Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Akadémiára jelentkeznék
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3  Következő

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Jelentkezés
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 05, 2006 9:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

szeretnem he felvenetek a akadémiára MSN:toketlen@hotmail.com
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 06, 2006 11:02 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Meglehet tudni a neved? Vagy az msn címben szereplő szóval kell téged szólítani?Very Happy Az nagyon érdekes lenne:DVery HappyVery Happy
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 16, 2006 12:11 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hi! Én is szeretnék jelentkezni az akadémiára, multiban 3 napja kezdtem
nevem: Pityu
MSN: rockerke13@hotmailcom (de most nem jó az msn:()
e-mail:szabo11@vipmail.hu
Vissza az elejére
Pi3tr0
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 18, 2006 6:54 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én is szeretnék jelentkezni! 4napja játszom(újra) 2éve nem toltam, de azelőtt megint csak 2évig játszottam és hogy is mondjam hogy ne legyek pofátlan! Laughing Very Happy elég jó voltam!most kezdek visszazökkeni a régi formámba bár még nem vagyok 100%-on Razz Egy két kérdésem lenne majd még az Akadémiával kapcsolatba! Illetve jelen pillanatban csak egy! ez ténylegesen akadémia tehát az hogy én egy klán elcsatangolt magja vagyok(kezdetek óta tag vagyok) attól nekem nemkell kilépnem előző klánomból azért hogy bevonuljak ide tanulni?!(csak már láttam klánnal elátott neveket a tagok sorai közt!)Nya szóval igen szeretnék tanulni és fejleszteni tudásom! infókat mostszerintem nemadok ha érdekellek titeket akkor keressetek fel msnen!
csbpietro@hotmail.com (szép kis regényt írtam....) Laughing Laughing
Üdvözletem pi3tr0 egy OTG(Old Timer Gamer)
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 18, 2006 9:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A kért infót megadom neked, az hogy klán tag vagy az még nem akadály, mivel az Akadémia nem egy klántársulat, szóval cask nyugodtan.
Visszont sajnos az Aksi szünetel a nyáron. Szóval ha majd szeptemberben ha még mindig úgy gondolod akkor jelentkezz mert most nincs semmiféle aktivitás.
Vissza az elejére
Betta papa

HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 28, 2006 8:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hali!

Az Akadémiára jelentkeznék,
elérhetőségem-->privibe vagy mailen(pityka@citromail.hu)

by Betta papa
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
/sith/MCKILLER SM

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 01, 2006 3:40 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hello megváltozott a nevem mostantól <KNRK>P!RÓ<CL>.
Dorak Waset

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 13, 2006 1:46 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Üdvözlet szeretnék az Akadémiára jelentkezni

Elérhetőségem:kdjudit@netquick.hu

Az cím az anyámé az msn az enyém

előre is köszii: Üdvözlettel Dorak Waset
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 16, 2006 7:04 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Tisztelt jelentkezők!

A jelentkezéseteket köszönjük.

Arra szeretnélek benneteket kérni, hogy legyetek türelmesek, addig is nyitva van az akadémia kapui, járjatok fel nyugodtan, hisz soha nem lehet tudni, hogy mikor ki van ott.
Vissza az elejére
/sith/MCKILLER SM

HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 16, 2006 6:57 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jaja akármilyen padawan nevű ember lehet aksis megfigyelő szóval rendesen viselkedni mert én is azt teszem Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Lonkosz

HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 16, 2006 7:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

De ma speciel még a szevert sem találom.
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 16, 2006 10:03 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

hát azt én sem...
-bandaror
Vissza az elejére
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 17, 2006 11:58 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Megesik az ilyesmi Wink Mondjuk érdemes xfire-t használni, nem ASE-t, és akkor tuti rátalál az ember.
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 17, 2006 4:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

megtaláltad cere?Smile akkor dobj plz egy ip-t, mert én nem látom Crying or Very sad
-bandaror
Vissza az elejére
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 18, 2006 10:20 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Csüti este megmondom, akkor érek haza, hülye tikben se ASE se Xfire Very Happy
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Jelentkezés Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3  Következő
2 / 3 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban