Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Különleges harcmodor
Ugrás az oldalra 1, 2, 3  Következő

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Diákok és Vendégek észrevételei
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Raisen
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 10:58 pm    Hozzászólás témája: Különleges harcmodor Hozzászólás, az előzmény idézésével

Kénytelen voltam nem észrevenni hogy pár külföldi szerveren ahova járok igencssak figyelemre méltó harcmodorok vannak. Némely ember engem flaw -ra ver ahogy néha G3cc szokta Very Happy vagy Obian Very Happy de van aki még ŐKET is flaw -ra veri, sőt még azt is! Olyan különleges küzdő és védekező stílusokat láttam hogy egy kis időre, körülbelül szombat, vasárnap vagy hétfőig sokat leszek "külföldön". tanulmányozok harcmodorokat még ha nem is olyan jók, az újdonság és a stílusokat nem árt megtanulni Smile
De a Világos Oldal nem csbít el soha
A Jó küzd a gonosz ellen...
Míg a Rossz azért küzd, hogy több gonoszságot tegyen..
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Convict
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 07, 2006 8:52 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ez nem újdonság Rai, járj sokat bajeskára Smile Asszem meg fogsz lepődni Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
G3cc0
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 07, 2006 11:34 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

hova kell járni niggerek?! én is akarok HÉLÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

nem ám raisen koma tönkrever egy hét múlva Razz
Bubi[HJC]

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 07, 2006 1:18 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Basejk mód az eléggé más mint az 1.01, én elég sokat nyomom azon (lásd 1.0-ás a klánom meg én magam is) és szó ami szó elég sok dolgot könnyebb basejk-ban megcsinálni mint Ja+-ban, meg a beálítások is mások. Rolling Eyes
Jól van, drágáim, mire vártok? Hogy ágyba hozzák a reggelit? Még egy dicsőséges nap a seregben! Egy nap a tengerészgyalogságnál olyan, mint egy vidéki üdülés. Minden étkezés kész bankett, minden zsold kész vagyon. Minden sorakozó kész parádé.
Vissza az elejére
Convict
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 07, 2006 1:48 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

1.01-es bajeskáról van szo és sokkal több tudást igényel mint ja+ a játékmenet is pörgössebb.. ráadásul nem bugos. viszont többször lehet "bámkolni" a sebzés miatt.. amugy bajeskán lehet igazán megtanluni jol sebezni.. Nem láttam még jo bajeskázot ja+on beégni Smile
Vissza az elejére
bandaror
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 07, 2006 5:33 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

csá! nem találkozott vki olyannal, hogy basejk-ra menve ezt dobta ki a gép: server uses protocol 25? (vag y24? mittom énVery Happy)
Ennyi, és nem enged be...illetve ne mmindenhova. ötlet? mit szedjek le?
Amúgy tényleg naon más. Nekem tetszik!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 07, 2006 6:56 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

de volt ien csak nekem 27-et irt ki és nem volt még JAplusom:D
KitFüstölö

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 07, 2006 9:07 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Abban igazuk van hogy basejkban nagyon sok jó harcos van és nagyon furcsa harmodor Shocked néha még tul furcsa is de nagyon beválnak és a basejk nem más mint mikor felteszed a játékod a szüz ja nincs semmi benne max pár extra skin emg ienek Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Bubi[HJC]

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 07, 2006 9:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nekem nem ír ki semmit, mikor bemegyek a játékba (2x raktam fel a játékot talán azért Smile ) Egyépként én 1.01-es basejk-ban is próbáltam már magam és szó-szó a kezdők ellen elég jó voltam Smile
Jól van, drágáim, mire vártok? Hogy ágyba hozzák a reggelit? Még egy dicsőséges nap a seregben! Egy nap a tengerészgyalogságnál olyan, mint egy vidéki üdülés. Minden étkezés kész bankett, minden zsold kész vagyon. Minden sorakozó kész parádé.
Vissza az elejére
bandaror
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 8:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Asszem a basejk-ra nem enged, de a basejka -ra már igen...és ja plus is van... Confused
Vissza az elejére
mommika
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 09, 2006 5:29 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nem tom mér! de magyar bajeskára engem se engedett! Azt Pierr után kimentem én is külfödre! Very Happy Ott már beengedett! Nekem teccett nagyon!
Vissza az elejére
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 09, 2006 6:48 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nem értek egyet azzal h ne azt tanuljuk amit jáccunk...Persze kivételek mindig lehetnek...
Raisen
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 09, 2006 11:18 am    Hozzászólás témája: Re Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nos hát pár napot elvoltam nénikémnél azalat az idő alatt elég sok cucost tanultam...asszem:)

Volt egy Német emberke aki flawra vert úgy hogy még csak a akrdunk sem akadt ösze...és volt egy másik aszem görög ember nem toom hogy kerül ide görög Very Happy
aki KÉKKEL!!!!!! csodálkozamki ez az isten aki elver...

Igaz pár felszúrása volt denem jötek bede nagyon jól használta a kéket büske lehet magára...de visszajövök és a JLR -en emgtaláltok...vagy szeretet kis aksin Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Raisen
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 09, 2006 11:18 am    Hozzászólás témája: Re Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nos hát pár napot elvoltam nénikémnél azalat az idő alatt elég sok cucost tanultam...asszem:)

Volt egy Német emberke aki flawra vert úgy hogy még csak a akrdunk sem akadt ösze...és volt egy másik aszem görög ember nem toom hogy kerül ide görög Very Happy
aki KÉKKEL!!!!!! csodálkozamki ez az isten aki elver...

Igaz pár felszúrása volt denem jötek bede nagyon jól használta a kéket büske lehet magára...de visszajövök és a JLR -en emgtaláltok...vagy szeretet kis aksin Very Happy
Vissza az elejére
mommika
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 10, 2006 6:36 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát a szeretet kis Aksin nem hiszem, de talán az Utopán jaa! Smile
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Diákok és Vendégek észrevételei Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra 1, 2, 3  Következő
1 / 3 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban