Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Szer. Jún. 14, 2006 11:02 am Hozzászólás témája: |
|
|
DE MI AZ ISTENÉRT?! Arra számítottam, VÁRTAM hogy visszatérek a táborról és tele a fórum nem tudom hogy hova kapjam a fejem ehhez képest max 10 hozzászólás íródott... Hogy legalább hatan jelentkeznek interjura és hogy... _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
/sith/MCKILLER SM
Csatlakozott: 2006.05.03., Szerda, 19:37 Hozzászólások: 138 Tartózkodási hely: Sajószöged
|
Elküldve: Szer. Jún. 14, 2006 6:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hát igen.nyári szünet van az aksin ezért pihen a fórum is hogy a szünet végén megujjult erővel onthasssa a bölcsességeket,és hülyeségeket.az utóbbit nem szeretném ha ontaná.pihentetjük ujjaink és billentyűzetünk.de jaj neki amikor brizzik a fórum teljes gőzzel megint. _________________ Az élet olyan mint 1 verekedés csak itt te kapod a nagy pofonokat! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Csüt. Jún. 15, 2006 8:24 am Hozzászólás témája: |
|
|
De mégis, miért? _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
/sith/MCKILLER SM
Csatlakozott: 2006.05.03., Szerda, 19:37 Hozzászólások: 138 Tartózkodási hely: Sajószöged
|
Elküldve: Csüt. Jún. 15, 2006 6:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
miért van szünet ???nem tudom csak a hőn szeretett tanárok kipihenik magukat(elmennek a kocsmába,oszt.........................................). _________________ Az élet olyan mint 1 verekedés csak itt te kapod a nagy pofonokat! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Jún. 15, 2006 9:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
No nem baj ez van szeptemberben visszatérés... _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
KitFüstölö
|
Elküldve: Szer. Jún. 21, 2006 11:00 am Hozzászólás témája: |
|
|
/sith/MCKILLER SM írta: | miért van szünet ???nem tudom csak a hőn szeretett tanárok kipihenik magukat(elmennek a kocsmába,oszt.........................................). |
ez jó... most elmennék a számtech tanárhoz megnézni otthon van-e ha meg igen menyi vodkás üveg hever szerte szét a gépe elött.....vagy az ágyábanXD |
|
Vissza az elejére |
|
 |
/sith/MCKILLER SM
|
Elküldve: Szer. Jún. 21, 2006 6:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
 _________________ Az élet olyan mint 1 verekedés csak itt te kapod a nagy pofonokat! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Jún. 22, 2006 9:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
az agyaban egy not talalnal 50000 ft;vel az agyon nem vodkas uveget...azt biztos a hutobe teszi meg az ureset is _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Pént. Jún. 23, 2006 12:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
lehet a csaj még az üvegeket is elvitte.mert a tesco-ba azért jó pénzt kap és ha az öreg sokat iszik............ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mommika Ítélőszék

|
Elküldve: Hétf. Júl. 17, 2006 11:48 am Hozzászólás témája: |
|
|
Achtung Achtung!
Figyelem gyerekek! Na kit találtam már megint! Bojongtam a szerverek végtelenében és egyik szerveren megpillantottam egy Cryp|Osamis| nevű emberkét! Hát mondom bemegyek érdeklődni! Oda is köszöntem neki, hogy szia osa, régen láttalak, erre én nem az az osmais vagyok akire gondolok Mondom akkro mért veszed fel a nevét?!
Erre nem válaszolt!
Hihetetlenek ezek a mai emberek!
Na scak ennyi, gondoltam lehet érdekel titeket!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Lanil LightRanger
|
Elküldve: Kedd. Aug. 01, 2006 11:58 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hát Mommika ez sajna ezért ven, mert vkinek megteccik más neve, felveszi, utána pedig letagadja, és kitalál vmi hülyeséget. Hát ezért kell vmi jó hülye neet kitalálni, amire azt mondják az emberek, hogy ki lehet az az idegbeteg állat aki ilyen nevet kitalál (mint pl az enyém ). De ennek ellenére télleg nem kéne más nevét felvenni, és utána letagadni (persze nem mindíg van így, pl az Angel név kinek ne jutna eszébe)
ui.:lehetne egy kicsit kevesebb topic is, mert lemegy a nap, mire elolvasom őket. _________________ Yoda, aki a minden élőt és tárgyat átszövő Erőben hitt, a IV. Forma mestere volt. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.10., Hétfő, 17:05 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
|
Elküldve: Kedd. Aug. 01, 2006 2:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ranger ha jobban megnézed akkor csak 3 néha 4 topicban van élet.
A csevegőben van mindig valami,
A mostanában legfelkapottabb a merengő/hallucinógének
Meg a tények topic
Ezek amikbe állandó jelleggel ír valaki valamit. Szóval nem kell mindegyiket végignézni
Bár jó lenne hogy az összes topic feléledne, de ez szinte lehetetlen hisz nem vagyunk elegen ahhoz hogy életben tartsuk mindet, ahogy észrevehetted nagyon sokan feladták jk-s életüket, ami sajnálatos de tudtuk hogy be fog következni. _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Bubi[HJC]
Csatlakozott: 2006.05.09., Kedd, 23:19 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Aug. 01, 2006 7:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hellosztok, én is láttam már az áll Osát, de most nem ezért írok...
Most már van áll Gecco és áll InSAMinátor is , valamilyen Im nevü klánban (amiben volt 1 Lyános nevü is de lehet az is csak áll).
Ja, és onnan tudtam, hogy nem ők az igaziak, mert a GMC-n akkor épp fent volt Gecco és SAM.
Nah, lassan már mindenki utánozva lessz ugylátszik...  _________________ Jól van, drágáim, mire vártok? Hogy ágyba hozzák a reggelit? Még egy dicsőséges nap a seregben! Egy nap a tengerészgyalogságnál olyan, mint egy vidéki üdülés. Minden étkezés kész bankett, minden zsold kész vagyon. Minden sorakozó kész parádé. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|