ifju tanitványom, mert sok a szöveg,fogd a kardod és gyakorolj mert egyre többet vagy itt meg mittomén.Elhiszem én alig van net.De amikor van azért tanulásra is használd.Ne csak a szád járjon,gondolok itt az aláirásodra, mutass is valamit...a jedimester azért még a poénnak is erős szó,még nálam is az lenne.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
G3cc0
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 10:23 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Némi igazság van abban amit Mamba írt. Valóban nem árt néha tanulgatni is ezt azt. De azért ilyen bagatel dolgokba mint az aláírás talán nem kéne belekötni. Az csak egy poén... szegényt nem kell ennyire befenyíteni. Érzékeny női lélek...
Fekete Mamba
Site Admin

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 10:35 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Gecco!
Nem bántásból mondtam amit mondtam, de tény, hogy Mommi nem igazán figyel oda a gyakorlásra.Mindenki érzékeny,nem csak ő minnd emberek vagyunk. És azt gondolom,ha tanulni akar,akkor figyeljen is oda arra aki segíteni szeretne neki.Lehet,hogy én csinálom rosszul nála...
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Raisen
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 11:53 am    Hozzászólás témája: . Hozzászólás, az előzmény idézésével

Elvileg én és Skanny tagok vagyunk de eddig nem tudom hogy miért is kell nem sokat tettünk így Warosokként... Confused na midn1. Akacsan is ritkán van fenn.
De a Világos Oldal nem csbít el soha
A Jó küzd a gonosz ellen...
Míg a Rossz azért küzd, hogy több gonoszságot tegyen..
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
mommika
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 1:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

De nem értelek mamba! A sweep szerintem már tök jól megy, mást meg nem tanultunk! Ja lehet, hogy arra gondolsz, hogy gyakoroljak ugy mint malar vagy mittomén! Ez mind szép és jó, már bocsi amit most írok és lécci ne dobj ki a tanuloid közül! Nincs kedvem egész nap a piros vagy kék dojoban sweepelni! Sokkal jobban szeretek másokkal jáccani meg beszélgetni persze közben! Malar és én teljesen más emberek vagyunk! Neki az a fontosabb, hogy minél jobban megtanuljon jáccani, nekem ez csak másodlagos! Nekem a társaság a beszélgetések fontosabbak!
Jaj az aláírás! Az tényleg csak egy poén! Szal még véletlen se hidje senki, hogy én jedi mesternek tartom magam! Very Happy Jujj az lenne még szép világ! Very Happy
Ennek is megvan a története amit most nem fogk részletezni! Mármint az aláírásnak!
Na csak ennyi! Very Happy
Vissza az elejére
Koppány
Tanár

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 3:25 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A jányok, a jányok, a jányok angyalok... Razz Very Happy
Fekete Mamba
Site Admin

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 5:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

mást meg nem tanultunk

?

uhh..ööö...hmm...na ez igen...csak sweep?...asszem mintha ezt már eljátszottuk volna egyszer és miután megmutattam mit "kellene elvileg"
tudnod, te azt hiszem olyasmit mondtál,:ja már rémlik.
mommika
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 8:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ugy értettem mamba hogy azt tanultuk utoljára! Megint hülyén fejeztem ki magam! Mind1!
Na szal gyakorlok én csak én nem ugy mint malar!
Na most meg nem tok többet irni, mert tök fáradt vagyok, megyek is aludni!
Vissza az elejére
Raisen
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 10:37 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

........
De a Világos Oldal nem csbít el soha
A Jó küzd a gonosz ellen...
Míg a Rossz azért küzd, hogy több gonoszságot tegyen..
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> War csapat Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
5 / 6 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban