Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Tag lista

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Diákok és Vendégek észrevételei
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
mommika
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Máj. 29, 2006 1:48 pm    Hozzászólás témája: Tag lista Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jaj Bocsi, de van egy olyan sanda gyanum, hogy egy hatalmas adminisztrációs hiba történt! Mivel hogy én jól tudta és RainMan nem tag, hanem RayRay tag még mindig!
Ugyanis én ott voltam, mikor RayRay-t felvették, mivel én adtam meg neki a jelszót! És azért írtam én RainMan helyett a forumba, mert beszélgettem vele az aksiról és mondta, hogy ő nem tag, mondom majd leszel!
Ugyhogy lécci Mamba kérdezd meg Koppot, és beszéljétek ezt meg! Szintisztán emlékszem, hogy nyiltnap után voltunk, és kopp mondta Ray ray nek, hogy már ő is tag, amit Ray ray nem tudott mire vélni! Akkor derült ki, hogy Samnek köszönhetőleg!
A haynee-s dolog! Én azért hittem, hogy haynee már tag, mrt multkor bent volt az aksin, mikor levolt az zárva! Mint utolag kiderült, azért volt bent, mert a mabot beszéltéket meg! És őt azért kérdeztem meg, mert ő az mondta, hogy nem tag!
Na mind1!
A RainMan-es ügyet beszéljétek meg, mert szerintem ez itt csunyán elvan írva!

Sorry! Ezt beirtam a rendfentartó topicba is!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Fekete Mamba
Site Admin

HozzászólásElküldve: Hétf. Máj. 29, 2006 7:18 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

másikba már válaszoltam.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
/sith/MCKILLER SM

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 03, 2006 3:36 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

gecco ma röhögtél már mert most fogsz.1 láma jött a gmc-re és azt mondta flawra verne,és engem nem bírt flawra verni aztán azt jegyzetelte hogy pl.MCKILLER 10-0 és ezt végigjátszotta a gmc-n fennlévőkkel és nincs állandó neve.a legutónni leonida volt.amikor elment ünnepeltünk(reméljük nem tér vissza)
Raisen
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 10:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nekem van egy fontos észrevételem...
Elvileg megfigyelik a tagokat, de igen tudom hogy ezt ár sokszor mondtam de igaza van Frozennek. G@by 1 max. 1 hét alatt benn van az aksin. alig járt fel. Ha ilyen könnyen belehet jutni hogy valakinek a testvére vagyok akkor ha a báttyámat is simán beengedhetjük. Ellenben Frozen már régóta vár. JR Obivan fél éve nem számít nagyon mert a GMC -re se járt sokat...már mint tényleg. igazam van, és ezt ti is jól tudjátok. Mongyuk 2 hónapnál nem halnék meg csak izgatna hogy msot elutísítottak vagy mért nem vesznek fel?

Na csak ennyi thx.
De a Világos Oldal nem csbít el soha
A Jó küzd a gonosz ellen...
Míg a Rossz azért küzd, hogy több gonoszságot tegyen..
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Raisen
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 10:48 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

bocsi max. 2 Wink Embarassed
De a Világos Oldal nem csbít el soha
A Jó küzd a gonosz ellen...
Míg a Rossz azért küzd, hogy több gonoszságot tegyen..
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Fekete Mamba
Site Admin

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 07, 2006 9:13 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Raisen!
Gaby nem egy hét alatt került be gondolkodj el....A topicot már rég töröltem uj lett a jelentkezés nem emlékszel. Beirt.Méghozzá azután,hogy mi voltunk Iregen annak már jó ideje.Nem mostanában volt.A vádaskodásokat,meg eleve elutasítom.Főleg,ha ilyen jellegüek.
Ha jól tudom frozent még mindig figyelik,mert nem mindenki egyezett bele abba,hogy jöjjön.Ilyen esetekben,vagy egyből elutasitják,vagy még továbbra is figyelik.A megfigyelő részleg azért jött létre,hogy protekciós emberek ne legyenek.A megfigyelések,kivannak terjesztve mindig is kivoltak az összes szerverre főleg,ha az ember látta ott van az egyik illető.Tehát, nem csak a gmc mab kol stb stb szerveren volt van lesz megfigyelés.
Már megint én mondok ellent...tipikus.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Bubi[HJC]

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 07, 2006 1:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ugye más módokban (Force mod 3, Movie Battles 2) nincsen megfigyelés ??? Confused Shocked Rolling Eyes
Jól van, drágáim, mire vártok? Hogy ágyba hozzák a reggelit? Még egy dicsőséges nap a seregben! Egy nap a tengerészgyalogságnál olyan, mint egy vidéki üdülés. Minden étkezés kész bankett, minden zsold kész vagyon. Minden sorakozó kész parádé.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Banderas
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 07, 2006 10:06 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hogy ne csak Mamba emeljen szót a kételkedők nevébe ezért gondoltam hogy én is megteszem. Azoknak akik kételkednek a felvételi rendszerbe, bár nem tudom hogy hogy végzik a dolgukat a megfigyelők, de gondolom végzik, na szóval akik kételkednek a rendszerbe azoknak csak annyit tudok mondani hogy van nagyon sok szerver ahova tudnak menni és nem kötelező az akadémiai jelentkezés. Tudom hogy ez egy kicsit durva, de akkor is igaz akinek nem tetszik annak nem kötelező.
KitFüstölö

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 21, 2006 2:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

amig nem találtam meg a MAB-ot addig én is a gmc-n voltam fent (amikor voltam:D)miután ASE-val megtaláltam a Mabot majdnem mindennap ott vagyok mert a GMC nem egyszer LÁMULTAK le,és ez kelemetlen....pl:tegnap volt 1 gyerek aki szoszor értelmébe belefutott az értelmébe mondtam neki hogy bocs meg minden ölj meg stb....erre ő egymás után 80x lelámult én ezt végig néztem de már vérvörös szemekel a végén már csak blokoltam amenyire tudtam,az a gáz hogy mikor 1 GMC tag sincs éés van aksitag akinek ninsc nagyonbb neve vagy nincs(pl:nekem ninsc)arra nem halgatnak,de ha bejön 1 GMC akkor kis angyalkának viselkednek...aztán eelmeséljük mit csinált és erre a válasza..."ne kamuzz" Mad Evil or Very Mad
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
/sith/MCKILLER SM

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 21, 2006 6:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Egyetértek tanult kollegámmal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A sok kis láma "szent" lesz amikor 1 gmc-s betoppan.pl:egyszer 1 gyerekre rászóltam hogy ne a téren kardozzon erre megkérdezte admin vok-e.én válaszoltam neki hogy nem vagyok erre azt mondta hogy ha nem vagy admin akkor nem.EKKORA POFÁTLANSÁGOT!!!!!!!!!!!!!!MI EZ A FEJETLENSÉG????????????????????A LÁMÁKNAK MIÉRT VAN A FEJE HELYETT IS SEGGE??????????????????????????????
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 22, 2006 11:53 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Erre már nem egy példát láttam.Hát sajnos a lámák nagyon gerinctelenek szoktak lenni.Egyszer amikor nyugisan elvoltam egy lugor szerveren jött egy láma akivel volt egy kis nézeteltérésem mer nem nyert ellenem duelban és elkezdte irogatni az adminnak hogy lámulok....erre az admin meg ki is rugott.Hát ettől picikét felforrt az agyvizem... de nem idegesítem magam...ha ez az értelmi szintje akkor az csakis az ő baja Wink

MSN: dg_messenger@hotmail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 22, 2006 9:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Obivant es frozt is ismerem frozzal regebben sokat nyomtuk egyutt obivan pedig engem mostanaban tanitgat dualkard muveszetre ami neki koszonhetoen mosty mar turhetoen megy... Amugy az en kethetes bekerulesem, akkor se ertettem, ma se ertem, orulnek ha vki elmagzarazna nekem, hogz es mint tortentek akkor aa dolgok...senkit se ismertem innen csak neha amikor nem volt kedvem jaccodni feljottem forumozni ismerkedni stbstb tudjatok... szerintem ez akkor meg nem indokolta korai bekerulesem...
Banderas
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 23, 2006 10:44 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Tisztelt Rena a te bekerülésed története nem volt semmibe különböző mint a többi egyedé a régi rendszerbe. Meg lettél figyelve és megfeleltél. Talán a gyors bekerülésnek az volt az oka hogy véleletlenszerűen pont ketten voltunk és így meg tudtuk beszélni egymással hogy mégis hogy viselkedsz és így egyszerűbb volt mert egyedül dönteni nem könnyű, föleg ilyen dolgokba.
Veled könnyű dolgunk volt mert jól viselkedtél és megfeleltél a viselkedési normáknak.
Hát ennyi a te bekerülésed rövidségének titka, jókor voltál jó helyen.
Remélem most már megkaptad a választ amit kerestél.
/sith/MCKILLER SM

HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 15, 2006 6:56 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na akkor kik tagok meg kik nem???változott az új aksi összetétele a legapróbb dolgokban is???
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 16, 2006 6:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én ezt eddig mér nem akartam elolvasni?
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Diákok és Vendégek észrevételei Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban