Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

hallucinogének :)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 30, 31, 32  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Merengő
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 22, 2006 8:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

WiCK írta:
Hát igaziból tudnánk Bandi. .

nem tudom melyik bandira gondolsz, de ez nem én voltam.
-bandi

Cool na jó bandaror Laughing
Vissza az elejére
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 22, 2006 9:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nem tudom ismered-e de lehet regisztralni tudod egz gomb az asztalon nagzon szep es csomo erteelmeset lehet odairni es sokan mekkoszonnek:D(angol buillentyuzet nolverem macintosan sry mindenkinek)
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 23, 2006 7:02 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nem a regeléssel van gond, azt már régen abszolváltam...csak lusta vok bejelentkezni Wink
Vissza az elejére
Banderas
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 23, 2006 11:23 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Wick én nem a politikára gondoltam teljesen az természetes dolog, na de most ne ezért írok.
Én a hatalomról akartam pofázni hogy hiába vagyunk akár 1 millióan 1 ellen ha annak az 1 embernek a háta mögött áll 10 millió ember.
Remélem értehetően fogalmaztam.
Más a kocsik már nagyon régótal lehetnének környezetkímélőebbek de vannak olyan olajtársaságok akik anno a 70-es években kitalált hidrogénhajtású ajtó terveit egyszerűen megvettél és a feltalálot meg vagy lefizették hogy kussoljon vagy egyszerűen eltemeték.
Műr elég rég óta tartunk hogy ha bevezetnénk az ismételten feltalált hibrid autókat vagy már a hidrógénnel műkődő autókat a világgazdaság összeomlana mivel minden az olaj körül mozog, ami rohamosan fogy és ráadásul ilyenkor én zsörnyen érzem magam, mert tudom hogy nem tudnánk tenni semmit, mert az olaj nélkül nekünk se lenne semmink, nem tudnénk itt társalogni meg hasonló, pedig lehetne csak az ember megmaradt a legegyszerűbb technikánál az auótok terén.

Ja és Ac a Greenpeac ők is csak látszolagosan teszik amit tesznek, mivel ők is a tűntetések után hazamennek az akár 12-15 litert fogyasztó négykerekü csodáikkal, indítják a mosogépet, kapcsolják a tévét és még sorolhatnám a végtelenségig, szóval lehet hogy tűntetetéseket szerveznek de csak feltűnési viszketegségűkben.
Teszem fel múltkor láttam hogy anno a bálnavadászat ellen tűntettek egy olyan olajfűstős hajón mely jobban ártot a levegőnek, vagy a víznek mint egy olajfúrótorony.
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 23, 2006 6:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

haverom újságolta mikor Kaposvár városában lézengett pár hónapig, hogy ott van szelektív gyűjtés...mondom végre. Egyszercsak meséli, hogy látta ahogyan elviszik...ugyanaz az kuká dudú, megfogja a 3 (vagy mennyi) különböző cuccot tartalmazó konténert, azt szép lassan egybeönti...és már megy is tova...

ui.: talán csak a nép szoktatása történik? fene tudja..
Vissza az elejére
WiCK
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 24, 2006 10:16 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Green Peace. Az a baj vele, hogy nagy, pénz működtette szervezet. És ahol már érdek van, és pénz van, ott már más is van...

Egyébként a gazdag arab olajtársaságok ügyesen csinálják, hatalmas részesedésük van minden autógyártó cégnél, van olyan is amelyiknek a főnöke 19% részvénnyel van jelen a Ford cégnél. Azaz ha a ford akarna változtatni, és átállni a hidrogén, vagy a hibrid hajtásra, akkorsem tudna, a nagy arab részvényesek miatt. Okos dolog. Meg az is hogy ugyanezek az arab részvényesek már az elektromos,hidrogén stb hajtásba is befektettek, és hatalmas földeket vettek, amiken energiagazdag, üzemanyag növényeket termesztenek, ha netán elfogyna az olaj.
Mindent a növényeknek köszönhetünk.

