|
Akadémia fórum
|
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
pelmar Vendég
|
Elküldve: Pént. Júl. 21, 2006 7:58 pm Hozzászólás témája: skin |
|
|
Keresek embert aki tud nekem skint csinálni. Sorry hogy igy pofátlanulde a jelentkezést várom msn:t.i.rewan@hotmail.com e-mail :petrikovics92@hotmail.com thx |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Vas. Júl. 23, 2006 3:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
kombot majd szeptembertől vállalok skint sose _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Zsolt Vendég
|
Elküldve: Kedd. Júl. 25, 2006 3:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szasztok!Tudna nekem segíteni vki.Egy linkre lenne szükségem amelynek a segítségével letudnám szedni a modview-et.Előre is köszi. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Szer. Júl. 26, 2006 10:19 am Hozzászólás témája: |
|
|
Olvass vissza vagy írd be a google-be hogy skinning tools, vagy modview. _________________
MSN: dg_messenger@hotmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Silkie Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.11., Kedd, 12:28 Hozzászólások: 87 Tartózkodási hely: Kazincbarcika
|
Elküldve: Szer. Júl. 26, 2006 5:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A félreértések elkerülése végett szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy a ModView NEM skinkészítő program!!!
Csak azért írtam ide, mert már többen kerestek meg ezzel, hogy hogyan tudnának skint csinálni a ModView-vel?... Sehogy...
A ModView arra jó, hogy MEGNÉZD azt, amit módosítottál egy már létező skinen.
És ami lényeges még:ha jól gondolom, mi itt elsősorban reskinelésről beszélgetünk, tehát egy létező skin átszinezéséről, átfestéséről, .skinfájl módosításokról, stb. Ez nem mindegy! Ehhez elsősorban képszerkesztők, fotószerkesztők kellenek. (AdobePhotoshop,Corel Paint Shop Pro, Corel Photo Paint...én ezeket használom, de mindenki a kedvencével próbálkozzon) Elsősorban ezekenek a kezelését kell megismerni, megtanulni, hogy már csak az ötlet megvalósítására kelljen koncentrálni és ne arra, hogy "hogy is kell vonalat húzni ? "
Még nem tudok teljesen új skint kreálni, bármennyire is szeretnék... ,de ami késik nem múlik...  _________________ http://gportal.hu/portal/silkie/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Szer. Júl. 26, 2006 8:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
haladok a kombokészitésben
Pár dologra rájöttem pl hogy hol és merre találhatoak a már játékban benn lévő kombok... Szerintem ha oda beteszem az általam készített kombot minden okés lesz de ezt persze nem tudhatom... _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Csüt. Júl. 27, 2006 9:01 am Hozzászólás témája: |
|
|
Igen sokan azt hiszik hogy a modview segítségével új modelt is készíthetnek.Természetesen ez nem így van.És különbség is van a skinnelés meg modellezés között.Ha új skint csinálsz akkor a karakter formája ugyanolyan lesz csak rajta a "ruha" lesz más.Vagy bőrt is írhattam volna mert ugye a skin azt jelenti.Tehát próbáljátok a legmegfelelőbb modellt kiválasztani az ötleteitekhez, vagy tanuljatok meg modellezni Ami most elmondom hogy nem egyszerű!!!!!Nem olyan hogy húzol két vonalat és tádá.De ha valaki mégis modellezni akar akkor leírok pár program nevet:
3d Studio Max,Blender,Milkshape.Ezek talán a legelterjettebbek, a blender ingyenes, a másik kettő nem.
Na csak ennyit fűznék hozzá, mert már sokan kérdezték. _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
Silkie Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.11., Kedd, 12:28 Hozzászólások: 87 Tartózkodási hely: Kazincbarcika
|
Elküldve: Csüt. Júl. 27, 2006 5:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Néhány napja elkészült a "custom" menüben is kiválasztható skinpack-om.
Van benne néhány variáció a fejekre, testekre és a lábakra is.
Mivel ez volt az első ilyen kisérletem, ezúton (is) szeretnék köszönetet mondani Beninek a tanácsokért és a tesztekért.
Ha valakit érdekel MSN-en átküldöm szivesen...
Itt említeném meg, hogy most először egy kardot is reskinneltem
Aki ismer (vagy látja az avataromat ), az tudja, hogy szamurájskinben fordulok elő itt-ott a szervereken, amihez remekül illik a szamuráj kard (milyen meglepő! ) Nemrégiben találtam egy olyan pengét, ami a multiplayerben is működik, még pedig oly módon, hogy az egyik alap markolat helyett ezt lehet választani.
Ezt alakítottam át markolatilag, mert nem tetszett a szürke fogantyú. Átírtam a nevét is... _________________ http://gportal.hu/portal/silkie/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Júl. 27, 2006 9:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Blenderrel egyszer csináltam egy kinai kigyó-sárkányt az jonak számít? _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

|
Elküldve: Pént. Júl. 28, 2006 10:03 am Hozzászólás témája: |
|
|
nemtom....de vajon embert tudsz e csinálni?
Úgylátom Silkie te nagyon szeretsz skinnelni Nekem nincs semilyen megvalósítható ötletem :S _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Pént. Júl. 28, 2006 10:07 am Hozzászólás témája: |
|
|
nekem lenne csak nemtom megvalositani... de majd tovvábbitom silkienek. _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Silkie Ítélőszék

|
Elküldve: Pént. Júl. 28, 2006 3:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Azt éppen nem mondhatnám, hogy annyira szeretek skinnelni, de foglalkoztat a téma erősen.
Egyrészt remek vizsgaanyag a fotószerkesztő programom megismeréséhez, másrészt pedig tényleg a SAJÁT skinemben léphetek a küzdőterekre.
A modellezéshez azonban továbbra sem értek  _________________ http://gportal.hu/portal/silkie/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Lanil LightRanger
|
Elküldve: Kedd. Aug. 01, 2006 11:40 am Hozzászólás témája: |
|
|
nemnagyon tudom e hogy elmondták e neki, hogy kell, mert nem volt kedvem végigolvasni mind az 5 oldalt de most elmond6om. Ugye ha letöltesz egy skint, pk3 formátumban van. Azt megnyitot WinRar-al, bemész oda, hogy models/skin neve és ottt vannak jpg file-ok, amik a testrészei. Összekeverhetsz többskinből is testrészeket, de figyelj hogy az eredeti ől head.jpg-letörlöd, és helyette ugyanazon a néven bemásolod. De ha kicsomagolod az egyik testrész, átszerkesztheted photoshoppal, stb, majd újra belehúzod az archívumba. _________________ Yoda, aki a minden élőt és tárgyat átszövő Erőben hitt, a IV. Forma mestere volt. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Pént. Aug. 04, 2006 2:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Az zsír _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Lanil LightRanger
|
Elküldve: Szomb. Aug. 05, 2006 11:11 am Hozzászólás témája: |
|
|
Zsír ám, csak azt nem tom, hogy lehet alap skineket átalakítani, mert azokat nem látom a gamedata/base könyvtárban _________________ Yoda, aki a minden élőt és tárgyat átszövő Erőben hitt, a IV. Forma mestere volt. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|