|
Akadémia fórum
|
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Kék vagy zöld? |
Piros |
|
41% |
[ 5 ] |
Cinóber |
|
0% |
[ 0 ] |
Beige (vajszín) |
|
25% |
[ 3 ] |
Lila |
|
16% |
[ 2 ] |
Sötét fehér vagy világos fekete |
|
16% |
[ 2 ] |
|
Összes szavazat : 12 |
|
Szerző |
Üzenet |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Szer. Jún. 14, 2006 1:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
nah gondoltam benézek ide is és nem csak a filmes topicot figyelem A zenéröl annyit hogy nekem pl teccik a gánz en róziz, de ha vkinek "szúrja a fülét" (lol) akkor nem rakok a filmbe.De amugyse a zenéröl szol a film,meg senkire nem akarom rátukmálni az ízlésemet Amugy a Heavy Metalra sztem nem annyira a gitártépés jellemző, hanem inkább a pörgös dallamok (pl. Iron Maiden - The Trooper).Legalábbis én abban a tudatban vagyok hogy az Iron Maiden heavy metal Öööö disco zenéket nem nagyon csipem...vagy nemtom pontosan, nem járok discoba csak hallottam már pár számot amiket elvileg discokban adnak...szal én most ilyen tucc tuccra gondolok.És azért nem tetszik (legalábbis azok amiket ismerek) mert szinte mind ugyanaz, kb olyanok hogy indul aza alap tucc tucc tucc tucc aztán vmi elektromos hang és egy csaj el kezd énekelni, akinek szét van torzitva a hangja.Persze lehet tévedek, ez a véleményem azok alapján van amiket hallottam, nem szoktam fikázni azt a műfajt amit mások szeretnek.Mert tudom hogy vannak olyan emberek is akik képtelenek elviselni egy elektromos gitár hangját.De ezek biztos azok a számok amikről Wick is írt hogy egy fogyis is tud olyat.Nah amugy nálam a zenénél a lényeg: legyen bennek dob,gitár,ének meg értelmes szöveg.Nem szeretem azokat az előadókat akik minden számukban arrol szövegelnek hogy hiányzik neki a csaj, vagy mennyire szereti, vagy hogy reménytelen a szerelme...ezek a témák már a könyökömön jönnek ki.Néha vmi értelmesebb témárol is vernyákolhatnának.Jó persze kell az is.Amúgy punk zenét hallgatok, meg heavy metalt.Hangulattól függ, punkot a szöveg miatt, metalt inkább a gitár miatt Konkrétabban amiket hallgatok:
Punk: Hatóságilag Tilos,Alvin (a régi számok nagyon jók),Aljas Kúszóbab (öö annyira inkább nem is punk hanem grunge, a szövege inkább nevettető),Fürgerókalábak (ez ööö...vannak nevettetős számok, vannak punkosak ),Brigád (kimondják amit ki kell mondani sztem jók),vannak még magyarok, csak azoktól még kevés számot hallottam.külföldiek:NoFX,Lagwagon,Bad Religion, egy kis Pennywise,1208 (ez a banda neve).Van még egy amit igazából nemtom hova soroljak, Sum41.Sokan fikázzák, de azért mert nem is értik a dalszövegeket.Pedig nagyon jók a szövegek,megmondják rendesen,nem baromságokról énekelnek, és a gitár is nagyon ott van benne.
Metal:Iron Maiden (fúúú iszonyatos jó szólók, riffek meg introk és minden ami kell),Metallica,AC/DC (nem is tudom, hogy metal e de Angus Young nagyon jól keni, és a színpadi szereplései is jók ), egy pici System of a Down,meg Guns N Roses (ennek se tom pontosan a müfaját, sőt az előzőkben sem vagyok tul biztos hogy metal Annyi műfaj van hogy bezavart).
Meg van egy albumnyi Queenem is, egész jók.Nah elég a regényböl, ennyit a zenéről tömören JA ÉS MÉG VMI.AZ MSN CÍMEM VÁLTOZOTT,A RÉGI TÖNKREMENT, AZ UJ: dg_messenger@hotmail.com _________________
MSN: dg_messenger@hotmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Csüt. Jún. 15, 2006 8:39 am Hozzászólás témája: |
|
|
Ja hogy az ott g és nem q... amugy a legutobb emlitett 6-ot én is nagyon szeretem... A Sum41-t én se tudnám nagyon hova sorolni... De a Guns n' Roses az alapvetően egy boldogabb műfaj már hangzatra meg fílingre nagyon szeretem viszont vannak vélemény-számok is én így hivom az oan számokat amik "megmondják amit kell" hogy Ac szavaival éljek... Például civil war ( Look at your young men fighting
Look at your women crying
Look at your young man dying
The way they've always done before)
Ez csak egy példarészlet és még csak nem is oan ütős, mint ez:
Look at the shoes you're filling
Look at the blood we're spilling
Look at the world we're killing
The way we've always done before
Look in the doubt we've wallowed
Look at the leaders we've followed
Look at the lies we've swallowed
And I don't want to hear no more
De a legütősebb talán ez:
My hands are tied
The billions shift from side to side
And the wars go on with brainwashed pride
For the love of God and our human rights
And all these things are swept aside
By bloody hands time can't deny
And are washed away by your genocide
And history hides the lies of our civil wars
Az egész szöveget inkább nem írom ki mer a memóriám rossz és csak ezek maradtak meg erősen az emlékezetemben persze ha meghallgatnám biztos eszembe jutna pár részlet.... _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Csüt. Jún. 15, 2006 3:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Mit gondolsz honnan másoltam? lusta voltam beírni... _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

|
Elküldve: Pént. Jún. 16, 2006 12:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Terros Rena írta: |
Az egész szöveget inkább nem írom ki mer a memóriám rossz és csak ezek maradtak meg erősen az emlékezetemben persze ha meghallgatnám biztos eszembe jutna pár részlet.... |
thát nem emlékezetböl ment? _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Pént. Jún. 16, 2006 8:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Dede csak tudod ki az a hülye aki fejből beirogat három versszakot... _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
KitFüstölö
|
Elküldve: Szer. Jún. 21, 2006 11:03 am Hozzászólás témája: |
|
|
Mamba az a zene amit küldtem mien lenne bele(az a video amiben az a fain kis zene vanXD)?(már csak alahogy kikéne tépni a videobol.) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Jún. 22, 2006 10:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na inkabb zenei stilusod oszd meg velunk kit! _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mommika Ítélőszék

|
Elküldve: Pént. Jún. 23, 2006 10:35 am Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok:D
LoL! Ma takarítottam mivel most nem ugy van hogy egész nap bent ülhetek a gépbe:S mert ez jó édesanyám gépe még mindig és kénytelen vagyok ide engedi a hugomat is Na szal! Takarítottam és találtam egy tök jó dolgot, gondoltam leírom, mert én olyan jót nevettem rajta mint a szél!
na szal:
Elérkezett végre a várva vár újesztendő
Kívánom, hogy hozzon sok jót a jövendő!
Kővér, tiszta búzát arassona kasza,
és minden magyarnak jól álljon a
-nyakkendő!!
Hazánk boldoguljon, virulj, magyar népem!
Székesfővárosunk épüljön ki szépen!
Terjedjen az erény.vesszen ami durva!
Minden utcasarkon álljon egy-egy
-hirdetési oszlop!
Megárat a Duna, nézni is rettentő,
Elveszett száz lélek, bedőlt sok háztető!
Még az öreg Gellért hegy is megingott,
Mert Kovács kapitány olyan nagyot
-füllentett!
Az én kedves, drága Elemér barátom
Reggel sokszor sápadt és levert, amint látom!
Kérdem tőle múltkor:
-Mért avgy oly' aszott?
Bágyadtan mondja, hogy egész éjjel
-fájt a foga!!!
Reng a búzakalász az alföldi rónán,
Ott arat egy legény, arra jön egy lány.
Rákacsint a legény, leteszi a kaszát,
Nadrágjába nyúl és kiveszi a
-kaszakövet!!
Május van, tavasz a szerelem hónapja,
Az ébredő vén föld is új ruháját kapja.
Ember is, állat is örül a tavasznak,
S lenn a Dunaparton a kutyák is
-ugatnak örömükben!!!
Kopasz koponyával, görnyedő derékkal
Sok vén sportman a testkultúráért él-hal.
Ámde másnap masszőr dörzsöli az inát,
így jár az aki nagyon szereti a
-szilvalekváros derelyét!!!
Hát ennyi! Remélem sikerült mosolyt varázsolni az aranyos kis pofitokra! Sziasztok! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

|
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.04., Kedd, 2:52 Hozzászólások: 297 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Jún. 24, 2006 10:31 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hmm örülök hogy mélyenszántó intelligens szavazásom ilyen eredményekre jutott  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.04., Kedd, 2:52 Hozzászólások: 297 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Jún. 24, 2006 10:32 am Hozzászólás témája: |
|
|
És HAJRÁ BEIGE (vajszín), BEHOZOD A PIROSAT!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

|
Elküldve: Szomb. Jún. 24, 2006 3:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
a cinóber fog nyerni már azt se tom hogy melyikre szavaztam  _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Pént. Júl. 07, 2006 9:39 am Hozzászólás témája: |
|
|
én a sötét fehérre vagy világos feketére... hiába a fekete a második kedvenc színem a kék után dehát oan nincs...amugy mommi ezt szerintem nyugodtan elküldheted vmeik alternativ rokbandának vagy a belgának biztos bármeik szívesen feldolgozza... _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

|
Elküldve: Pént. Júl. 07, 2006 11:27 am Hozzászólás témája: |
|
|
De sztem nem ő írta.Vagy igen?Amúgy:
"Május van, tavasz a szerelem hónapja" a tavasz nem hónap hanem évszak de biztos így jött ki. _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|