AC én animista vagyok, és az a jó benne, hogy nem tanultam a vallást, hanem megtapasztaltam, és utána kezdtem el érdeklődni. És kiderült hogy ugyanúgy látom énis, mint a természeti népek szerte a világban, és mégcsak nem is tudtam róla hogy ugyanúgy látom. Ezért tartom én az animizmust - színtiszta felhigítatlan népszokástalan - formájában a legemberibb hitnek. És a természethez is ez áll legközelebb, a maga teljes és tökéletes értelmében.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 24, 2006 7:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sztem Wick, akármilyen lenne a világ, Te akkor sem tartanád normálisnak, lázadnál akkor is. Vannak ilyenek, csak az értelmét nem látom... Az a helyzet, hogy én drogok nélkül is jólérzem magam, és kereszteletlenül is hiszek Istenben... De ez a lázadás dolog, már kezd kissé divattá válni, és már-már az lázad, aki nem lázad...
InSAMinator
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 25, 2006 7:12 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Cere megint megmondta a frankótSmile
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 25, 2006 10:50 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ahogy érzed Sam Smile
Csak azt nem szeretem, ha valaki mindig mást akar, mint ami van. A legegyszerűbb példa erre, amikor valaki a sebzést szidja, ha veszít egy duelt. Ott azok a szabályok, el kell fogadni, alkalmazkodni kell, nincs mese. És végül mindenki alkalmazkodik, maximum megy a szövegelés.
Ez a lázadás dolog ugyanilyen a világban. Elképzelünk egy jobb világot; némelyek betépve, és kardoskodnak azért, hogy legalizáljunk drogokat, hogy a buta emberek még butábbak, még irányíthatóbbak legyenek...
Álmodozni lehet, elmélkedni is arról a mi VOLNA, de mindig csak az marad meg, ami VAN.
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 26, 2006 10:49 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ezzel az alkalmazkodós dologgal azért nem teljesen értek egyet.Ha mindig mindenki alkalmazkodna ahhoz ami van akkor most lehet még osztrák,török,vagy szovjet uralom alatt lennénk.Vagy egyáltalán nem is európában élnénk. Rolling Eyes

MSN: dg_messenger@hotmail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 26, 2006 2:57 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

És akkor vajon mért nem mennek ki az emberek Gyurcsányt meglincselni?
Ok az már simán volna rá. Mégsem megy senki...
Akkor jó ez a lázadós dolog, ha már egy igazán nagy csoport, vagy majdnem mki új dolgot akar. Pl a török uralom se a magyaroknak, sem euópának nem volt jó, ezért segítséget kaptunk tőlük...
Szóval azért van különbség a drogozás-legalizálás és a törökverés között...
WiCK
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 27, 2006 8:09 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Cere felőlem te megalkudhatsz mindennel, és mindenbe beletörődve is élhetsz, te választod meg. Sajnálom ha te az egészből azt szűrted le, hogy van ebben a topicban pár "rendszer ellen lázadozó". Remek lennél bizonyos pártállamokban.

Gondolom, te érzelmi alapon kiválasztod, hogy kinek, és miben higgyél, de azért kicsit bonyolultabb ez. Gyurcsányt is, Orbánt is meg lehetne lincselni, sőt, a pizzás dobozok belsejébe is lehet hányni.
Akkor hiszel istenben amikor akarsz, nem egy szaros pap fogja megmondani, hogy mikor kerülsz a mennyországba. Akik közül sokan ugye, kisfiúkat szopatnak, vagy rossz időkben az államnak kémkednek. Persze kényszerítették őket. Meghát ott volt a második világháború, ahol azért az emberbaráti szeretetet mintha kicsit szekrénybe zárták volna. Szép arany, szentekkel díszített szekrénybe.

Na mindegy. Szerintem a drog témában sem vagy otthon túlságosan, mert ha tudnál bizonyos dolgokat, egész másként fognád fel. Azaz, azt hiszed róla, amit hallottál róla. Azaz megmondták neked, hogy mit higgyél róla. Ez nem szégyen, mindenkinek megmondják mit higgyen, van aki elhiszi, van aki nem. Pl hidd el, hogy a pápa Isten földi helytartója, az új Head & Shoulders a legjobb. A Földet a zsidók uralják, a drog rossz, a magyar választások meg a Jó és a Gonosz küzdelméről szóltak.

A filozófia hajlékony dolog, de rengeteg igazságot lehet benne fölfedezni, amiket csak a hülye vet el visszakézből.

Pl.: A Hit azoknak való akik nem akarják tudni az igazságot. - Nietzsche

És ez sajnos igaz, mert hát így a legkönnyebb.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 27, 2006 8:25 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én eddig nem a drogokrol beszéltem...csak megjegyeztem hogy nem is a drogokkal van itt az igazi baj.Mert pl egyik háború sem a drogok miatt volt.Minden az emberekben lapuló fékezhetetlen hatalomvágy miatt van Confused szerintem...

MSN: dg_messenger@hotmail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 27, 2006 6:38 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hagyjuk már Nietzschét...
Mint már említettem, meg is bolondult szegénykém élete végére.
Wick. Nem vagyok megkeresztelve, a szüleim sem tanítottak sosem arra, hogy higyjek Istenben, a papok sem érdekelnek.
Ami a lényeg.
16 éves koromban tesóm elrángatott egy református ifi összejövetelre. Nem akartam menni, mert gáznak tartottam, de aztán nagyon sokat adott nekem. Életem talán addigi legszebb barátnőjét, legnagyobb csalódását is, de legszebb versemet is, de ott kezdtem el gitározni, és nagyon nagyon sokat jelentett ez nekem, mert addig tökre üres volt az életem, mindig mindenre besértődtem. Lúzer voltam, de attól fogva, hogy odajártam, sokkal jobb lett az életem, papok ide, lekészek oda, én így tapasztaltam meg magát Istent, és nem pedig a földi intézményeit. Ezért hiszek Istenben, senki nem nevelt rá, sőt én vitáztam a leghangosabban az ifiken elhangzó prédikációk ellen.
Nem az a lényeg Wick, amit hallasz az egyházról, hanem ha magát Istent tapasztalod első kézből.
Olyannyira nem tudsz megérteni engem, mint én a drogmániádat, meg ezt a filozofikus izémizét. Te is csak ahhoz ragaszkodsz, amit hallottál, láttál, csak Veled más dolgok történtek, másban találtad meg az örömed. Épp a drogban, meg filozófiában. Ez jó, hiszen mindig úgy csavarhatod a dolgokat, ahogy te szeretnéd, ha szar a világ, betépsz, vagy belövöd magad, ha jó, talán akkor is, mert miért ne...
Isten nem károsítja a szervezetem, a drog, akármit is mondasz, IGEN! Agyilag is, és fizikálisan is, hiába az ilyenolyan kultúrák, akkor is káros, akárcsak a bagó, és a pia. Egyikkel sem élek igazán. Inni szoktam, de sosem jutok olyan állapotig, hogy ne tudjak magamról, mert.. minek?
Jól érzem magam. Nem hiányzik semmi
Politika terén meg. Akárhogy is van, Gyurcsányt kellene meglincselni, hiszen ő volt kormányon, ő hazudott, akkorát, hogy maga is bevallotta, igaz, csak humorizálva-egy ország sorsával-, de akkor is kimondta...
Orbánt is lehetne lincselni, épp csak nem az ő felelőssége ahol most van az ország... Ha "igen, megcsináltuk", akkor lássam is azt a hónapokon át boldog megelégedéssel dalolt IGENT... de nem látom.
Raisen
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 27, 2006 7:03 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nos Cere látom kissé felhúztad magad. De lehet, hogy csak én hiszem ezt. Tudod én a politikusokat mind útálom bármit mond az egyik vagy a másik. Hiába ígérgetnek semmi sem lesz úgyse soha, mert ők csak a sok-sok adófizető polgár pénzét akarják hogy annyi legyen hogy már el se tudja költeni. na meg hogyha megválasszák Gyurcsány-komát akkor azt hiszi ő a király és akármit megtehet. Szerintem aki az eddigi lgejobb dolgokat tette az Medgyessy volt. Bár ő is mondott ezt azt...
De a Világos Oldal nem csbít el soha
A Jó küzd a gonosz ellen...
Míg a Rossz azért küzd, hogy több gonoszságot tegyen..
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Merengő Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 30, 31, 32  Következő
5 / 32 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban