Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Egy dolog a sok közül,ami mélyen elszomorít.
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tények.
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
WiCK
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Júl. 15, 2006 10:57 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Inkább az tűnik ki, hogy a Nagy Gazdasági Érdekek, és hazafiság csak addig érdekli őket, amíg közvetlenül ők és családjuk nem érintett bennük.
Régen pedig voltak nagy hadvezérek, akik ha arról prédikáltak, hogy nem félnek a haláltól, akkor tényleg nem féltek.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Banderas
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Júl. 15, 2006 1:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sajnos ez már a rég elmúlt, mára már csak prédikálni tudnak de amit mondanak sajnos annak is a 90% hazugság, de hát ez van, minden változik, az emberek is, lehet hogy nagyon rossz irányba, de idővel remélhetőleg esetlegesen jó irányba is változhatunk.
De ez nem most lesz sajnos. Sad
Bubi[HJC]

HozzászólásElküldve: Szomb. Júl. 15, 2006 8:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szerintem ha a régmult idők emberei feltámadnának hamvaikból sírnának azon amit ma látnának. A régi USA alapító szenátorok is szerintem könyező szemekkel néznék, hogy hová tűnt az az "amerikai álom" amit ők megálmodtak egykoron 1 nemzetnek, amit azért hoztak létre, hogy a demokráciát képviselje. De mára már ebből annyi marad csak, hogy 1 szük népcsoportot képviseljen (Nagyvállalatok elnökei, korrupt politikusok és szenátorok és legelsősorban a főguru vagyis "az elnök")
Szerintem amerikának azon az uton kéne haladnia, hogy segítsen más nemzeteken abbol a ba*isok pénzéből ne pedig milliárdos nagyságrendü hadifelszereléseket vásároljon magának. Talán ha nem jelentene akkora veszélyt a világra akkor a terroristák se ba*ogatnák állandóan.
És a filmhez annyit füznék hozzá, hogy aki igy bánik szerencsétlen állatokkal remélem ő maga sem fog jobb sorsra jutni (kívánok az állatkínzoknak olyan tulvilági életet majd, mint az Dante poklában van az leírva).
Jól van, drágáim, mire vártok? Hogy ágyba hozzák a reggelit? Még egy dicsőséges nap a seregben! Egy nap a tengerészgyalogságnál olyan, mint egy vidéki üdülés. Minden étkezés kész bankett, minden zsold kész vagyon. Minden sorakozó kész parádé.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
WiCK
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 16, 2006 7:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nekem az 1900-1940-es évek amerikája a legszimpatikusabb. Nem voltak elszállva, és még valódi értékes emberek kormányozták azt a népet.
Azért ha jól megnézzük az amerika-ellenességet az irígység táplálja.
Szerintem a szegény országok minden problémáját meg lehetne oldani. Tökjó lenne, ha abban menne a verseny, hogy a GDP-nek ki hány százalékát, vagy századszázalékát ajánlja fel ezeknek a nemzeteknek.
Bandi, miről lenne egyszer jobb? És mikor?
Lehet, hogy addigra már túl késő lesz.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
/sith/MCKILLER SM

HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 16, 2006 8:07 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Tudom hogy ti a világ nagy gondjairól írtok itt.hanem itt a jedi academyben a viselkedésről.sokan lenézik a fiatalabb embereket vagy azokból álló klánt.az én klánom is lenézik.14 vagyok de sokan mondják hogy viselkedésileg többnek tűnök.itt a fórumon is támadták a klánt.de én érzem hogy a klántagok nem kis pisisek akik nem bírnak magukkal hanem fiatal értelmes emberek.néha rájuk kell szólni de megértik és abbahagyják.Én és V!kK0 abban hiszünk hogy kinevelünk normális embereket.ha elmennek tőlünk akkor utána büszkén mondhasák:KNRK-s voltam.Végre elkészült a szerverünk és a honlapunk.
Honlap:www.knrk.fw.hu
Szerver IP:195.56.239.223:21000
Ez 1 házi szerver 1 picit laggos de a miénk.Mindenkit sok szeretettel várunk
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 17, 2006 11:54 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A kezdő klánokat mindig is le fogják nézni. Én spec utálom alapjában véve a klánosdit, az Aksi szerintem egyik legnagyszerűbb tulajdonsága, hogy kiszakadt a klánlégkörből, és hozott valami újat. Az a baj, hogy naponta 3 kezdő találja ki kb, hogy csinál egy klánt, azt remélve, hogy attól jobb lesz, többen fogják szeretni, vagy csak vezetőnek született.
Inkább gyakorolhatnának a kezdők mondjuk egy fél évet más más klánokban, és utána kéne sajátot alapítani, ha még mindig úgy érzi az illető. Egy kezdő klánba továbbá jók nem fognak belépni, így meg csak megragadtok egy bizonyos szinten, visszavet titeket.
Szóval én nem igazán becsülöm a kezdőcske klánokat, de meggyőzhető vagyok, erre volt példa sztem a KOL, mert viszonylag erősebb tagjai vannak, és joarc is mindenki.
/sith/MCKILLER SM

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 17, 2006 3:54 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Cer a klántársaim szerintem jó harcosok és jófejek.
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 18, 2006 3:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ha jo harcosok volnának is kevés lenne, de szerintem meg nem azok... Nah mindegy, mondom, meggyőzhető vagyok, hogy ez nem egy újabb "3napos" klán.
Banderas
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 18, 2006 5:17 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nézd Wick sajna szerintem már késő a változásunkat jó irányba terelni, mivel a környezetünket már annyira tönkretettük hogy az szép lassan bosszút áll. Lásd árvízek, aszályok, hurrikánok, felmelegedés.
Ezek a természeti csapások csak sűrűsődni fognak és nagyon sokan meg fognak halni, biztos lesznek olyan népcsoportok akik túlélik de remélem ők már okosabbak lesznek elődjeiknél és létre tudnak hozni egy új és szebb civilizációt.
Bár valahol sajnálom hogy ezt jómagam nem fogom megélni mert nem most fog bekövetkezni, de lehet hogy az egyik jővőbeni reinkarnációm itt lesz Very Happy
Na mindegy ez az én állás pontom, remélem ti optimistábban látjátok a világunk sorsát, bár nekem ez tűnik a legjobb megoldásnak Very Happy
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 18, 2006 7:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát én egyáltalán nem látom optimistán a helyzetet, visszaüt még az amit az ember csinál a Földdel.Megszívtuk de csak magunknak köszönhetjük

MSN: dg_messenger@hotmail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
WiCK
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 20, 2006 7:04 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jaja ez nem is igazán a Föld bosszúja, csupán a következménye a tetteinknek. Nemtom a nagyszennyező országok, mint az USA, mit fognak mondani pl az óceániai lakosságnak, mikor elsüllyed a világuk. A Marshall szigetek legmagasabb pontja is 10 méterrel magasodik a víz fölé.
A Földnek jót tenne, ha kipusztulnánk. Persze mindenkit érdekel, hgy mi lesz szeretett Földünkkel, de ha már pénzről van szó, vagy kényelemről, szórakozásról, elfelejtük.
Dehát az ember sosem becsüli azt, ami eleve adva van neki a kezdetektől. Primitív faj vagyunk.
Vissza az elejére
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 20, 2006 8:34 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

WiCK írta:

Dehát az ember sosem becsüli azt, ami eleve adva van neki a kezdetektől. Primitív faj vagyunk.

Egyetértek.Mindig vannak, és voltak olyan emberek akik egyre többre és többre vágytak.Ezért fog majd azt történni ami történni fog.Még magam sem tom hogy mi lesz az Smile de valószínű hogy az ember lesz az oka.

Vissza az elejére
WiCK
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 21, 2006 7:49 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én képtelen vagyok elhinni, hogy pl 3006. júliusásban még mindig lesznek emberek. És ha nem leszünk, akkor még a dinoszauruszoknál is sikertelenebb pancser népség vagyunk Smile
Biztos, hogy nemcsak egy csupasz majomfaj vagyunk, annál lényegesen több, de amit szeretnénk hinni, annál lényegesen kevesebb.
A legjobbakat az absztrakt expersszionista festők képein tudok röhögni (mikor 30cm-ről fröcskölnek minden irányban rá festéket, meg festékes lábbal végiggyalogolnak a vásznon). Mindig azokra a dokumentumfilmekre gondolok, amikor mutatják, hogy a csimpánz hogyan képes festeni. Meglepő a hasonlóság Smile
Vissza az elejére
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 21, 2006 9:17 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Very Happy Very Happy ja és azt művészetnek nevezik meg milliokat adnak érte Very Happy most erre mit mondjak? Laughing nekem van egy festményes történetem de azt most inkább hanyagolnám Laughing Laughing Vannak akik már ismerik.

Vissza az elejére
Raisen
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 21, 2006 8:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Remélem aki ezt látja az elolvassa.

Tudjátok van ember aki éli boldog életét a szülei rendesne emgóvták minden bajtól nem látott olyan nagy erőszakot. De van hogy egyetlen 1x!!! olyasmit lát ami örökre megútáltatja vele az EGÉSZ!! rühes emberi fajt.
mert ezek után kiben van annyi jóság hogy elgalább egy állatot ne haggyon szenvedni. Olyat mondanék ami nem jedihez, nem még hozzámm nem illik. Ez a videó valami olyan hihhetetlen mértékben kegyetlen hogy vannak, akik annyira kegyetlenek hogy RÖHÖGNEK eze. Ezekre nem mndom semmit mert nem is tudok

EZEKRE AZ EMBEREKRE OLYAN MÉRTÉKBEN NINCS SZÓ HOGY AZ MÁR NAGYN NAGYON!! DÚRVA!!
De a Világos Oldal nem csbít el soha
A Jó küzd a gonosz ellen...
Míg a Rossz azért küzd, hogy több gonoszságot tegyen..
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tények. Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő
3 / 7 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban