Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Áll Koppány!
Ugrás az oldalra Előző  1, 2

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Csevegő
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 14, 2006 11:02 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

DE MI AZ ISTENÉRT?! Arra számítottam, VÁRTAM hogy visszatérek a táborról és tele a fórum nem tudom hogy hova kapjam a fejem ehhez képest max 10 hozzászólás íródott... Hogy legalább hatan jelentkeznek interjura és hogy...
/sith/MCKILLER SM

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 14, 2006 6:34 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

hát igen.nyári szünet van az aksin ezért pihen a fórum is hogy a szünet végén megujjult erővel onthasssa a bölcsességeket,és hülyeségeket.az utóbbit nem szeretném ha ontaná.pihentetjük ujjaink és billentyűzetünk.de jaj neki amikor brizzik a fórum teljes gőzzel megint.
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 15, 2006 8:24 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

De mégis, miért?
/sith/MCKILLER SM

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 15, 2006 6:45 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

miért van szünet ???nem tudom csak a hőn szeretett tanárok kipihenik magukat(elmennek a kocsmába,oszt.........................................).
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 15, 2006 9:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

No nem baj ez van szeptemberben visszatérés...
KitFüstölö

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 21, 2006 11:00 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

/sith/MCKILLER SM írta:
miért van szünet ???nem tudom csak a hőn szeretett tanárok kipihenik magukat(elmennek a kocsmába,oszt.........................................).

ez jó... Very Happy most elmennék a számtech tanárhoz megnézni otthon van-e ha meg igen menyi vodkás üveg hever szerte szét a gépe elött.....vagy az ágyábanXD
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
/sith/MCKILLER SM

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 21, 2006 6:11 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Razz Razz Razz Razz Razz Very Happy Very Happy Very Happy Smile Smile Smile Razz Razz Razz Very Happy Very Happy Smile Smile Razz Razz Razz
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 22, 2006 9:54 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

az agyaban egy not talalnal 50000 ft;vel az agyon nem vodkas uveget...azt biztos a hutobe teszi meg az ureset is
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 23, 2006 12:17 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

lehet a csaj még az üvegeket is elvitte.mert a tesco-ba azért jó pénzt kap és ha az öreg sokat iszik............
Vissza az elejére
mommika
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 17, 2006 11:48 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Achtung Achtung! Very Happy
Figyelem gyerekek! Na kit találtam már megint! Bojongtam a szerverek végtelenében és egyik szerveren megpillantottam egy Cryp|Osamis| nevű emberkét! Hát mondom bemegyek érdeklődni! Oda is köszöntem neki, hogy szia osa, régen láttalak, erre én nem az az osmais vagyok akire gondolok Confused Mondom akkro mért veszed fel a nevét?! Confused
Erre nem válaszolt! Evil or Very Mad
Hihetetlenek ezek a mai emberek!
Na scak ennyi, gondoltam lehet érdekel titeket! Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Lanil LightRanger

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 01, 2006 11:58 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát Mommika ez sajna ezért ven, mert vkinek megteccik más neve, felveszi, utána pedig letagadja, és kitalál vmi hülyeséget. Hát ezért kell vmi jó hülye neet kitalálni, amire azt mondják az emberek, hogy ki lehet az az idegbeteg állat aki ilyen nevet kitalál (mint pl az enyém Very Happy). De ennek ellenére télleg nem kéne más nevét felvenni, és utána letagadni (persze nem mindíg van így, pl az Angel név kinek ne jutna eszébe)

ui.:lehetne egy kicsit kevesebb topic is, mert lemegy a nap, mire elolvasom őket.
Banderas
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 01, 2006 2:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ranger ha jobban megnézed akkor csak 3 néha 4 topicban van élet.
A csevegőben van mindig valami,
A mostanában legfelkapottabb a merengő/hallucinógének
Meg a tények topic
Ezek amikbe állandó jelleggel ír valaki valamit. Szóval nem kell mindegyiket végignézni Very Happy
Bár jó lenne hogy az összes topic feléledne, de ez szinte lehetetlen hisz nem vagyunk elegen ahhoz hogy életben tartsuk mindet, ahogy észrevehetted nagyon sokan feladták jk-s életüket, ami sajnálatos de tudtuk hogy be fog következni.
Bubi[HJC]

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 01, 2006 7:05 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hellosztok, én is láttam már az áll Osát, de most nem ezért írok... Cool
Most már van áll Gecco és áll InSAMinátor is Surprised , valamilyen Im nevü klánban (amiben volt 1 Lyános nevü is de lehet az is csak áll). Cool
Ja, és onnan tudtam, hogy nem ők az igaziak, mert a GMC-n akkor épp fent volt Gecco és SAM. Cool
Nah, lassan már mindenki utánozva lessz ugylátszik... Cool
Jól van, drágáim, mire vártok? Hogy ágyba hozzák a reggelit? Még egy dicsőséges nap a seregben! Egy nap a tengerészgyalogságnál olyan, mint egy vidéki üdülés. Minden étkezés kész bankett, minden zsold kész vagyon. Minden sorakozó kész parádé.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Csevegő Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2
2 / 2 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban